תסתכלו על זה כעל נעילת השרשור.

furfur23

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo207.gifכתבו על דה יוזד במעריב לנוער../images/Emo12.gif

כתבו על הדיסק החדש. אמנם לא הרבה, אבל כתבו הערות לא נחמדות במיוחד וגם את שם הדיסק הם לא רשמו נכון: "התחלנו עם פסיכים צעקנים ונמשיך עם 'the used' ואלבומם הרביעי life for the liars.נעים כמו הפצצה גרעינית,חביב כמו אחמדיניג'אד.רצוי פשוט להכניס את החברים מהלהקה הזאת לבית משוגעים." OOOOOOOOOOOOOOOOOO:: WTF?! life?! בית משוגעים?הפצצה גרעינית?! טוב אני מניחה שקראתם את זה><" OO:

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifקראתי../images/Emo4.gif

נראה לי הם שמעו את הדיסק הלא נכון או משהו...בלעעט
סתם סתומים יושבים שם ומעבירים ביקורות על מוזיקה.. העיקר את טוקיו הווטל היללו..פחח

GD ROCKS

New member
הם החמיאו לטוקיו הוטל?!../images/Emo5.gif

אוקיי אז עכשיו הכל ברור

שבוע שעבר הוא הילל את שרית חדד...

והפעם הוא החמיא לטוקיו הווטל
...(רק חבל שכולם בלהקה ניראים כמו חבורה של פאקצות מכוערות
) הבנאדם לא יודע על מה הוא מדבר!!!

GD ROCKS

New member
דה יוזד? במעריב לנוער?../images/Emo12.gif

חחח "חביב כמו אחמינגאד", ממש מצחיק מי שכתב את זה -_-'

אומיגוד! אני כ"כ כותבת להם תשובה!../images/Emo176.gif

XDDDD כוסאמהשלהם
שילכו. וימותו. ><

furfur23

New member
../images/Emo108.gifכתבתי להם כברO:

תכתבו גם אתם הם בטח יפרסמו כי הם יראו שהרבה כותבים

שניה,|אבל|

אבל בשביל לכתוב להם אני צריכה לדעת לאיזה דוא"ל לכתוב, ואילו פרטים אני צריכה לתת. אמ, ועוד משהו, אם מה שכתבת היה הדבר היחיד שהם כתוב עליהם?

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאממ..

השאלה הראשונה,הכתובת. אני אשלח לך במסר את הכתובת כי אני לא יודעת אם מותר לפרסם פהO: ולא הבנתי את השאלה שנייהXD

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאהה הבנתיXD

כה,זה הדבר היחיד שרשמו עליהם.

bloody marey

New member
חח גם כתבו היום בראש 1 עליהם..

זה היה ממש קצר בתוך המדור לא רק פופ הכי מצחיק שעל התמונה ששמו כתבו: "מטאל ורובוטים הולכים יחד. דה יוזד" כל מקרה.., פריטי הנדסום אקוורד יהיה בפסקול הסרט של רובוטריקים. לפחות שמו תמונה יפה ^^

furfur23

New member
|מיצי ככה הם רשמו בעיתון- "הרביעי"

אני רק העתקתי משםXD

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאוי נו,מה אתם שמים על זה?><"

הם בטח אפילו לא שמעו את האלבום-.-"

תראו מה כתבתי להם../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif

עיתון מעריב לנוער, אני לא אתחיל במחמאות על העיתון המשובח שאתם, כי התאכזבתי מכם. בגיליון האחרון באמת הצלחתם לעצבן אותי [וזה אחרי הגיליון של 'התקף האימו', שם גם הצלחתם להעלות לי את הסעיף]. אני מצטטת מהדברים שכתבתם: "התחלנו עם פסיכים צעקניים ונמשיך עם 'דה יוזד'..", אתם רומזים שדה יוזד פסיכים? אתם חושבים שאתם באמת מכירים את הלהקה ושמעתם את כל האלבומים והשירים שלה?, אתם חושבים שאתם ראיתם מספיק קטעי וידיאו וראיונות בשביל להגיד דבר כזה?- אז זהו, שלא. ואני ממשיכה:" ואלבומם הרביעי, לייפ פור דה ליירז" לא לא לא. זה באמת הצחיק אותי, אתם לא רק מבקרים את האלבום שלהם כאלבום גרוע ומגעיל, אתם בכלל לא יודעים איך קוראים לו?! אז בשביל שפעם הבאה תדעו- שמו הוא לייז פור דה ליירז. ועוד דבר, הוא האלבום השלישי שלהם, לא הרביעי. והסוף של הביקורת המרגשת שלכם:" נעים כמו הפצצה הגרעינית, חביב כמו אחמדיניג'אד. רצוי פשוט להכניס את חברי הלהקה לבית משוגעים". אני חייבת להגיד לכם שהתעלתם על עצמכם, הייתי בטוחה שהכתבה על מיי כימיקל רומאנס הייתה הכי מטומטמת, אבל טעיתי! ה'דבר' הזה [אני אפילו לא יודעת איך לכנות את קובץ האותיות האלה] הוא הכתבה הכי מטומטמת שהצלחתם לכתוב, כל הכבוד!. כאילו באמת? זה נראה לכם רציני שעיתון כמו שלכם יפרסם ביקורת ברמה שבה פרסמתם את הביקורת הזו?? אני יכולה להגיד לכם שלא רק זה שהאלבום החדש שלהם הוא מצליח מאד, אלא גם שעיתוני רוק מכל העולם חושבים שהאלבום הזה הוא מצוין כמו הלהקה הזאת. אז אחרי כל הדברים האלה שכתבתם על להקת דה יוזד, אני באמת מקווה שיהיה לכם את האומץ לקבל ביקורת רעה ולפרסם את המכתב שלי בגיליון הבא. בתודה, מיטל:]

למעלה