חג אהבה שמח

../images/Emo23.gif רוצה להודות לאוליבקה היקרה על ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ארגון מקסים ומוצלח לחג האהבה . . .

אכן כן, חיבוק גדול לאוליבקה../images/Emo24.gif

על הארגון, הטירחה וההשקעה
היה שווה את זה, תודה רבה אוליבקה

פינקי 1

New member
וגם אני מצטרפת לתודה - תודה ענקית

ארגון מדהים ותוצאות מדהימות,היה כיף לקבל ולתת מתנות, אז המון אהבה ותודה גדולה

Olivka

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifרוצה לשתף אותכן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif!

אני אישית מאוד אוהבת מתנות, גם לקבל וגם לתת.ומי לא? כשהעלתי את הרעיון בפורום וביקשתי להצטרף למשחק ידעתי שהסיכויים להצלחה לא גדולים, כי באותה תקופה במקביל רצו עוד כמה פרוייקטים. אמרתי לעצמי שאם יהיו 10 משתתפים זה יהיה טוב. ומה, בהתחלה הצטרפו נעמה זמיר,עוד 2 בנות ואני, ובמשך 4 שעות אף אחת אפילו לא הגיבה - ואני רצתי למחשב כל 5 דקות, ממש ככה.טוב אז נהיה 4. תוך יומיים נרשמו כמעט 30 בנות למשחק.כן,כן. היה לי כייף גדול לארגן,לתאם בין משלוח המתנות למרות שבעצמי לא השתתפתי בגלל טעות שעשיתי. לשימחתי 99% מהבנות קיבלו את המתנות שלהן ולא היו תקלות בדרך. לפי מה שאני רואה בצילומים המתנות יפיפיות ומושקעות. כל הכבוד בננות
.

hoch

New member
אוליבקה, תודה ../images/Emo24.gif היה כיף גדול

להכין וכיף גדול לחכות ולקבל מתנה וכיף גדול לראות איזה דברים יפים הוכנו, באיזו הקשעה ותשומת לב. המון המון תודה על הרעיון והארגון, וכן ירבו לנו כאלו משחקים.

ואני מודה לך במיוחד על הארגון

את בחורה מקסימה נדיבה ונעימה ואני מתה עלייך

hoch

New member
מצטרפת לנעמה. מהקצת שאני הספקתי

להכיר אותך את אכן מקסימה וממש מוכשרת.

ksnir

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif תודה ענקית לאוליבקה

ואני מאוד מצטערת שלא יצא לך להשתתף, לדעתי צריך להתחיל מהתחלה כדי שתוכלי לחוות את ההנאה שגרמת לנו!

למעלה