התפקדות חודש יולי

MoVe AlOnG

New member
I'M HERE

שם: צ'ן
תאריך לידה: 12.5.91
מקום מגורים: חור ליד ראשון לציון
מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected]
שיר שעשה לי את החודש: remembering sunday-all time low
מאכל שעשה לי את החודש: האוכל הסיני שסבתא הכינה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: נגמרו רוב הבגרויות,נרשמתי לקוקה קולה וילג',סיימתי היסטוריה לכל החיים!
למה אני מחכה בחודש יולי: חו"ל,בית ריק ופול אנשים באים אליי,להפגש מתישהו עם יעל!
מסר לאומה: NO MORE HISTORY
תמונה: סתם לידע כללי... צילמתי אותה ב3 בבוקר שחזרתי מחברים ולא הצלחתי להרדם ואממ..כן... אני מודעת לזה שהיא לא משו.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifאת הולכת לקוקה קולה וילג'?

כנראה גמאני הולכת... אבל אני צריכה קאזה ><" לאיזה מחזור נרשמת?

MoVe AlOnG

New member
המממ...

נרשמתי למחזור 6... וד"א כל הקאזות תפוסות. תקווי שקבוצה כולשהי לא תירשם ויתפנה המקום.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifאני יודעת שכל הקאזות תפוסות, אני מקווה

שתתפנה קאזה במחזור שאני צריכה להיות בו.. שבמקרה גם הוא המחזור 6

McGirl For Life

New member
חחחחח יש לך כרית של המורדים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD גם לי יש

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מתפקדת ../images/Emo9.gif

ס'עצלנית אניי
שם: מייקי/מיכל
תאריך לידה: 5/4/94
מקום מגורים: יהוד
מסנג'ר\איי סי קיו: מסן - [email protected] אייסי - 252938963 אבל אני לרוב על המסן
שיר שעשה לי את החודש: אממ... הרבהה שיריםםםם
מאכל שעשה לי את החודש: פירהההה נהייתי חולה על זהה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני חופשששששש
למה אני מחכה בחודש יולי: שהחודשש יהיה כיף!?
מסר לאומה: you waana fight with mw!? מתוך הסרטון הבא:http://www.youtube.com/watch?v=XrQX2Dhrl8I&feature=related
תמונה: אממ....לא שמה ככה אנשים לא ימותו לי פה
לאב יאאא

YuvalJones

New member
מי שלא קוראת היא.... נחש!

שם: יובל תאריך לידה: 19/11 גיל: בנובמבר 13 מקום מגורים: רמתגן מסנג'ר\איי סי קיו: 336089742 [email protected] שיר שעשה לי את החודש: No Air השיר שלי ושל אלכס
מאכל שעשה לי את החודש: סבן-דייס של קפריסין
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: קפריסין נראהלי...... ^________^" למה אני מחכה בחודש יולי: הקורסים עם נילס וג'סייייי D: ,כרמיאל, מחנק2008 מסר לאומה: יוונים הם כאלה חמודיםם!
תמונה:

YuvalJones

New member
אניייייי

מדר''ג [דן רמת גן] ו.... אני שבט רמתגן! יחי המקריות! XD ~לא~ את? :)

MyTearsDontFall

New member
למישהי יש את time after time של אליוט מינור

להעלות לי? D: וחוצמזה, שם: עדי תאריך לידה: 15.10 גיל: 15 ותשעה חודשיםםםםם ; מקום מגורים: מודיעין מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: נממנמ. No Air של כריסאהובי וג'ורדן. מאכל שעשה לי את החודש: נמ. חח לאדעתXD הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: ממ... שדי סיימתי את כל הלימודים... למה אני מחכה בחודש יולי: פאק לסיים עם הבגרות בלשון ואז אפשר להתחיל לחגוג בארה(מועדון) ולקרוע ת'תחת בעבודה ואז באוגוסט עוד יותר לחגוגXD מסר לאומה: תבואו לקוקה קולה וילאג' ביצ'זD:::: ו.... לי בירן פשוט מדהים ;; תמונה:

LosingMyself

New member
טיימ אפטר טיים, אנד נות'ינג האב צ'יינצ'ד DD;

~התפרצות~ איזה שיר טאוב זה! *מצטרפת לבקשה ושותקת*

LosingMyself

New member
מתפקדת :]]

שם: ענבר/ברבורי/סטופיד דוג/כל-כינוי-אחר-שתרצו
תאריך לידה: |סדגש 18.4.95
מקום מגורים: חור בדרום
מסנג'ר\איי סי קיו: מי שרוצה במסר
שיר שעשה לי את החודש: מלאמלא שאני לא זוכרת ><'
מאכל שעשה לי את החודש: כנפיים בדבש, ואורז עם צנוברים. יאמיי ;]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני שסיימתי ללמוד!!! התקבלתי למשלחת! וראיתי את הבנדוד הכי חמוד שהיה לי אי פעם
והשגתי עבדה לחופש וקונים לי אייפוד טאצ'
למה אני מחכה בחודש יולי: לקבל את האייפוד [עוד שבוע וחצי..] לסיים עם העבודה .. ולקבל את הכסף
וכמובן- המשלחת. [כמה חפרתי על זה, יואו
]
מסר לאומה: סינגינג וי דונט קר. וי דונט קר. וי דונט קר. וי . דונט. קר.
תמונה: ממזמן, נראה לי יום העצמאות. חולצה יפה שעלתה לי רק איזה 40 שקל. אז התלהבתי P:

21 C h e n

New member
מתפקדת ! :)

שם: חן, חנו'ש , חנצ'ה :) תאריך לידה: 9.10 בלתי נשכח ! גיל: 14 כמעט ;] מקום מגורים: יהוד.. מסנג'ר\איי סי קיו: יש אבל לא עובד =\ שיר שעשה לי את החודש: כוכב נולד 6-שיר האודישנים, בדיוק כמו פעם - ישראל בר און - כוכב נולד 6 מאכל שעשה לי את החודש: מממ..קורנפלקס חיחיחי :] הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:מישהו מיוחד מאוד !!! למה אני מחכה בחודש יולי: כל דבר שקשור לים ובריכה ! מסר לאומה: תשקיע בלימודים..תקשיבו לי אני יודעת על מה אני מדברת ! תמונה: אניני חחח ^^

למעלה