התפקדות חודש נובמבר!

d i i

New member
../images/Emo13.gif

שם: דיאנה גיל: 16 מגמה\רצועה וכו': גרפיקה, כימיה וצרפתית קיבלת כבר צו ראשון? לא.. מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? אני אוהבת גשם אבל רק כשאני בבית.. יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הילה.. משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? הצלחה בכל המבחנים!!! מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? מחכה כבר לחופש! סופגניות או לביבות? סופגניות

צטלע

New member
../images/Emo188.gif

שם: מיטל גיל: 16 וחצי מגמה\רצועה וכו': פיזיקה ערבית צרפתית קיבלת כבר צו ראשון? עדיין לא
למרות שנולדתי בפברואר
מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? מעולה, כל עוד לא יוצאים בדיוק שהוא מגיע. יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? הילה משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? לשרוד!! מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? מעולה, בעיקר שיש סופסוף קצת חופש! סופגניות או לביבות? סופגניות

yaelush3

New member
עונה..

שם:יעלי גיל:16 ו-3 חודשים מגמה\רצועה וכו':מחשבים [וחובה לעשות 5 תושב"ע, נחשב?] קיבלת כבר צו ראשון?לא, אני קטנה.. מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון?
יודע\ת אין קוראים לי [^^"]?אממ.. סורי.. חדשה..
משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל?להשתפר..[?] מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?הוא הולך להיות מעולה.. סופגניות או לביבות?סופגניותת...
שבת שלום..!!:)

bnzaky

New member
אני......

שם: מיכאל גיל: עוד מעט 17 מגמה\רצועה וכו':ביולוגיה ופיזיקה אבל נראה לי שאני עובר למחשבים.... קיבלת כבר צו ראשון?יאפ מה את\ה חושב\ת על הגשם: שונאאאאא גשם!!!ובכלל חורף זה מעפן יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? אמממ הילה??זה מה שהרוב פה כתבו....... משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? להנות...להצליח בלימודים..ועודדדדדדד מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש?חושב על חופששששששששששש סופגניות או לביבות?בעעע על שניהם...

חדש+התפקדות

שם: שחר גיל: 17 עוד 23 ימים! מגמה\רצועה וכו': מוסיקה קיבלת כבר צו ראשון? כה... מה את\ה חושב\ת על הגשם הראשון? מגניב יודע\ת אין קוראים לי [^^"]? לא (קצת פעם ראשונה שאני פה חחח) משהו שאת\ה מאחל\ת לעצמך בחודש הנ"ל? מזל"ט? מה את\ה חושב\ת על חנוכה שיבוא החודש? החג הכי מפציץ שקיים סופגניות או לביבות? סופגניות

למעלה