אין לי מצלמה אבל קיבלתי שרשרת מקסימה מאוסף פרטי!! תודה רבה רבה רבה
ג גוארנה New member 14/2/06 #15 לא צילמתי אבל קבלתי צמיד מ"מתנוש" תודה למתנוש. אולי יש לך תמונה של הצמיד?
A ayeletba New member 14/2/06 #16 ואצלי..סניף הדואר סגור היום..../images/Emo219.gif אאלץ לספק את סקרנותי רק מחר.. תוצרים מדהימים רצים פה!
ואצלי..סניף הדואר סגור היום..../images/Emo219.gif אאלץ לספק את סקרנותי רק מחר.. תוצרים מדהימים רצים פה!
B bumer המקורית New member 14/2/06 #18 ../images/Emo23.gifוהנה המתנה המקסימה שקיבלתי מאתי רז - תודה רבה!!!
B bumer המקורית New member 14/2/06 #19 ועוד תמונה נוספת...../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif
ש שרון אמיר New member 14/2/06 #20 ../images/Emo23.gifוזו המתנה שאני קיבלתי מאילאיל.. ברור לכם שאני מתה עליה, נכון?! אז אילאיל יקירתי...הממממממון תודה לך, אני מאוד אוהבת אותה ומחייכת אליה בכל פעם שאני רואה אותה נשיקות ויום אהבה שמח ומאושר
../images/Emo23.gifוזו המתנה שאני קיבלתי מאילאיל.. ברור לכם שאני מתה עליה, נכון?! אז אילאיל יקירתי...הממממממון תודה לך, אני מאוד אוהבת אותה ומחייכת אליה בכל פעם שאני רואה אותה נשיקות ויום אהבה שמח ומאושר
H hoch New member 14/2/06 #27 הלב האדום שמונח על המפתחות לא שייך אליהם. הוא מגנט, והמפתחות שם כי מחזיק המפתחות הסגול היפהפה כבר מאתמול מחובר אליהם
הלב האדום שמונח על המפתחות לא שייך אליהם. הוא מגנט, והמפתחות שם כי מחזיק המפתחות הסגול היפהפה כבר מאתמול מחובר אליהם
כ כבשה200 New member 14/2/06 #28 איזה דברים יפים! ../images/Emo23.gif אני מקנאה.... חבל שלא הצטרפתי קודם.. איזה כיף להכין ולקבל מתנות!!
איזה דברים יפים! ../images/Emo23.gif אני מקנאה.... חבל שלא הצטרפתי קודם.. איזה כיף להכין ולקבל מתנות!!
K ksnir New member 14/2/06 #30 והנה קלוזאפ על אחד הלבבות. תאמינו לי שהתמונה עושה עוול למובייל היפה שלי.