התפקדות חודש נובמבר!

000יובל000

New member
^_^

שם:יובל גיל:16 מגמה\רצועה וכו': ביולוגיה וכימיה קיבלת כבר צו ראשון?לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?אחלה. אני אוהבת גשם. יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?הילה? משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? לא יודעת מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?אני ממש ממש אוהבת חנוכה וממש מחכה לזה. סופגניות או לביבות?החלטה קשה. ניראה לי סופגניות.

gorck

New member
מתפקד...

שם:עופר גיל: 17 בבגרות חורף באנגלית מגמה\רצועה וכו': רב-תחומית, פיזיקה-כימיה-כימיה (5 פיזיקה, 9 כימיה) קיבלת כבר צו ראשון? כן, ל24/1 מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? לא נחוץ, שיבוא האחרון... יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? לא נראה לי, בל אל תעלבי אני לא זוכר ת'כיתה... משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? למצוא מישהי?! לא להכשל במתמטיקה... מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? שיבוא כבר, חנוכה דרום וכאלה...יאללה שיבוא!!1 סופגניות או לביבות? לא ולאף זה משמין....

מתפקדת.....

שם: אלמוג גיל : 16 ו8 חודשים. מגמה: צירוף מקצועות- פסיכולוגיה סוציולוגיה, תנ''ך. צו ראשון: החודש.....יהיה לי . דעתי על הגשם הראשון? זה כיף שהוא יורד וישנים.....וזה עוד יותר כיף, שנגיד והיה לי חבר....אז בחורף זה הכי כיף, לשמוע את הגשם יורד ביחד איתו. מאחלת לעצמי בחודש הנ''ל: הצלחה בהכל.... ואולי להכיר מישהו. יודעת איך קוראים לך? האמת שלא. חושבת על חנוכה שיבוא? שזה ממש סבבה, אבל זה מתאים להתפקדות של החודש הבא. סופגניות או לביבות: סופגניות.

../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

שם: ליהיא גיל:16.5 מגמה\רצועה וכו':כימיה אלקטרוניקה מגמה ראלית קיבלת כבר צו ראשון? לאאאאאא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? מדהיםםםםםםם יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? כן משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? להתקבל למשלחת לפולין (אמןןןןןן) מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? אמממממ שעד אז אני יקבל תשובה אם התכבלתי וגם מלה ימי הולדת סופגניות או לביבות? שניהםםםםםםםםםםםםםםם

Infinity AL

New member
עונה..

שם: שיר גיל: שניה ל17 מגמה\רצועה וכו': ביולוגיה קיבלת כבר צו ראשון?כן מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? כיף
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? ברור
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? לראות מישו מסוים! מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חופפפש
סופגניות או לביבות? שניהם |יאמי|

Stinki Winki

New member
עונה

שם: נעה גיל: 16 מגמה\רצועה וכו': כימיה ביולוגיה ביוטכנולוגיה (ממ. מדעית?) קיבלת כבר צו ראשון? לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? כן ירבו כאלה יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הילה משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שיהיה טוב. והצלחה במבחן בתנ"ך. ודיסק של MCR. וזהו. מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חודש הבא... ממ חנוכה. לא מתה עליו... לפחות יש חופש. סופגניות או לביבות? ספינג'
החודש עבר מהר..

3222

שם: נופר גיל: 16.5 מגמה\רצועה וכו': ספרות ומדעי החברה קיבלת כבר צו ראשון? לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? אחלה יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? לא משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? בהצלחה מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? איכס סופגניות או לביבות? סופגניות

lover boy6

New member
עונה

שם: אור גיל: עוד מעט 17... מגמה\רצועה וכו': מגמה ספרדית מחשבים מדעי המדינה כלכלה קיבלת כבר צו ראשון? YEP מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? כל כך כיף!!!!!!!! יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? NOP SORRY משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? להצליח בשתי התאוריות שיש לי אחד לרישיון לטרקטור ואחד לאוטו אל תצחקו אני עושה רישיון לטרקטור כדיי להיפתר מהמלווה ומהדבר הזה שאפשר לקחת רק 2 אנשים איתי באוטו! מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חנוכה זה חודש הבא. ולא איכפת לי זה בסך הכל חג שלא מעניין אותי ואני לא קשור אליו! סופגניות או לביבות? לא זה ולא זה( לא בריא)

vered151

New member
גם אני עושה...חחחח

אבא אמר שאני לא עולה על אוטו לפני שיש לי רשיון על טרקטור..

