The McWeeknd

../images/Emo103.gif../images/Emo129.gif נו, בפה ובעיניים.

לפי מה שאני רואה יתאים לטום חום

sweet shir

New member
לטום היה חום ולא אהבתי חח

אולי יש קצת דמיון בעיניים שחושבים על זה חחחח

../images/Emo103.gif../images/Emo129.gif היה לו חום פעם? ../images/Emo12.gif

למה זה הפעם הראשונה שאני שומעת על זה?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo89.gif לא ידעת? ../images/Emo2.gif

הנה תמונה ^-^ אגב, באמת יש דימיון
אבל ממש טיפה. P:

../images/Emo146.gifהציטוטים XDD, וגם ../images/Emo99.gif איזה חמוד

אדם
אהעאה אמג ברנדון, איזה חמוד :]

Charley XD

New member
ברנדון 3>

הם כל כך היו ביחד ! את לא תפוצצי לי את הפנטזיה .. או לפחות שהם היו שיכורים חמודימושי 3> אוו הוא באטום נהדר .. ועכשיו עשית לי חשק לקרוא את הפיק המשך ! אבל אני לא יכולה. אני צריכה ללמוד לתאוריה. ויש לי לגמור את הארקו ! שדרך אגב ממממממש מבאס אותי כי מהפרק שצ'ו אומרת לדראקוש שהוא פגע בהארי זה הופך ברור מרגע לרגע וזה ממממממש מדכא ! אני מקווה שיהיה טוויסט ממש רציני שם כי אני עוד שנייה חותכת או משהו.. אני לא יכולה ! אפילו הכתיבה נראת לי מדוכאת .. ולא חפרתי לך אתמול על זה ! איך לא עשיתי את זה? אממ אדמוש 3>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח סורי שהייתי מציאותית. ../images/Emo10.gif

דמייני שיכורים בסגנון סוואס, פחות תשנאי אותיXD חחחחחחחחחחחחח דאגי אכן בוטום נהדר. אבל שאמרתי בוטום בצורה כה נחרצת, זה היה בגלל שחשבתי על התקופה שבה הוא אמר את זה, שהוא היה צפלוח זעיר ושחיפון חחחחחחחחחחחח עכשיו יש סיכוי לT. ראית איזה שרירים יש לו בתמונה עם הארי והאצבע?! הילד התפתח!
תקראי לו STG. אף אחד לא קורא לו פיק המשך. זה גורם לי לא להביןXD LMH ו-STG. <: אנלא זוכרת את הקטעים האלו כלכך חחח אבל הטוויסט יהיה ע-צ-ו-ם. כלכך שבא לי לקרוא בעצמי. אה כן, BTW, שימי לב לתאריכים. לא חפרת אתמול כי זה היה מקום כ"כ לא נוח שהתייאשת! תנסי היום שוב מebuddy. פאק גם אני צריכה להתחיל ללמוד לתיאוריה. XD די למה אני לא מתחילה כבר?! חחחחח

Charley XD

New member
אני לא מאמינה ! זה מחק לי את התגובה !

זבל. אוף וממש חפרתי קודם ! למה באמת את לא מתחילה ? למרות שזה משעמעם ! וואי בא לי למות כל פעם מחדש ... למרות שלמדתי דיי הרבה ! זה יפה שבוע הבא או משהו כזה אני אלך לעשות תאוריה כבר ^^ (מקווה, בינתיים יש לי משמעת של מגבון לח) אני אף פעם לא זוכרת שמות של פיקים ><" את יודעת את זה ... אהה אמרתי לך שחלמתי שהארי בהריון ? שהוא צועק על דארקו (באנגלית OO". הכל היה באנגלית...) איך הוא מאז לעשות לו את זה XD שקמתי התחלתי לצחוק.. אהה + עם יגלו שדארקו באמת רצח את רון אני אכעס ... 33> חייבת לעוף מפה לעבודה ><"

sweet shir

New member
אני מתחילה מחר!! זהו. אמרתי. XD

אז תזכרי LMH וSTG. זה לא כזה קשהXD לא אמרת! קורע מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD 333>

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחשבתי שהגבתי.\:

יאאאאאא איזה יפים דאגי והארי! D: יש יום בחייו של לאון? אני רוצה לראות את זה!
חחחח היום ראיתי פרק של האח הגדול של ארה"ב וזה נחמדיש. חבל שלא התחלתי לראות מתחילת העונה...XD יש שם מישהו חמוד

sweet shir

New member
אכן יפים. ../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחח אני שמחה בשבילך. עכשיו תתעוררי ותתחברי למסן D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד.../images/Emo34.gif

באיחור ><
שיר השבוע של מקפליי
השירים שבמושן,
שיר השבוע לא של מקפליי
led zeppein - since i've been loving you guns n roses - you could be mine עברי לידר - זכיתי לאהוב
להקת/אלבום השבוע
לד
קליפ השבוע
תוכנית השבוע
וויל וגריייס
אחרי שבוע של חרישה על 2 העונות בוי או די. אני מאוהבת
הג"ש !#$%$^%!#@
פרק אחד ואני מסיימת ת'עונה השלישית!!!! D:
סרט השבוע
מלחמת הכלות.
משהו שעיצבן
המורה שלי. הגומיות שתקעו לי בין השניים >< חברה שלי :S
שימח השבוע
מסיבת הפתעה לחברה שלי
מסיבת הפתעה לחברה אחרת שלי
שעוד מעט אני מסיימת את העונה ה-3 של הג"ש
עיצב השבוע
העצרת. \= למרות שזה היה שבוע שעבר והיו הופעות. זה עדיין היה עצוב \=
ציטוט השבוע
אח שלי על החתול המרגיז שהחליט להתקלקל ולא לגרגר שלנו: "תראי אותו. פעם הוא היה ויבראטור, עכשיו הוא סתם דילדו" XDDDD
מאכל השבוע
כריות
מתנגן בראש/בפלייליסט
"מצצצצק!"
תמונת השבוע
רוברטט

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo23.gif

איזה סקסיים
באלי כבר לראות את ניו מוןן !#%^&%$#@!$ שיצא כבר

למעלה