זמן לאהבה...

Morphia

New member
אני בגן עדן!

חוץ מהעובדה הקטנה שאני רציתי לפרסם את התמונה הזאת...

star_female

New member
אוו.. מצטערת ^^;

אני מקווה שהטאיטו כיפר קצת על הסוראטו שפרסמתי?

star_female

New member
01 takari ^^

אממ.. אני חושבת שזה מספיק להיום... אני לא רוצה למוטט את תפוז ^^;;;

Rocketshipper

New member
טלייייייייייייייייייייייייייייי ;_;

מה קרה?? למה את לא מפרסמת דייקנים?? ;_; חיזרי לשורשייך!!

star_female

New member
^^;;;

i´m just saving the best to the last! חוץ מזה, הרבה יותר קל לי לבחור איזה תמונות לשים מתוך עשרות בודדות של תמונות (ולפעמים גם לא זה) מאשר מתוך מעל 650 תמונות o.o;;; ויש לי את כל השבוע... אל תדאגי, אני אגיע לדאיקן בקרוב! D:<

star_female

New member
המ...

אני לא אחכה עד יום רביעי, כמובן.. וחוץ מזה, *את* לא צריכה להתלונן -_-;; אבל.. אר.... טוב... רק בגלל שביקשתן כ"כ יפה... הנה אחד *-*

Digi Lista

New member
ל-star_female

מכיוון שרק את הגבת על התיאוריה אני מבינה שאף אחד אחר לא מתעניין בה וזה בסדר, הינה עוד כמה מהילדים... הינה מה שיאיר טריבלסקי כותב על מזל דלי...:. הדלי, אולי בגלל שאורנוס שומר עליו לבל יפגע מרגשות עמוסים וצפופים מדי, הוא מזל טיפה טיפה לא אישי. הוא אמנם ידידותי מאוד, אבל לעיתים מעדיף ידידים על פני קשר זוגי סוער. עודף רגשות עלול לאיים עליו, ולגרום לו לברוח – מה שהוא אכן עושה לפעמים,לא פלא שהרבה מאוד דליים נקשרים למחשבים שלהם, ועובדים בתחום ההיי טק. אפשר ממש לומר שאת המחשב המציאו בשביל הדלי, והוא גם דומה לו: אינטליגנטי, מהיר מאוד, לא אישי, ולא זקוק להבעת רגשות בלתי פוסקת. זה מזכיר את איזי בעיקר בפרק "רמז מדיג´יעבר" לא? והנה משהו שהוא כותב על מאזניים: למאזניים יש גם גומות חן, וחיוך כובש ביותר… כי הכוכב ששולט על המאזניים היא ונוס, אלת היופי. כאן היא אחראית על יופי ואסתטיקה, ולכן החיוך של בני המאזניים הוא אחד מכלי הנשק הקטלניים ביותר שלהם, שגורם לנו לסלוח להם על הכל, ועוד לתת להם חיבוק כצ´ופר. בנוסף, רבים מבני המזל ניחנו ביופי עדין, אסתטי ומיוחד, והם גם אוהבים סביבם יופי והרמוניה. בני מזל מאזניים זקוקים להרבה מאוד אישורים שאוהבים אותם, ומתקשים לכעוס, כי הם פוחדים שהם יכעסו – יפסיקו לאהוב אותם. בגלל זה הם משתדלים לרצות לעיתים קרובות אנשים אחרים ולא מבטאים רגשות שליליים - סיבה נוספת לכך שהם מהווים את להיט החודש בקרב הסביבה. זה נורא דומה למימי לדעתי... אם זה עדיין מעניין אותך אני אכתוב עוד(אגב את יכולה לתקן אותי אם משהו ממה שכתבתי לא דומה לדעתך, וגם להוסיף על הילדים האחרים...)

star_female

New member
זה... דומה... o.o

ואני צריכה לדעת כי אני מזל דלי... וואו. ^_^ המ, לגבי הילדים מהעונה הרביעית.. איזומי וטאקוייה אומרים באיזה חודש הם נולדו (טאקויה- אוגוסט, איזומי- מאי), אז את המזל שלהם אפשר לדעת ^_^ אני ממש לא מתמצאת באסטרולוגייה אז.. אני לא יכולה להוסיף ^^; וקוראים לי טלי ^_^

Rocketshipper

New member
דיג´יליסטההההההההה

בשירשורי אהבה אנשים פרסמו כל מיני תמונות, וגם ציורים שלהם... תכניסי את זה לגלריות!!! :)))

Goggle Girl

New member
תגידי, לי, את השתגעת?!?!?!

מה, את רוצה להרוג את דיג´י ליסטה?!?!?! תיראי כמה תמונות יש, ויש עוד עד יום רביעי!!!

Digi Lista

New member
לרגע חשבת...

לשנייה אחת קטנטנה חשבת לתומך שאני לא מתכוונת להכניס את הציורים לגלריות? כמובן שמדובר כרגע רק על מה שאת ועוד כמה אנשים ציירתם ולא על כול התמונות כי כמו שאמילי ציינה אני בהחלט רוצה לחיות... ממש בדקות אלה כול התמונות שציירת (ולא רק את) הוכנסו לגלרית "ציורים של חברי הפורום", כרגע אין לי עדיין זמן להכניס את כול תמונות האהבה לגלריות(אין לי גם זמן להכניס עוד המון תמונות שיש לי לגלריות, למרות שהיום עשיתי מאמץ והכנסתי איזה 6 תמונות...), אני מבטיחה לנסות ולהשתדל להכניס כמה שיותר תמונות בזמן קצר, אבל בעצם זה לא כול כך חשוב כי מי שרוצה יכול לפתוח את ההודעות של "שרשראות האהבה"(בואנה מאיפה אני מביאה את ההגדרות הללו). לזכותי יאמר שאני באמת משתדלת לפחות מבחינת הגלריות(מבדיקה קצרה שערכתי הגלריות כאן ממש מלאות- אולי אפילו הכי מלאות בתפוז, וזה לא הסוף...), ממש חשוב שאנשים ימצאו כאן את כול מה שהם אוהבים(אם למישהו יש תלונה\הערה\הצעה לגביי הניהול אני תמיד שמחה לשמוע),אני מאמינה שפורום טוב נקבע עפ"י היחסים בין חברי הפורום, וההקשבה מצד המנהל\ת לחברי הפורום(אם כול הכבוד לי אני מנסה לתת לכולם להרגיש שאני אומנם המנהלת אבל כולם שווי זכויות כאן בפורום) והנה עוד תמונה של

Goggle Girl

New member
סיפור!!! סיפור!!!

אזהרה: בנים+בנים, בנות+בנות, ולצערכם/ן, גם כמה זוגות ´ישרים´. זה AU, משמע: יקום חלופי וכל השטויות האלה. אז, תכלס: טאי+מאט, סורה+מימי, ג´ו+איזי, וזה כל מה שאני מגלה לעכשיו בקשר לזוגות. סיכום קצר? בואו נגיד שהתמונות של דייויס כילד קטן עם מאט וטאי כהורים נתן לי השראה ^.^ ולמי שלא מכיר את השמולת היפניים: (יש כאן כאלה? o_O) Daisuke=Davis Taichi=Tai Yamato=Matt Miyako=Yolei Mimi=Mimi ^^;;; Sora=Sora ^^;;;;;; Iori=Cody Jyou=Joe Koushiru=Izzy Hikari=Kari Takeru=TK וזה ניראה לי מספיק לעכשיו o.o טוב, תהנו!!! ^___________^

למעלה