זמן לאהבה...

ריינמון

New member
מישהו פה?

טוב אני שמה תמונה מוזרה אבל בכל זאת היא קצת(הרבה) מתאימה ליום אהבה

היי../images/Emo13.gif

היי אני פה ויש לי מצב רוח טוב הפרק היום היה מהם וראו את הנרי מספיק פעמים כדי לגרום לי לחייך

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gifבשרשרת הקודמת...../images/Emo23.gif

אמילי שמה תמונה של קתרין(הצרפתייה) שהולכת עם מישהו לא צפוי...דיוויס אהוב ליבי, וטאי וטי.קיי מסתכלים ואוכלים את ליבם מקנאה...גם לי יש תמונה של קתרין טאי וטי.קיי שהיא התמונה של הנשיקה שהם נתנו לה ביחד,אבל היא לא מהפרק(זה פנארט שכנראה הסתמך בדיוק מושלם על הפרק...) נ.ב א)כנראה מחר(כלומר היום) נתחיל שרשרת חדשה(זה פשוט א-ר-ו-ך...), מי שיכנס ראשון שיתחיל אותה... ב) לגביי תמונות שאתם מציירים- המון פעמים התמונות ממש ממש ממש ממש ממש יפות וקשה לי לדעת אם לא אומרים לי אם באמת אתם ציירתם אותם או שאלו ציורים שנלקחו מאתרים אחרים(אלא אם כן יש לי אותם ואז אני יודעת...)לכן כדי למנוע בעיות ותגובות בנוסח "למה את לא שמה את הציור שלי בגלריה?" אני ממליצה להגיד לי ולשאר חברי הפורום ואז הכול יהיה בסדר.

Rocketshipper

New member
אני לא יודעת מה עם אחרים אבל....

כל דבר שאני שמה ואומרת : "זה ציור שלי" הוא ארגינלי מבית היוצר של לי :) את יכולה אפילו לשאול חברי פורום אחרים כעדות ^^;

Goggle Girl

New member
*מהנהנת בהסכמה*

עוד דרך להכיר ציורים של לי: לרוב, אם לא תמיד, תבוא אחריה הודעה או שלי או של טלי, עם הסימן *_* או אחת מהוריאציות שלו, איפשהו בהודעה ^_^

Digi Lista

New member
אני יודעת...

גם הרוב כותבים כמוך, אבל יש הודעה שכותבים בה פתאום "עוד ציור שלי" ואני מתחילה לפתוח את כול ההודעות של אותו הכותב (אלה שלמעלה)ולחפש את הציור האבוד...ואני לא מוצאת, או שאנימגלה שזאת בשרשרת אחרת או שבכלל אין עוד ציורשל אותו הבנאדם!(יותר נכון הוא לא כתב שיש...)

למעלה