ל-star_female
מכיוון שרק את הגבת על התיאוריה אני מבינה שאף אחד אחר לא מתעניין בה וזה בסדר, הינה עוד כמה מהילדים... הינה מה שיאיר טריבלסקי כותב על מזל דלי...:. הדלי, אולי בגלל שאורנוס שומר עליו לבל יפגע מרגשות עמוסים וצפופים מדי, הוא מזל טיפה טיפה לא אישי. הוא אמנם ידידותי מאוד, אבל לעיתים מעדיף ידידים על פני קשר זוגי סוער. עודף רגשות עלול לאיים עליו, ולגרום לו לברוח – מה שהוא אכן עושה לפעמים,לא פלא שהרבה מאוד דליים נקשרים למחשבים שלהם, ועובדים בתחום ההיי טק. אפשר ממש לומר שאת המחשב המציאו בשביל הדלי, והוא גם דומה לו: אינטליגנטי, מהיר מאוד, לא אישי, ולא זקוק להבעת רגשות בלתי פוסקת. זה מזכיר את איזי בעיקר בפרק "רמז מדיג´יעבר" לא? והנה משהו שהוא כותב על מאזניים: למאזניים יש גם גומות חן, וחיוך כובש ביותר… כי הכוכב ששולט על המאזניים היא ונוס, אלת היופי. כאן היא אחראית על יופי ואסתטיקה, ולכן החיוך של בני המאזניים הוא אחד מכלי הנשק הקטלניים ביותר שלהם, שגורם לנו לסלוח להם על הכל, ועוד לתת להם חיבוק כצ´ופר. בנוסף, רבים מבני המזל ניחנו ביופי עדין, אסתטי ומיוחד, והם גם אוהבים סביבם יופי והרמוניה. בני מזל מאזניים זקוקים להרבה מאוד אישורים שאוהבים אותם, ומתקשים לכעוס, כי הם פוחדים שהם יכעסו – יפסיקו לאהוב אותם. בגלל זה הם משתדלים לרצות לעיתים קרובות אנשים אחרים ולא מבטאים רגשות שליליים - סיבה נוספת לכך שהם מהווים את להיט החודש בקרב הסביבה. זה נורא דומה למימי לדעתי... אם זה עדיין מעניין אותך אני אכתוב עוד(אגב את יכולה לתקן אותי אם משהו ממה שכתבתי לא דומה לדעתך, וגם להוסיף על הילדים האחרים...)