חדשות קרי לשבוע השני של מרץ

symptoms

New member
../images/Emo47.gif קרי באופרי

קרי הופיעה אתמול בלילה באופרי שוב, היא ביצעה שלושה שירים ולאחר שהיא שרה את I told you so היא הופתעה על ידי רנדי טרוויס (שזה כידוע שיר שלו) והוזמנה להצטרף להיות חברת אופרי, מדובר במשהו מכובד מאוד, ורואים בוידאו שקרי התרגשה מאוד, לאחר שהיא תצטרף רשמית ב-10 למאי היא תהיה חברת האופרי הצעירה ביותר. אין ספק שמגיע לה. http://www.youtube.com/watch?v=PHKobdc46vs# היא ממש חמודה פה, איך היא צרחה כשרנדי נכנס, ואגב, אני מסכימה עם רנדי שהביצוע שלה יותר טוב
. http://www.youtube.com/watch?v=URKUyoJDcJM קרייזי דרימז http://www.youtube.com/watch?v=WBUm6493pyc AAG http://www.gactv.com/gac/nw_headlines/article/0,3034,GAC_26063_5828797_,00.html כתבה על העניין
רעות

West Doll

New member
אמג איזה מתוקה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואי היא הרגה אותי
"I thought you guys were standing up for me!" אמא שלי אמרה שהיא cute ושהיא מתה עליה
וכמובן המון מזל טוב לה, מלכה
וואי ומה שהיא אמרה לפני CD
מתוקה
איך רואים שהיא היתה ממש שמחה לפי איך שהיא שרה את השיר...עזבו שזה שיר קצבי כזה אבל היא כולה היתה בהיי
שיר ממש מתאים לרגע
וכמובן הופעה מעולה של AAG
אני אומרת שהיו מביאים לה את הממבר הזה של האופרי ב-10 ליוני ולא במאי כדי שיהיה סגירת מעגל
שלוש שנים בדיוק מההופעה הראשונה שלה באופרי

symptoms

New member
היא מותק

ואיך שהיא בכתה, ראו שזה חשוב לה ממש. והיא גם ממש אוהבת את רנדי טרוויס, אז בכלל. ובקשר לקרייזי דרימז, היא הייתה אמורה לשיר שלושה שירים רצוף, אבל היא שרה את AAG ואת את איי טולד יו, ואז רנדי בא והציע לה להצטרף לאופרי, ואז נתנו לה קצת זמן להתעשת ורנדי שר כמה שירים ורק אז היא חזרה וסגרה את הערב עם קרייזי דרימז, הייתי אומרת שזה שיר שדי מתאים למאורע לא? ואי אפשר ב-10 ליוני, זה צריך לצאת ביום שבת, רק אז האופרי משודר בטלויזיה
. רעות

West Doll

New member
חח CD ממש התאים../images/Emo3.gif

אה, לא ידעתי שזה רק בשבת
באסה

LeAnnDylan

Well-known member
אופרי../images/Emo99.gif|ריר||סקס|

אני לא רוצה להעורר פה אנשים באמצע הלילה אז אני אשמע מחר כשאני אחזור הביתה סוף סוף הום סוויט הום

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי מזה לא הייתה אמורה להיות שם ה'../images/Emo122.gif

West Doll

New member
איך את לא יודעת?../images/Emo2.gif

אופרי זה...זה...נו ה...זה של הקאנטרי...אמממ שרים שם.. טוב

symptoms

New member
אופרי ../images/Emo99.gif

באופן מעשי אופרי זו תוכנית רדיו שמשודרת כבר יותר מ-80 שנה. אבל זה הרבה יותר מזה. האופרי מכיל את ההיסטוריה של מוזיקת הקאנטרי, רוב אמני הקאנטרי הגדולים ואגדות הקאנטרי הופיעו שם והיו חברים באופרי במשך השנים. זו תוכנית הרדיו הותיקה ביותר בארה"ב ואפילו אלביס הופיע על הבמה של האופרי.
Being made a member of the Grand Ole Opry, country music's longest, most endurable "Hall of Fame" is to be identified as a member of the most elite of country music.​
אפשר לקרוא עוד כאן. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אופרי זאת לא תוכנית רדיו../images/Emo122.gif

אופרי זה אולם המופעים הכי גדול ונחשב בעולם למוזיקת קאנטרי. התוכנית רדיו זה מה זה לא הסקס שאני מזילה עליו ריר הבמה של האופרי אהעהעהאהאהעהעאעה%$&@$*$##!$# אמג אורגזמה!!

symptoms

New member
זה אולי אולם מופעים,

וברור שזה החלק הכי שווה שם, אבל עדיין, בתור התחלה זו תוכנית רדיו. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אני מצפה ממך למצוא לי את הקישורים שוב

כשרציתי לראות אותם כבר הורידו אותם
לא פייר
|אייקוןקיידיבוכה|

symptoms

New member
../images/Emo122.gif הם נהיים ממש מהירים

לצערי כל מה שמצאתי היה תקציר של ההזמנה וההופעה של AAG. אם את ממש רוצה, אני אעלה את זה בעצמי? רעות

LeAnnDylan

Well-known member
הפעם הספקתי לראות../images/Emo9.gif

קודם כל תודה על הקישורים פתאום נשמעתי לעצמי ממש חצופה |חושב| כמובן שלא התכוונתי לדרוש ממך אותם אבל כנראה שאני, מקלדת וקישורים לא עובדים זה לא שילוב מנצח. בכל מקרה היא הייתה ממש חמודה והשיער שלה חייב חופש מהתוספות. רק לא מובן לי למה כשיש לך שלושה שירים לשיר באופרי 2 מתוכם זה השירים הכי משעממים שלך (ולא לא מדובר בשיעמומון הפעם) למרות שאני אתן לה קרדיט ואומר שקרייזי דרימז למרות שאני שונאת לייב, היה מעולה! והילדה הקטנה עם החולצה הירוקה שהנהנה כל השיר ונראתה כמו הכלבים האלה ששמים במכונית הייתה ממש חמודה
ורנדי הזה ממש ממש מזכיר לי מישהו שאני לא יכולה לשים עליו אצבע זה מציק לי. בהתחלה חשבתי שהוא מזכיר לי את כריס אייזק אבל זה לא זה, יש מישהו אחר ואני לא מצליחה להיזכר
אה כן, מה שהיא לבשה היה מזוויע ונראה כמו השמלה הכחולה של ריהנה בגראמי. רק בשחור>< ואני חשבתי שהנה קריסטי שלי הולכת לכבוש את מקומה של קרי כאסון האופנה לשנת 2008 אבל קרי הוכיחה שיש לה עוד כמה שקים אפ הר סליב. התחרות נשארת צמודה...

symptoms

New member
זה בסדר, יש לך מזל שאני אוהבת אותך ../images/Emo3.gif

היא באמת חמודה שם. ולא נראה לי שקרי תוותר על מקומה כל כך מהר.
רעות

למעלה