The Return Of The SPICE GIRLS -Tour

Drowned World

New member
מממ... יש כמה דברים בהופעה

שממש מזכירים את מדונה למשל ספייס אפ יור לייף ממש מזכיר את הולידיי כולל הדגלים והמקצב http://youtube.com/watch?v=altNfC0QBcQ וגם בהולר (אנלא מבין מה הקטע בלא לצרף את ג'רי ! איזה טימטוםםםםםםםםם!!!) הקטע עם הרקדנים שנקשרים ברצועות

באמת למה בלי ג'רי????../images/Emo10.gif

אוף איזה מבאס למה?! ראיתי שבגודביי היא כן הייתה... איזה חארות
די איזה מבאס... שהייתה עולה לשיר בלי לקבל שורות סולו... הייתה שרה איתן רק פזמונים... העיקר שתהיה על הבמה... איזה לא פייר!

NSH2

New member
תודה =]

3 ביצועים מצויינים. הן לא השתנו בכלל. המאחורי הקלעים היה מצחיק. אהבתי שמל לבשה טריינינג.

actimel

New member
ראיתי קצת מההופעה בחדשות

חזרה לגזרה של פעם
איזה עונג לראות את הבנות שלנו. אימפריה

itaikadosi

New member
ג'רי לא הופיעה בהולר.... ראיתי סרטון ביו טיוב של השיר וג'רי לא עלתה איתם... מוזר... אבל דיי היגיוני... http://www.youtube.com/watch?v=-KInMyiTfKI

זה לא הגיוני בכלל../images/Emo10.gif

זה מאכזב... ראיתי וידאו של גודביי והיא כן הייתה בו... אז אני לא כל כך מבינה למה לא בהולר =\ אני מקווה שזה חד פעמי

איזה מבאס =\

אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לזה שהיא לא מופיעה איתן בשני שירים... אין סיבה שתופיע פחות מהשאר... לשיר פזמונים עם כולן זה לא כזה דומיננטי זה לא שזה משנה את השיר... =\ חבל... זה לא צריך להיות ככה במופע איחוד בעיני... סתם מזכיר לכולם שהיא עזבה...

Drowned World

New member
בהצלחה לבנות היום לכבוד הפתיחה בארה"ב !!!!

הקהל האמריקאי משוגע עליהן ! זה הולך להיות ואוו רציני !

vai2000

New member
הן נראות מדהים

והן כבר בנות 30 אמהות לילדים. הן נראות טוב יותר ממה שהיו לפני 10 שנים. כסףףףףף!!!!!!

Drowned World

New member
"ג'רי" הוחזרה למאדם טוסו ../images/Emo13.gif

בובת השעווה של ג'רי הוחזרה למאדם טוסו בהשראת הטור החדש יצא מהמם
צריך לעדכן את שאר הבובות חח

חחחח הו כמו שצריך!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אבל זה מבין הבובות הפחות מוצלחות במוזיאון... ג'רי היא היחידה שדומה לעצמה שם. אני בעד עדכון לכולן כולל ג'רי... שיביאו ספייס של היום

gaga9

New member
היה מדהים!!!!

אז ככה אתמול הייתי בהופעה של הספייס גירלס כמובן ואני פה לדווח לכם מה היה טוב ההיסטריה התחילה שבקאהם והילדים הגיעו למופע לראות את אמאלה - וכן למי שחושב שהוא שווה אתם לא מבינים עד כמה אפילו אני מודה אחרי זה הם התחילו במופע מדהים שכלל 21 שירים ולשמחתי הרבה הופתעתי לגלות שהיו גם שירי סולו - טוב כמעט לכולם ויקטוריה שבקושי שמעו אותה ב2 שורות שיש לה בשירים של הספייס גירלס לא שרה היא עשתה מעיין תצוגת אופנה מוזרה כזאת ואחריה מל בי שרה R U goona go my way? - שהקהל דיי אהב כי זה שיר מוכר אחרי זה אמה המתוקה ביותר שרה maybe שלצערי האולם לא ממש הכיר אבל פירגנו גרי הופיע עם ריינינ מן שכולם כמובן הכירו (ועם כל כמות האוחצות שהיו שם איך לא?) ואז הגיע הרגע הכי שווה של ההופעה!! מלאני שלנו שרה i turn to you הופתעתי לגלות שהקהל השתולל איך שהאורות התחילו להבזיק והמוזיקה התחילה כולם קמו על הרגלים והכירו את כל המילים לשיר (לא חשבתי שהשירי סולו שלהם ממש מוכרים בארה"ה אבל כנראה שמלאני שיחקה אותה בענק גם פה) לסיכום היתה הופעה מושקעת מאוד הם החליפו כמה תלבושות רקדנים והיה ממש מדהים שוב אני אומר אה ודבר אחד שאני חייבת לציין בתור מתנגדת בטרוף לפוני של מלאני אני חייבת לציין שהוא בכלל לא נורא ודווקא מתאים לה ביותר (לא תשמעו אותי יותר מתלוננת על הפוני שלה) אה כן והיא נראת שווה מתמיד חזרה להיות רזה ויפה אז זה הכל לבנתיים אני אנסה בימים הקרובים להעלות לפה כמה תמונות או קטעי ויידאו מההופעה ממולץ ביותר למי שיש את האפשרות ללכת לראות אותן

Drowned World

New member
שמח שנהנת ../images/Emo13.gif

כולן היו מדהימות ללא יוצא דופן אף אחת לא בלטה יותר מהשנייה והסולואים של כולם היו יפים ומרגשים

למעלה