התפקדות חודש יולי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifסאמי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני מחכה שאת כבר תבוא אלי!@#$%^&*)()*&^%$#@

Little Sapir

New member
גם אני פה.

שם: ספיר. תאריך לידה: 16.10.90 גיל: מתקרבת ל18. מקום מגורים: מרכז. מסנג'ר\\איי סי קיו: מסר. שיר שעשה לי את החודש: המ One For The Radio מאכל שעשה לי את החודש: סופלה יאמי. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: לא יודעת. למה אני מחכה בחודש יולי: למה לא? לסיים עם הבגרויות ולהתחיל לחיות. מסר לאומה: נחמד לחזור
תמונה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif ספיר לאן נעלמת?

הרגשתי בחסרונך.
חוצמזה שאת ומיק ה-18 היחידות שיש פה..

Little Sapir

New member
לא נעלמתי D:

אבל נחמד לדעת שהייתי חסרה
מדי פעם קראתי פה אבל לא היה לי כוח להגיב D: וזה עצוב שזה רק אנחנו...

rox love BSM

New member
><

שם: רוקס אמילי וואטבר תאריך לידה: 19.9 גיל: 16 מקום מגורים: ליד חדרה מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: Busted-why שרה משהו-love song מאכל שעשה לי את החודש: המבורגר הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני"נפתטרתי ממתמטיקה ומהיסטוריה למה אני מחכה בחודש יולי: להיפטר מלשון וחופש גדול מסר לאומה: לוידעת תמונה:איןליכח

מתפקדת<:

שם:לילך. תאריך לידה:13.1.95 גיל:13 מקום מגורים:בית. מסנג'ר\איי סי קיו: מסר או משהו. שיר שעשה לי את החודש:יוני בלוך- נפוליאון
מאכל שעשה לי את החודש:אטריות ביצים. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: נגמר בצפר? למה אני מחכה בחודש יולי: לא יודעת. מסר לאומה:פפ לא יודעת, לכו לתרום דם. תמונה: אין לי כוח.

talosh1234

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם:טל. תאריך לידה:14.7 גיל:14 מקום מגורים:חור. מסן/אייסי:[email protected] 267062084 שיר שעשה לי את החודש:היו מלא. מאכל שעשה לי את החודש:חח לא יודעת. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:התחלתי להשקיע בכל הנושא של הספורט - אני מרגישה קצת שינוי. למה אני מחכה בחודש יולי:התמדה בספורט ושינוי P: מסר לאומה:אם רוצים יכולים !! תמונה:כןכן- אני שמנה , זה יירד בקרוב

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מתפקדת והוהוהו

שם: רוני/פוני תאריך לידה: 23.6.93 גיל: 15 + שבוע + יום D: מקום מגורים: חיפה מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: ברוררר שOFTR
מאכל שעשה לי את החודש: קיבלתי פול ממתקים ליומולדת XD הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:
יומולדת!
, כל מיני מתנות שוות למיניהן, אתמול הייתי בשוק וקניתי דברים שווים XD ו....מסיבת סיום, חולצת מחזור, והיום ראיתי את הספר מחזור
אה והתקבלתי לשתי המגמות שרציתי, ואני ב4 יחידות במתמטיקה
אה! ושסיימתי את העונה הרביעית והנסגדת של פרויקט מסלול
למה אני מחכה בחודש יולי: חופש לייק דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ^___^ מסר לאומה: פליז פליז לינדזיייי (סתם כי אני שומעת את זה ואין לי מסר אחר) תמונה: השיער שלי יצא ממש חלק בתמונה הזאת :|

butbut

New member
../images/Emo126.gifהשיער שלך חלק בכללי על מה את מדברתLOL

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifאהההההה!!! ולבוא אליי לסופ"ש, לזה את לא

מחכה
ואחרי זה את מתלוננת עליי?|שפםיותרגדול|

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif נו אני יותר מדי מאושרת מהחופש! (שיהיה)

אפילו לא כתבתי על האלבום החדש של מק!
אבל בשבילך: יום שישי עם רייבן
חנפנית שכמותי P:

גרבע

New member
מתפקדת [: ../images/Emo105.gif

שם:צור תאריך לידה:2.12 גיל:עוד מעט 13 מקום מגורים:חיפה מסנג'ר\איסיקיו:במסר[: שיר שעשה לי את החודש:NO LOVE של סימפל פלאן מאכל שעשה לי את החודש:הממממממ.לא יודעת..אכלתי בעיקר מעדנים
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:כלוםO.O למה אני מחכה בחודש יולי:חופש
#&$%^@% לישון ורק לישון. מסר לאומה:עד הרגע האחרון [: תמונה:בקישור כי זה לא מעלה לי O.O http://img123.imageshack.us/my.php?image=sdc10169rn2.jpg

למעלה