התפקדות חודש נובמבר!

Blue Aura

New member
../images/Emo23.gifהתפקדות חודש נובמבר!../images/Emo187.gif

שאלון לחודש החדש! שם: גיל: מגמה\רצועה וכו': קיבלת כבר צו ראשון? מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? סופגניות או לביבות? אין לי עוד, אבל אתם יכולים להוסיף שאלות. =)

Blue Aura

New member
אני. ^^" ../images/Emo189.gif

שם: - גיל: 16. מגמה\רצועה וכו': כלבנות [לא לשאול מזה. :X] קיבלת כבר צו ראשון?
מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שאצליח בלימודים עד לחודש הבא. P: מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? יהיה גשום.
סופגניות או לביבות? סופגניות. [יש לי שם (מן הסתם), אבל יש שאלה על השם שלי ואני לא רוצה לכתוב כי אני רוצה לראות אם אתם יודעים איך קוראים לי. P:]

הדרייי1

New member
עונה

שם:הדר גיל:16 מגמה\רצועה וכו':תלמוד קיבלת כבר צו ראשון?לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?כיףף
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?הילה משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל?שיהייה טוב ושאני אצליח בכל מבחנים מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?איזה כיף אני אוהבת את חנוכה (וזה חודש הבא...) סופגניות או לביבות?סופגניות

Blue Aura

New member
אוי, נכון. ../images/Emo122.gif ../images/Emo189.gif

אף פעם לא הייתי טובה בחגים. :X

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אני אני אני ../images/Emo194.gif

שם: נעה גיל: 17 מגמה\רצועה וכו': פסיכולוגיה סוציולוגיה קיבלת כבר צו ראשון? כהכהכה מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? וואלק יופי יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הילה, לא? משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? אממ.. לעבור תאוריה מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חודש הבא, אולי? סופגניות או לביבות? אפחד.

"זוכר את נובמבר...../images/Emo103.gif

עננים עננים בעיני"
שם
אם אתם עוד לא יודעים...טל
פיזיקה מחשבים קיבלת כבר צו ראשון?
לאאא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון
הראשון השני השלישי והאחרון..את כולם אני אוהבת..אני אוהבת חורף!!!
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]
הילה
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל
שיהיה חודש מוצלח מבחינת הכל..לא ככה??
מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש
חנוכה יבוא חודש הבא.. סופגניות או לביבות
אם כבר אז כבר...שניהם

חנוכה זה בדצמבר../images/Emo12.gif

ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה... אניוואי שם: אושר גיל: בינואר 17 מגמה\רצועה וכו': מחשבים ופיזיקה קיבלת כבר צו ראשון?- יאפ מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?- כיףףף יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?- ממ.. לא
סורי לא טובה בלזכור שמות.. משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל?- לעבור אותו בשלום עם כל המבחנים שמתחילים מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?- אני אוהבת חנוכה
סופגניות או לביבות?- סופגניות. דה.

חינני../images/Emo3.gif

שם:גל גיל:16 מגמה\רצועה וכו':מחול מד"ח קיבלת כבר צו ראשון?לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?מה אני כבר יכולה לחשוב עליו?
גשםםםםםםם יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?הילה?
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל?רק טוב
מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?^^' איי לייק חנוכה סופגניות או לביבות?
סופגניות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|מתפקדת|

שם: גלי גיל: 16 מגמה\רצועה וכו': מד"ח ומחשבים קיבלת כבר צו ראשון? לא
מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? חביב כל עוד אתה במקום חם ונעים יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? לא
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? לעבור בהצלחה את כל המבחנים מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? זה לא בדצמבר?!
סופגניות או לביבות? סופגניות עם ריבת חלב

tttttttttt1

New member
טוב אם כבר אז כבר

שם - טל
גיל - 17 וחצי וקצת
מגמות - ביולוגיה וכימיה
צו ראשון- אפשר לומר שכבר קיבלתי תאריך גיוס, מנילה וכו...זה אומר שכבר היה לי צו ראשון,לא?
גשם ראשון - אוהב שיש גשם כשאני מתחת לשמיכה וחם לי..חחחחחחחחחחח
[אבל סתם, אני אוהב גשם..עדיף קצת גשם וקור מאשר חום =) )
השם שלך - הילה [מודה - פעם לא ידעתי אז כמובן נכנסתי לך לפרטים וראיתי הילה..יש לי נטייה לפעמים לזכור שמות אז משם אני זוכר שקוראים לך הילה...אם את מאלה שמשקרים בפרטים זאת כבר לא אחריות לי
חחחחחחחח ]
מאחל לעצמי בחודש הזה - אני ממש אשמח אם זאת שסיפרתי לכם עליה שתמשיך לדבר איתי...נראה כבר מה יהיה....
סופגניות

Blue Aura

New member
אני ממש לא מאלו... ../images/Emo189.gif

שמשקרים בפרטים. מה הקטע של זה. :/

Blue Aura

New member
לא לקחתי ברצינות. ^^" ../images/Emo189.gif

אמרתי שמה הקטע לכתוב את הפרטים האמתיים? :/ אתה חמוד. =)

פומפו פומוווווו

שם: שקדגן גיל: כמעט-כמעט 16 D: מגמה\רצועה וכו': גמיש,מגבירה ביולוגיה,תולדות האומנות וציור. קיבלת כבר צו ראשון? לא. מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? לא נראה לי
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? יום הולדת שמח?
מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?
סופגניות או לביבות? מי שבאה ברוכה הבאה! אבל לביבות בעיקרון.

corali24

New member
נובמבר:)

שם: קורל גיל: 16 ן-10 חודש
מגמה\רצועה וכו': מגמת תאטרון קיבלת כבר צו ראשון? יאפ .. ב-26 לחודש הזה מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? הכיי אוהבת את זה. הגשם הראשון שלי היה בחייפה בראש השנה(לרקוד מתחת לגשם הכי כייףףף) יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הילה לא :-O משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שאני יעבור כבר את הצו הראשון:] מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חודש הבא..
סופגניות או לביבות? סופגגניוותת

dark dumb

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: קטיה גיל: 16 מגמה\רצועה וכו': פסיכולוגיה/סוציולוגיה-תנ"ך-ערבית (מסלול גמיש) קיבלת כבר צו ראשון? לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? מתה עליו
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הייתי שמחה לדעת
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שסוף סוף יודיעו לי שהתקבלתי לפרויקט נהיגה מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חופש!!! סופגניות או לביבות? אין אפליות

למעלה