כנפיים,אינך שומע?

ב"ה אני אוהבת את איפה הילד! שם:ספיר גיל:זה קצת מיותר לשאול את זה לא? מגמה\רצועה וכו': היסטוריה לעומק וספרות ואם אתם כ"כ מתעקשים גם תנך ותושבע, שני האחרונים הם חובה קיבלת כבר צו ראשון? לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? אני לא אוהבת חורף,נקודה. יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?אורהה!!!!! משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל?הצלחה ושהשפיות שלי תוחזר לאלתר,אני מםחידה את עצמי מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?חופש! מפגשים! חופשששששששש סופגניות או לביבות? שניהם דוחים באותו מידה. גועל נפש

vered151

New member
אניייי ../images/Emo9.gif

שם: ורד גיל: 16 מגמה\רצועה וכו': עיצוב גרפי...
קיבלת כבר צו ראשון? לא =\ מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? הראשון היה בקוקה קולה...אז הוא היה מעווולהה... אבל גשם בכללי זה פיכסה! יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? לא
איך? חח
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? אמממ...סתם לעבור את המבחנים...לא משהו יותר מידי מיוחד מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? תשבעייי זה בחודש הזה?!?! *מאושרת* סופגניות או לביבות? אוזני המן!

may0rw

New member
../images/Emo13.gif

שם:מאי גיל:16 מגמה\רצועה וכו': ביוטכנולוגיה קיבלת כבר צו ראשון?לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?november rain?
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?הילה
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? להצליח במבחנים.. וזה.. ונצח את כ"ס
מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? לא הרבה חושבים סופגניות או לביבות?לא זה ולא זה

"I'll always remember

The chill of November, The news of the fall, The sounds in the hall, The clock on the wall, Ticking Away..." [Dream Theater - A Change of Seasons] שם: ורד. גיל: 16. מגמה\רצועה וכו': פיזיקה ומוזיקה. קיבלת כבר צו ראשון? לא. מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? ריח של גשם זה נחמד, בהנחה שאין המון אבק באוויר. משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שיתקיים כבר הטיול השנתי לעזאזל#@$%3 מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? רק דברים טוביםP: סופגניות או לביבות? סופגניות כמובן, מעניין אם התחילו למכור כבר בעיר...

OK../images/Emo9.gif

שם: הדר גיל: 16 מגמה\רצועה וכו': סוציו-פסיכו קיבלת כבר צו ראשון? לא
מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? שחבל שהוא הגיע יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? כן משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שיהיה טוב[: מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? חודש הבא...את מתכוונת [; סופגניות או לביבות? דיאט קולה!

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif אממ :]

שם: אביטל
קיבלת כבר צו ראשון? NOT
מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? מדהים
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? בטח! שמעון, נכון
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל?
מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? נר לי נר לי נר לי דקיק! סופגניות או לביבות? סופגניות

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

שם: ענבר גיל: 16 וחצי מגמה\רצועה וכו': תקשורת
קיבלת כבר צו ראשון? לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? מה איתו? אני שונאת גשם
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?
לא.. משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? המממ לא יודעת. מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? פאאןן
סופגניות או לביבות? ספגניות! אופקורס!!|סופגניה|

Black Balloon

New member
נובמר נובמבר ../images/Emo13.gif

שם: שני. גיל: 16 וחודשיים. מגמה\רצועה וכו': אומנות.
קיבלת כבר צו ראשון? לא. מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? נפלא! אני מאוהבת בחורף.
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הילה ^^ משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? שאני אצליח לדבר איתו. אפילו סתם "היי". מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? החודש?
סופגניות או לביבות? בע לא יודעת, אסור לי. לביבות, אם כבר.

patito ƒeo

New member
:) ../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: O_O.. 16 מגמה\רצועה וכו': אמנות וקולנוע עיוני. קיבלת כבר צו ראשון? לא מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? גשםםםםםם
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? כמובן משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? וואי. להצליח במבחן בהיסטוריה בעיקר D: והכי חשוב, לא להכנס לדיכאון יותר מדי.. מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? זה החודש? :eek: בכל מקרה.. חנוכה זה סבבה, חופששש :] סופגניות או לביבות? לביבות!

למעלה