לרובן זה קצת, אר, לא מחמיא XD זה לא כאילו הן כוכבות פופ מערביות עם כל ההגדלות חזה. XD זה מצחיק לראות אותן לובשות בגדים חושפניים כשכל מה שיש להן להראות זה קצת ציצים ואיזה תחת שטוח XDDD
לא יודעת חשבתי גם על גאקט ואיומי כשה הם שרו בחג מולד (את אותו שיר ששרו גאקט ונמיה!) ואז חשבתי כשה הסתכלתי ולפי דעתי נמיה וגאקט יותר חמודים יחד הם גם השתתפו בהרבה תוכניות...
יש גם הרבה יפניות מכוערות...רוב המפורסמות יפות וזה בגלל האיפור והכל._. אם תסתכל על ספר של האראג'וקו (או מה שזה לא יהיה) תוכל לראות שם הרבה יפניות מכוערות (אני לא מתכוונת ללבוש שלהן)
לא נכון. אולי איומי יפה נכון גם בעיניי היא מהממת אבל מה זה שווה להיות יפה רק ביגלל ניתוחים? ונמיה יפה בטיבעי! היא מיוחדת ומה אתה תפוס עם גאקט? מגניב.... אבל בעניי גאקט ונמיה יותר מתאמים וזה לא קשור ליופי.
אני לא רוצה שהיו ריבים בין מי יותר יפה וזה.. אני לא אוהב את זה.. גם במפגש מסנג'ר היה בלאגן ומישהו למשל אמר: "מי ששומע את איומי הוא הומו". או משהו זה. וגם יש ריבים איזו זמרת יותר טובה וכל זה.. אז בבקשה מכם אל תעשו את זה כי זה יוצר בלאגנים... בעיניי כל הזמרים היפנים מעולים