זוגות (מדומים)

Keitarou

New member
בהחלט.. =)

אבל הפאנסרביס של האיידולים הגבריים ביפן הוא יותר לכיוון החירמוני בןXבן.. ואצל הבנות זה פשוט להיות נורא נורא לא צנועות...

Nora Shu

New member
לא שאני מבינה למה XD

לרובן זה קצת, אר, לא מחמיא XD זה לא כאילו הן כוכבות פופ מערביות עם כל ההגדלות חזה. XD זה מצחיק לראות אותן לובשות בגדים חושפניים כשכל מה שיש להן להראות זה קצת ציצים ואיזה תחת שטוח XDDD

SuLeRu

New member
לא יותר גאקט ונמיה.

לא יודעת חשבתי גם על גאקט ואיומי כשה הם שרו בחג מולד (את אותו שיר ששרו גאקט ונמיה!) ואז חשבתי כשה הסתכלתי ולפי דעתי נמיה וגאקט יותר חמודים יחד הם גם השתתפו בהרבה תוכניות...

מ א י י ק

New member
אבל נמיה פחות יפה../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

וחוץ מיזה גאקט תפוס כבר ע"י...מ א י י ק

nadav1232

New member
נמיה כן יפה../images/Emo99.gif

כולן יפות
איך אפשר להגיד על יפנית שהיא לא יפה?!

מ א י י ק

New member
פחות יפה מאיומי../images/Emo19.gif

אבל בואה מעל כולם
חח כל היפניות יפות אבל יש פחות ויש יותר...בואה הכי יפה

אפשר, בטוח שאפשר!XD

יש גם הרבה יפניות מכוערות...רוב המפורסמות יפות וזה בגלל האיפור והכל._. אם תסתכל על ספר של האראג'וקו (או מה שזה לא יהיה) תוכל לראות שם הרבה יפניות מכוערות (אני לא מתכוונת ללבוש שלהן)

SuLeRu

New member
נמיה מהממת!

לא נכון. אולי איומי יפה נכון גם בעיניי היא מהממת אבל מה זה שווה להיות יפה רק ביגלל ניתוחים? ונמיה יפה בטיבעי! היא מיוחדת ומה אתה תפוס עם גאקט? מגניב.... אבל בעניי גאקט ונמיה יותר מתאמים וזה לא קשור ליופי.

nadav1232

New member
סגור נושא. ועוד משהו לכולם....

אני לא רוצה שהיו ריבים בין מי יותר יפה וזה.. אני לא אוהב את זה.. גם במפגש מסנג'ר היה בלאגן ומישהו למשל אמר: "מי ששומע את איומי הוא הומו". או משהו זה. וגם יש ריבים איזו זמרת יותר טובה וכל זה.. אז בבקשה מכם אל תעשו את זה כי זה יוצר בלאגנים... בעיניי כל הזמרים היפנים מעולים

מ א י י ק

New member
אנחנו סה"כ מביעים דעה../images/Emo19.gif

כל אחד אומר מה שהוא חושב על הזמר, אז אין פה בלאגן,פשוט עושים דיונים ומדברים ^_^

מ א י י ק

New member
אממ וגם../images/Emo19.gif

אתה נטרלי בגלל זה זה מפריע לך כי אתה לא לאף צד... אתה באמצע,אבל לא כולם כאלו ^_^

למעלה