חדשות קרי לשבוע השני של מרץ

symptoms

New member
../images/Emo47.gifוקצת על הטור

הנה ביקורת שממש אהבתי.
Carrie Underwood simply couldn't have picked a better neo-country star to hook up with on tour than Keith Urban. True, on the charts the "American Idol" champ may outsell the hunky New Zealander by at least a 2-to-1 margin, which may explain why the duo's outing, which delighted a packed crowd at Honda Center Thursday night, is technically billed as a co-headlining jaunt. But even in the country realm, where fans are traditionally more devoted to supporting every facet of their favorites' careers, selling records doesn't instantly equate to putting butts in seats. In Underwood's seemingly rapid but rather cautiously calculated rise to Shania-level popularity, the safest route to advancement as a live attraction is to do exactly what she's doing right now – delivering rousing, longer-than-normal opening sets for a proven success like Urban. Anything more than that might have overestimated the level of enthusiasm from her audience – a pitfall Kelly Clarkson is still yanking herself out of. Why this pair makes such a perfect fit, however, has less to do with market demographics than each performer's considerably rocked-up approach to country music – if what Urban and Underwood offer can even be considered country at this point. That crossover mish-mash speaks directly to the type of Big '80s material both Urban and Underwood concoct, eschewing fiddle flourishes and two-steppin' rhythms in favor of hearty arena-rock in the manner of Bryan Adams and Heart. Indeed, Underwood's tremendous belting – sustained high notes soar out of her effortlessly – reminds of no one so much as Ann Wilson, who surely would have stood in gape-mouthed awe at the robust wailing Underwood brought to Guns N' Roses "Paradise City" here. (That cover will kill when she helps close Stagecoach in May. Only in his dreams does Axl Rose sing it so well these days.) Underwood is so unassuming yet so clearly the new paradigm – her classic beauty an update on the sort of big-hair gracefulness of Dolly and Tammy and Loretta, her swagger pure Pat Benatar. (The stinging "Before He Cheats" couldn't be a more dead-on embodiment of that blend.) No wonder Urban taps her for a midshow catwalk stroll while blasting out a note-for-note remake of the Tom Petty/Stevie Nicks duet "Stop Draggin' My Heart Around." No wonder, too, that said spotlight generates almost as much heat as Urban and Alicia Keys did last summer singing the Stones' "Gimme Shelter" at Live Earth. Sure, sure – it's not all classic-rock moves with these two. "Jesus, Take the Wheel" and the heart-tugging "Don't Forget to Remember Me" are finely cut from the Martina McBride mold, and one suspects Carrie will always want to remind people that "I Ain't in Checotah Anymore." Yet already the squeaky-clean demeanor of this "All-American Girl" is clearly being melted by fieriness. Never mind the gams-revealing minidresses she dons or the killer red boots she strutted in during the duet. Check her tunes. Dig the juiced-up soul patter of "Twisted" or the grand sadness of "I Know You Won't" – she's not so innocent, nor as flawless as her photos. She is, in fact, unlike any other pop star of the moment, and her quiet radicalization of rock and country is starting to revolutionize both genres in ways Shania never could.​
וכאן תוכלו לראות את הדואט החדש באיכות טובה.
רעות

symptoms

New member
../images/Emo122.gifנדפקו לי הקישורים, אבל אני בטוחה

שתסתדרו רעות

West Doll

New member
הדואט../images/Emo99.gif

התחלתי לקרוא את הביקורת אבל קיבלתי סחרחורת באמצע אז הפסקתי
אין לי כוח לקרוא כ"כ הרבה באנגלית

LeAnnDylan

Well-known member
רעות אני בעד שתתחילי להשקיע בנו ולתרגם את

כל הביקורות האלה. נורא מעיק עליי לקרוא באמצע הלילה באנגלית במיוחד אחרי שקראתי את כל ההודעות של חן בפורום של קיידי
סי בון FTW

