זמן לאהבה...

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gifזמן לאהבה...../images/Emo23.gif

השרשור משישי-שבת מספיק ארוך, אז נתחיל שרשור חדש... אגב יש לי תיאוריה לפיה אופיים של הדיג´יגורלים מבוסס על תכונות של המזלות(המזלות הרגילים לא הסיניים...)מדובר לא על העונה השלישית אלא על העונה הראשונה(וגם חלק מהשנייה)בעיקר בחלק של הסמלים(אני פשוט אוהבת את הפלסף בעניין...), ע"פי התיאוריה שלי טאי הוא מזל טלה או קשת כמעט לחלוטין(כלומר אין את הקטע של מזל משני,למביני תורת האסטרולוגיה...)והנה העתקה של מה שכתב האסטרולוג יאיר טריבלסקי על מזל טלה: הטלה פותח את גלגל המזלות, ולכן מייצג את הילד, שזה עתה נולד. הילד הזה מביא לעולם מתנה נפלאה - את עצמו! וכך צריך להתייחס אל הטלה - כאל משהו נפלא שצריך למלא את כל סיפוקיו. כי הטלה לא ממש יודע לדחות סיפוקים. כל אנרגיית האש שלו מכוונת לטווחים קצרים, כדי לספק את הצרכיים המיידיים שלו. לכן הטלה נחשב לפעמים לאגוצנטרי למדי, וכמי שדורש הקשבה רבה מהסביבה. מרס הוא שליט הטלה. הוא מייצג את הדחף לשלוט ולהכתיב, ואת החלק הגברי שמחפש להגדיר טריטוריות ולהילחם עליהן. אנשים שמפת הלידה שלה נשלטת על ידי מרס לרוב ישרתו בצבא קבע, או סתם יחפשו לריב עם כולם. מרס גורם לטלה להביע בצורה ישירה את רגשותיו, אבל לעיתים הוא גם חם מזג, מאוד... במקרים כאלה, למשל כשעוקפים אותו ברמזור, הוא נוטה להתפרץ, לכעוס על כל מי שלא ממהר לעשות את מה שהוא רוצה, להיות קצר סבלנות, ולרצות את הכל כאן - ועכשיו. הטלה טוב בלסחוף אחריו אנשים, ומאוד אוהב להתחיל דברים חדשים (הראשון בגלגל המזלות...), אבל פעמים רבות - ממש כמו לילד - אין לו את הנשימה הארוכה לסיים אותם, והוא משתעמם, ו... מתחיל משהו אחר... זה לא נשמע בדיוק כמו טאי?... ומאט לדעתי הוא עקרב או גדי והינה שוב העתק של מה שכותב יאיר טריבלסקי על המזלות הללו: . בעיקרון מזל עקרב הוא מזל מופנם, סגור וחשדן, ובצדק: בעיניו העולם הוא מקום עוין ויש לנהוג כלפיו בחשדנות ראויה, עד שהוא מוכיח את עצמו - ולא להיפך. העולם חושב אחרת? לעקרב לא אכפת: יש לו מספיק אופי כדי לעמוד בנחישות מול רצונות הכלל כשזה לא מתאים לו. ואכן, העקרב אינו מתמסר בקלות: הוא דורש הוכחות בשטח שהוא באמת יכול לסמוך עליך, ולוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא יפתח את החלון, ויזמין אותך להיכנס. אבל משנכנסת, זכית לחבר אמיתי לכל החיים, ובכל מצב. הגדי הוא מזל שמאוד מקשה על עצמו: קשה לו להאמין שבאמת אוהבים אותו, והוא ביקורתי מאוד על פעולותיו. לכן הוא זקוק למסגרות פעולה בהן יוכל לבטא את עצמו, כי הן עוזרות לו לדעת בדיוק איפה הוא עומד. בגלל חוסר האמון הבסיסי שלו בעצמו, הוא זקוק להערכה יותר מאשר לאהבה: אהבה היא מקום מוזר, משתנה ולא יציב שיכול תמיד להיעלם, אבל הערכה נשארת, כי היא מבוססת על לפעולות ועובדות, ולא לקריזות בלתי ברורות. זו הסיבה שהגדי זקוק להצלחה שנראית לעין, חומרית או רגשית. אחד משני אלה לא נשמע כמו מאט?(בעונה הראשונה לפחות...), חשוב לי להזכיר שזאת רק תחילתה של תיאוריה(יש לה המשך רק שאולי זה בכלל לא מעניין אף אחד ואז חבל לי סתם לבלבל לכם במוח...)בנוסף אני מזכירה שגם למי שמאמין באסטרולוגיה והתיאוריה הזאת נראית לו נכונה בנאדם הוא יותר ממזל אסטרולוגי, ולא כול מה שכתוב באסטרולוגיה נכון(אם כי מה שיאיר טריבלסקי כותב על איפיוני מזל מאוד נכון, בעיקר לגביי המזל שלי)ושוב זאת רק תיאוריה. והינה תמונה ליום האהבה(אולי שווה לבדוק גם את הזוגות לפי התיאוריה הזאת...)

