The Return Of The SPICE GIRLS -Tour

britmel

New member
יוו מיי גאדד ראית את דייויד:-O

איזה כייף לך
והוופעה נשמעמת באמת מדהימה וגם לפי התמונות
יוו עוד שבועיים וחצי אני אדווח לכם
חג שמח לכולכם

Drowned World

New member
רעות כנסי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

את קונה לי ת'חולצה הזאתי !!! הבנת??!!! חחחח
היא הורסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

britmel

New member
../images/Emo6.gif איי איי

נחשוב עלייך חחח.. יש חולצות יותר יפות חהחהחהחהחה

Natali Milano

New member
אפשר גם? חח

זה בדבר היחידי שיהיה לי של הספייס היה לי פעם את שתי הדיסקים שלהן ופוסטר של מל בי

britmel

New member
בטח תביאי לי כסף בכייף

אהבתי את החתימה שלך
דברי איתי בפרטי

לי יש דיסק חתום של מלאני סי ../images/Emo99.gif

זכיתי בו כשעליתי לשידור ברדיו זה חתום של נורת'רן סטאר נמנמממ נראה לי שזה הדבר הכי שווע שיש לי שלהן. כמובן שיש לי ספרים, קלטות וידאו, קלסרים, חולצות,דיסקים (הרבה מהם פעמיים, לא ברור איך זה קרה) ועטיפות של סוכריות. ג'רי בעיקר.

britmel

New member
יוווו עכשיו אני מקנאה בך.. חחח

כל זה ואת לא טסה להופעה?
לי יש את הדיסקים וקלסר... עם מצלא דבריחפ בתוכו

gaga9

New member
יש לי אותה

למרות שלא היו מידות קטנות :( וקבלתי גם את הדיסק אוסף שלהם

Natali Milano

New member
Spice Up Your Life 2007

דוגרי לא ממש אהבתי לא אותו חשק אנרגיה שמחה כמו שהיה להן בשנות ה 90

Drowned World

New member
אתה מתכוונת לכל ההופעה? או לשיר ספיציפי?

כי עם זה לכל ההופעה אז ממש לא נכון להגיד ככה כי האנרגיות שלהן טובות מאוד והן נראות מאוד שמחות לחזור אחרת הן לא היו עושות את זה, ואני באמת באמת מאמין להן שהן עושות את הקאמבק הזה בשביל לחגוג שוב את העבר ולשמח את המעריצים אחרי הכל אלה השירים שעשו אותם בלי הספייס גירלז מלכתכליה לא היה כל מה שיש היום

Natali Milano

New member
..

קודם כל את מתכוונת חח טוב זה צפוי שהן ישתנו בכל זאת עברו שנים וממש רואים על מלאני סי שהיא שמחה להופיע

Drowned World

New member
נטלי.

את כנראה פיספסת משהו ובאמת שלא אכפת לי להעיר כי אני רואה שאני משקיע בפורום הזה יותר מכל אחד אחר ואמרנו שהפורום הוא פורום מלאני סי והספייס גירלז ובזה שהוספיו את הספייס גירלז אחרי מלאני סי זה לא אומר שמלאני סי היא הספייס גירלז היא חלק בלתי נפרד מהספייס גירלז כל ה-5 בנות היו שמחות ושוב אני חוזר ואומר שאני חולה על התחת של ג'רי אבל את רואה שאני לא מכניס אותה בכל הודעה שאני רושם בבקשה זה כבר מתחיל להיות ממש מעליב כל הקטע הזה אל תתעצבני לתשומת
כשדברים נוגעים למאלני בפרט אין בעיה בכלל כמו שאני לא מצפה שאת תדברי על מלאני בשרשור על ג'רי ככה אני מצפה שתכתבי דעה כללית על כולן ולא רק על מלאני כאילו כל השאר לא קיימות בכלל והאיחוד הזה הוא הקאמבק של מלאני סי ממש לא
מלאני סי הייתה כלום בלי הספייס גירלז ובדיוק ההפך

Natali Milano

New member
אפשר להגיד שאתה די צודק

אבל אני מדברת עליה הרוב כי אותה אני הכי אוהבת מכולן

למעלה