McWeekend Ya'll

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif BirthDay Girl../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

למה להתרחק ממנו??! למה רק לך מותר?? וחשבתי שאתם רק 'ידידים' *גבות* חח חולה עליך יא מסננת

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif ../images/Emo23.gifI lOvE sKiNs../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Nothing I've Got You כל רדיואקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Goodbye Mr. A - The Hoosiers
Good Riddance (Time of Your Life) - Green Day Fairy Girl - Elisa The Fear You Won’t Fall - Joshua Radin Star Mile - Joshua Radin Same Mistake - James Blunt Were in Heaven (Slow Version) - DJ Sammy Wonderwall - Cat Power
חח היה לי שבוע שקט
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, The Hoosiers, Joshua Radin.
אלבום שחרשתן עליו:
R:A
קליפ שעשה לכן את זה:
McFly's Top 25 Bands of The Noughties http://www.youtube.com/watch?v=Lq4DLezndWE דני הטמבלון
http://www.youtube.com/watch?v=Angf-Fa-3q0
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקינס סקינס סקינס
התמכרתי, התאהבתי, אינמילים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
יעל גרוס!!!!!
[המורה למתמטיקה]
משהו ששימח:
נטע
סופ"ש
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
Tom: "Amazing band called Muse, they have an incredible live show….. that I've seen on YouTube" חחחחח דביל
אלכס: מי רוצה לבוא איתי לקפיטריה? יובל: אני ~אחרי 5 שניות~ אלכס: אף אחד לא רוצה לבוא איתי? ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (15:55): הידעת??!? יובל אומר/ת (15:55): אולי ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (15:55): שיעל גרוס [המורה שלנו למתמטיקה] חרא << יובל אומר/ת (15:56): נכון!O: יובל אומר/ת (15:56): מה לא הבנת? אני אעזור לך! יובל אומר/ת (15:56): ומחר נאכל סוסי פוני ירוקים! יובל אומר/ת (15:56): מה לא הבנת קיצר? ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (15:56): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (15:56): ממ עוד לא התחלתי... אני סתם מציינת את העובדה ><" יובל אומר/ת (15:56): אה. יובל אומר/ת (15:56): סתם הפחת ציפיות זונה. יובל אומר/ת (15:56): אני רעבה! אני רוצה סוסי פוני ירוקים!>>: ~אחרי כמה דקות~ ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (16:09): הריי! הצליחותי [= יובל אומר/ת (16:10): אוף. אז לא פוני ירוק בשבילי? יובל אומר/ת (16:10): ;; ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (16:10): חחחחחחחחחחחח יובל אומר/ת (16:10): :p ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (16:10): את מתכוונת ל..... סוס פוני, נכון? יובל אומר/ת (16:11): כן. יובל אומר/ת (16:11): מה חשבת?<< ליגלוש (יעל גרוס = קקה) אומר/ת (16:12): חח פוני בשיער... ><" יובל אומר/ת (16:12): XD המורה לזה"ב מספרת על ילדים בטיול השנתי: "או שהם מעשנים כשאני לא פה, או שהם מעשנים כשאני לא פה" המורה לרוח היהדות [כן, יש לנו שיעור כזה...]: המטרה שלנו היא ללמד אתכם על יהדות ודת.... אדם: לא מספיק שחתכו לנו את הזין? המורה לאנגלית: bring your 'Grammar' to the next class… אני: מה היא אמרה? "Bring your grandma?" אפרת: Grammar! לא grandma !! אני: חשבתי שהיא אמרה 'תביאו את סבתא שלכם לשיעור הבא...' ~המורה שלנו להיסטוריה גמד~ אפרת: יש לו לסת של סוס... סוס פוני. אפרת [על המורה המחליפה]: היא נראית כמו צב גמדי... אני: ~צוחקת~ אפרת: נה, אבל הסוס פוני היה יותר מצחיק... אני: נכון... אפרת: טוב, כי חשבתי על זה הרבה זמן לפני שאמרתי את זה...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Fairy Girl - Elisa המלצת השבוע:
תראו סקינס
התמונה הכי חמה:
מקסי

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifישלי פטיש להומואים ../images/Emo99.gif

הם כאלה מתוקים וסקסים *-*

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifעוד תמונה...

מהפרסומת בצד
זה קרע אותי
מי מוסיפה בפוטושופ א' ו-י'?

dougie10

New member
חח..לקח לי זמן להביו שאת רוצה שהדג יהייה דאגי

חחח....כאפת שטות לי!!

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifאני שוכחת מלא תמונות ../images/Emo122.gif

אני אמרתי או לא אמרתי שזה נשמע כמו פרסומת לאורנג'?!

adiozery101

New member
XDD

מצעד הלהיטים של מקפליייש מלאמלא
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע עהעהע כוכב נולד
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי חיבי ושיראלל
אלבום שחרשתן עליו: חרשתי על כוכב נולדXD
קליפ שעשה לכן את זה: LISE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מלאמלאמלא
משהו שהכעיס אתכם השבוע:כלום
משהו ששימח: עהעהעהעהעההעהע ליביי
משהו שהעציב: ----
ציטוטייה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע: לפגוש את ליבירןןן
התמונה הכי חמה:
צעיר לנצח XDD עקב היתלהבות מהמדגישומטר XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo205.gifSinging This will be the day../images/Emo15.gif

"that I die... this will be the day that I die...... bye bye american pie........"
מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי... :[
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Ash - Burn Baby Burn Ash - Clones Hedley - 321 We Are The Ocean - Nothing Good Has Happened Yet Brandy feat Ray J - another day in paradise Kate Voegele - I Won't Disagree Comiccon Vs. Offer Nissim Feat. Maya - Luvstruck For First Time _Dj Sever Remix 2008 Kate Voegele - No Good DJ Felli Fel Ft. Akon, Diddy, Ludacris & Lil Jon - Get Buck In Here paramore - Fences ועוד מלא שירים גם של פאראמור.
הלהקה המגניבה של השבוע:
פארמוררר ואמ אמ אמ אמ הדלי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקינס, סמולוויל,טופ מודל מס' 8, על בנים ועל בנות -רגעים של שלווה -חתונה על תנאי -סודות בים הכחול -אושן 11
-רובוטריקים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
איזה שיר במרוקאית שתמיד שמים בחתונות ובחינות
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD

רציני צריך כזה שלט בטיילת מתחת לבית שלי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifnothing good has happend yet../images/Emo23.gif

Kate Voegele - No Good מוקעקעקעעעעעע זה אני הדבקתי אותך
FENCES
גו פראמור

blackroses

New member
../images/Emo59.gif we are the ocean ../images/Emo99.gif

יש לו קול כזה מדהיייייייים
[לא, לא לזה שצורח אני לא מבינה מילה ממה שהוא אומר
]

למעלה