F furfur23 New member 5/7/07 #60 ../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אוי זה מעולה. ואם הם לא יפרסמו את זה. הם ירא כבר XD
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אוי זה מעולה. ואם הם לא יפרסמו את זה. הם ירא כבר XD
ג גנבת בפיגמה New member 5/7/07 #71 הכוונה ב'פסיכים צעקנים', אם אני לא טועה, היא לקווינס אוף דה סטון אייג', שעל האלבום שלהם היתה ביקורת קצרצה לפני כן.
הכוונה ב'פסיכים צעקנים', אם אני לא טועה, היא לקווינס אוף דה סטון אייג', שעל האלבום שלהם היתה ביקורת קצרצה לפני כן.
F furfur23 New member 6/7/07 #81 ../images/Emo108.gifכה אבל רמזו שם שגם The Used פסיכים צעקנים.: והם לא
S S t o c k h o l m New member 6/7/07 #88 ממש לא פסיכים!! ../images/Emo46.gif!!! וגם קווין אןף דה סטון אייג' לא פסיכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממש לא פסיכים!! ../images/Emo46.gif!!! וגם קווין אןף דה סטון אייג' לא פסיכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F furfur23 New member 6/7/07 #92 ../images/Emo108.gifאני לא אמרתי את זה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif העיתון אמר את זה. אני אמרתי שהם לאפסיכים צעקנים.
../images/Emo108.gifאני לא אמרתי את זה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif העיתון אמר את זה. אני אמרתי שהם לאפסיכים צעקנים.
S S t o c k h o l m New member 6/7/07 #102 כן אני יודעת חמודה! חחח../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif אני פשוט ממש התעצבנתי חח
ג גנבת בפיגמה New member 7/7/07 #185 בהחלט לא =[ כשקראתי את זה התאפקתי לא להרביץ לעיתון. טוב נו, המבקר החמיא לטוקיו הוטל , לא צריך לקחת את זה ברצינות.
בהחלט לא =[ כשקראתי את זה התאפקתי לא להרביץ לעיתון. טוב נו, המבקר החמיא לטוקיו הוטל , לא צריך לקחת את זה ברצינות.
H Handsome awkward New member 5/7/07 #72 היפ היפ הוריי למיטל! תכניסי להם! חארות מפגרים שלא מבינים במוזיקה טובה.
M Michalush MI New member 5/7/07 #76 ../images/Emo216.gif../images/Emo45.gifכנסי בהם../images/Emo11.gif
L Lies for the Liars New member 5/7/07 #79 XDD../images/Emo176.gif תודה לכולכן אני מניחה? למרות שאני חושבת שאין סיכוי שהם יפרסמו את זה, בגלל המילה "מטומטם". לאנוראP:
XDD../images/Emo176.gif תודה לכולכן אני מניחה? למרות שאני חושבת שאין סיכוי שהם יפרסמו את זה, בגלל המילה "מטומטם". לאנוראP:
F furfur23 New member 6/7/07 #82 ../images/Emo108.gifאולי יפרסמו את שלי. טוב, יהיו חייבים לפרסם אחד מהם|:
S S t o c k h o l m New member 6/7/07 #90 טוב,אני בטוחה שזאת לא הפעם הראשונה שקראו לדביל הזה "מטומטם" (אפס מאופס) ואני בטוחה שקראו לו בשמות יותר גרועים הלוזר הזה!!!!
טוב,אני בטוחה שזאת לא הפעם הראשונה שקראו לדביל הזה "מטומטם" (אפס מאופס) ואני בטוחה שקראו לו בשמות יותר גרועים הלוזר הזה!!!!
W whatascene New member 6/7/07 #137 האמת.. דיסק הסטודיו השלישי, בכלליות זה הדיסק החמישי שלהם.. (כולל מייבי ממוריז וברת')