DiGiHiLa

New member
תמונה.......

אומנם מאחת הגלריות של הפורום אבל בכל זאת....

Digi Lista

New member
התמונה לא עולה לי.

אומנם יש לי אותה(אחרת היא לא הייתה בגלריה...)אבל ניסיתי כמה פעמים והיא פשוט לא עולה לי. עוד תמונה לכבוד חגיגת ה-

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gifזמן לאהבה 2../images/Emo23.gif

אני מניחה שאני היחידה בשרשור החדש אבל..טוב... רק תזכרו שהשרשור משישי שבת כבר מאוד ארוך וקשה לעקוב...

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gifזמן לאהבה 3../images/Emo23.gif

זה כבר שוב מתחיל להיראות מוזר...אני באמת מתחילה להשתגע לדבר ולהגיב להודעות של עצמי... טוב אז אני,עצמי, ואנוכי נשים את התמונה הבאה.

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gifזמן לאהבה 4...../images/Emo25.gif

מרוב הנאה בשרשור החליטו פיצולי האישיות שלי ואפילו הפיצול הנוכחי שכותב את ההודעה הזאת, לשנות סמל אחד מין הסמלים שמופיעים בכותרת, אחרי הכול חשוב להיות מקוריים(חבר´ה, אולי שמישהו יבוא ויציל אותי לפני שיבואו האנשים מאברבאנל?...)

Digi Lista

New member
../images/Emo141.gifזמן לאהבה 5...../images/Emo23.gif

ועכשיו אותו פיצול חביב גיוון את הסמל בצד השני של הכותרת... אגב אני כותבת ספר"תולדות השיעמום" הוא יבוסס בעיקר על השעות בהן יש לי זמן להיות כאן בפורום(שלא כמו בשישי שבת שעברו)ואין לי עם מי לדבר(פרט לפיצולי האישיות שלי כמובן...)...חיים קשים...

Morphia

New member
סליחה ליסטה

אני תיכף אעלה את התמונות הנוספות שלי של טאיטו\ימאצ´י, פשוט... אם את רוצה לדבר (בכל שעה) תשלחי לי מסר, אני בטח מיד אשים לב (גם אני מתייבשת בפורום לפעמים...)

Morphia

New member
אוקיי-

אז ככה, משהי מגרמניה שלחה לי ערמה של תמונות טאיטו\ימאצ´י, אבל כולן היו בסיומת art, שזה לא מתקבל בפורום תפוז... אז כל תמונה כאן שאני מפרסמת, עברה שמירה מחדש כ bmp ואז עוד שמירה מחדש כ jpg כדי שהיא תהיה קטנה מספיק. אז נא להעריך את העבודה הקשה שאני משקיעה בשבילכם! ואם אני מפרסמת פעמיים את אותה תמונה, פשוט תגידו לי... אני קצת לא מרוכזת לפעמים...

Digi Lista

New member
סלחתי...(מעולם לא נפגעתי...)

אבל אם את כול כך נחמדה ואומרת לי סליחה...
הנה עוד תמונה של מאט וטאי מקווה שאין לך אותה...(גם אם יש לך העיקר הכוונה...יש לי עוד מלא- אני מתכוונת ל-מ-ל-לללללללללל-אאאאאא...)

star_female

New member
בשביל לראות את התמונה צריך

למחוק את הנקודה מהסוף של הכתובת. ^^

star_female

New member
עוד תמונות! ^^

תיאורייה יפה, את יכולה לספר על המזלות של שאר הילדים? o.o אוקיי.. תמונות.. המ... עוד kouyako ^_^

למעלה