חג אהבה שמח נא לשרשר את התמונות של המתנות.אהההה איזו התרגשות!!!!!
O Olivka New member 14/2/06 #1 ../images/Emo23.gifחג אהבה שמח../images/Emo23.gif נא לשרשר את התמונות של המתנות.אהההה איזו התרגשות!!!!!
../images/Emo23.gifחג אהבה שמח../images/Emo23.gif נא לשרשר את התמונות של המתנות.אהההה איזו התרגשות!!!!!
א אתי רז New member 14/2/06 #2 אני הראשונה??? איזה כבוד...../images/Emo9.gif זו המתנה המקסימה שקיבלתי מהדס והחמישה. תודה לך הדס, לא תאמיני, אבל...היא תלויה אצלי בסלון, דבר שאין לו תקדים.
אני הראשונה??? איזה כבוד...../images/Emo9.gif זו המתנה המקסימה שקיבלתי מהדס והחמישה. תודה לך הדס, לא תאמיני, אבל...היא תלויה אצלי בסלון, דבר שאין לו תקדים.
ה הדס והחמישה New member 14/2/06 #6 והנה כולו מקרוב ../images/Emo9.gif אתי, אני לא מאמינה שהעבודות שלך לא תלויות בסלון. ממש ממש תודה על הפרגון, אין לך מושג כמה התרגשתי שיצא לי לשלוח לך .
והנה כולו מקרוב ../images/Emo9.gif אתי, אני לא מאמינה שהעבודות שלך לא תלויות בסלון. ממש ממש תודה על הפרגון, אין לך מושג כמה התרגשתי שיצא לי לשלוח לך .
R R u t h y New member 14/2/06 #3 טוב, הנה המתנה שעשיתי לפינקי1 עם המון אהבה כמובן. שיהיה לכולנו יום אהבה מרגש קיבלתי מתנה מקסימה אבל אין לי תמונה , צביה אם תוכלי, אשמח שתראי לכולן...
טוב, הנה המתנה שעשיתי לפינקי1 עם המון אהבה כמובן. שיהיה לכולנו יום אהבה מרגש קיבלתי מתנה מקסימה אבל אין לי תמונה , צביה אם תוכלי, אשמח שתראי לכולן...
א אפרז New member 14/2/06 #9 ואני קיבלתי מ-Saraswaty שני דברים. המובייל המקסים, שייתלה בעתיד בחדר השינה שלי (אחרי שאגמור לעצבו).
א אפרז New member 14/2/06 #10 וגם כלי מצופה, שנמצא החל מעכשיו על שולחן האיפור שלי ומכיל את עפרונות האיפור. הצבעים תואמים את התכנון העתידי של החדר. תודה ענקית
וגם כלי מצופה, שנמצא החל מעכשיו על שולחן האיפור שלי ומכיל את עפרונות האיפור. הצבעים תואמים את התכנון העתידי של החדר. תודה ענקית
פ פינקי 1 New member 14/2/06 #11 ואזת מתנת האהבה שלי לנוחי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif וחג אהבה שמח לכולם
ת תומסקה New member 14/2/06 #12 פינקי זה מדהים../images/Emo70.gif תגידי... את קודם אופה את הכדורים ואז מעצבת את הדמות? וגם במתלה שהעלת לפני כמה זמן מדהים
פינקי זה מדהים../images/Emo70.gif תגידי... את קודם אופה את הכדורים ואז מעצבת את הדמות? וגם במתלה שהעלת לפני כמה זמן מדהים
פ פינקי 1 New member 14/2/06 #13 לא אני לא אופה קודם את הכדורונים אני מדביקה אותם עם פימו נוזלי לפני האפיה ואת התמונה הזו לדוגמא עשיתי תוך כדי עבודה
לא אני לא אופה קודם את הכדורונים אני מדביקה אותם עם פימו נוזלי לפני האפיה ואת התמונה הזו לדוגמא עשיתי תוך כדי עבודה