symptoms

New member
בגלל שאני אוהבת אתכם

ומשום שאחרי הכל, אני אמורה להיות מתרגמת, קבלו את התרגום שלי למאמר. הסוגריים זה הערות שלי, חוץ מהסוגרים המרובעים[] שזה הסוגריים שבסוף המאמר. אגב, לקחתי לעצמי לעיתים חופש תרגומי מסויים, אבל שמרתי על רוח הדברים. תהנו. קרי אנדרווד לא יכלה לבחור כוכב ניו-קאנטרי יותר טוב מקית' אורבן כדי להיות השותף שלה בטור. נכון, במצעדים זוכת אמריקן איידול אולי מוכרת יותר מהניו זילנדי בהפרש של 2-1, מה שעשוי להסביר מדוע סיבוב ההופעות של הצמד, שבידר קהל גדול ב"מרכז הונדה" ביום חמישי בלילה, מוגדר רישמית בתור "סיבוב הופעות משותף". אבל אפילו בממלכת הקאנטרי, שבה המעריצים באופן מסורתי יותר נאמנים, ומביעים תמיכה בכל היבט בקריירה של האמן המועדף עליהם, מכירת אלבומים לא מתרגמת אוטומטית למכירת כרטיסם להופעות. בעליה הלכאורה מהירה אך מחושבת היטב למדי של אנדרווד לפופולריות ברמה שאניה (טווין, שמחזיקה בתואר האלבום הנמכר ביותר לאישה עם come on over וגם נחשבת לאחת מאמניות הקאנטרי היותר פופולריות, בעיקר עם מסתכלים על היבט הקרוס אובר לז'אנרים אחרים, שלא נראה לי שיש מישהו שיותר טוב בזה משאניה), הדרך הבטוחה ביותר להשתפר כאטרקציה בהופעה חיה היא בתור מופע פותח ארוך יותר מהרגיל להצלחה מוכחת כמו אורבן (כאן הם קוראים לה מופע פותח, שזה די מרגיז). כל דבר מעבר לזה עלול להתברר כהערכת יתר של רמת ההתלהבות של הקהל ממנה - מלכודת אליה קלי קלארקסון נפלה ועדיין מנסה לצאת ממנה. (כזכור שנה שעברה קלי נאלצה לבטל את הטור שלה לאור מכירה לא מוצלחת של כרטיסים, ולאחרונה היא הייתה בטור עם ריבה מקנטייר). אך הסיבה שהזוג הזה מהווה התאמה מושלמת, קשורה פחות לנתונים הדמוגרפיים של השוק ויותר לגישה המאוד רוקרית של כל אחד מהם למוזיקת קאנטרי - אם מה שאורבן ואנדרווד מציעים יכול אפילו להחשב קאנטרי בנקודה זו. המיש-מש הקרוסאוברי (כלומר, חציה לז'אנר אחר שהוא לא קאנטרי) מתחבר ישירות לסוג החומר של שנות ה-80 שגם אנדרווד וגם אורבן מציעים, המנעות משימוש מרובה בכינור וקצב פשוט לטובת רוק בסגנון ברייאן אדמאס והארט. אכן, השירה יוצאת הדופן של אנדרווד - תווים גבוהים ויציבים זולגים ממנה ללא מאמץ, מזכירה את אן ווילסון (סולנית הארט, שאת השיר שלהן alone קרי ביצעה בזמן אמריקן איידול ולאחר מכן גם שרה אותו בדואט איתן) בצורה הברורה ביותר, היא (ווילסון) בטוח הייתה עומדת פעורת פה ונדהמת מול השירה היציבה שאנדרווד הביאה לשיר Paradise City של Guns N' Roses. [הקאבר הזה "יהרוג" כשהיא תעזור לסגור את Stagecoach במאי, רק בחלומות שלו אקסל רוז (הסולן של גאנז אנד רוזס) שר את השיר הזה טוב כל כך בימים אלו.] אנדרווד מאוד צנועה, אבל יחד עם זאת באופן כל כך ברור הדוגמה החדשה - היופי הקלאסי שלה הוא חידוש של סוג ה"שיער הגדול" ומלא החן של דולי (פרטון), תמי (ווינט) ולורטה (לין, כוכבות קאנטרי), ההתנהלות שלה היא פאט בנאטר (שאת שירה love is a battlefield קרי שרה באיידול גם) באופן טהור. [השיר העוקץ "before he cheats" לא יכול להיות גילום יותר מדוייק של השילוב הזה) אין פלא שאורבן מתחבר איתה להליכה על המסלול (בהופעות של קרי וקית' יש מסלול מהבמה עד לתוך הקהל ,הם הולכים עליו כדי להגיע לכל הקהל בחלק מהשירים) באמצע ההופעה תוך כדי ביצוע מחודש מפוצץ ומדוייק להפליא של הדואט "Stop Draggin' My Heart Around" של סטיבי ניקס וטום פטי. אין גם פלא שהביצוע הזה מייצר כמעט את אותה מידה של חום שאורבן ואלישה קיס יצרו בקיץ שעבר כששרו את השיר Gimme Shelter של הרולינג סטונס בלייב ארץ'. ברור, לא הכל רוק קלאסי עם השניים האלו, Jesus, Take the Wheel ו-Don't Forget to Remember Me הנוגע ללב, חתוכים בדיוק מתבנית השירים של מרטינה מקברייד, ומישהו יכול לחשוב שקרי תמיד תרצה להזכיר לאנשים ש-I Ain't in Checotah Anymore. (שתמשיך לשיר את השיר הזה לעולמים
) אבל כבר עכשיו ההתנהגות חסרת החריקות של ה-All-American Girl הזאת בברור נמסה מרוב חום. עזבו את חצאיות המיני חושפות הרגליים שהיא עוטה, או את העקבים האדומים ההורגים שהיא טופפה עליהם במהלך הדואט. תבדקו את השירים שלה. תקלטו את ההמהום המתובל בנשמה של Twisted או את העצבות הגדולה של I Know You Won't. היא לא כל כך תמימה, וגם לא כל כך מושלמת כמו התמונות שלה. היא, למעשה, לא דומה לשום כוכב פופ כרגע, וההקצנה השקטה שלה של רוק וקאנטרי מתחילה מהפכה בשני הז'אנרים בדרכים ששאניה מעולם לא יכלה.
וואו, שכחתי כמה זה מסובך לתרגם בכתב ולא סתם לעצמי בראש. עכשיו אין לכם תירוצים לא לקרוא
רעות

West Doll

New member
../images/Emo47.gif

אני אקרא עוד שניה... העוגיות נשרפות לי
אני באה וכותבת הודעה בין לבין

West Doll

New member
חח כמה השוואות יואו../images/Emo6.gif

"חצאיות המיני חושפות הרגליים שהיא עוטה, או את העקבים האדומים ההורגים שהיא טופפה עליהם במהלך הדואט"
תודה רעות

symptoms

New member
../images/Emo47.gifהוידאו השבועי

ונסיים כמו תמיד עם הוידאו השבועי. אין דה מומנט - חלק 3. אני בעצמי עוד לא ראיתי את החלק הזה (כאילו, כן ראיתי, אבל מזמן) כי לא היה לי זמן (חזרנו לזה שיש לי תירוץ טוב
) , רק הספקתי לערוך אותו, אבל אני בטוחה שקרי חמודה כתמיד. רעות

West Doll

New member
טוב שלא כל ההתחלה דכאונית../images/Emo122.gif

אבל אח"כ זה מצחיק, במיוחד בסוף כזה שהיא בסטודיו
וואי ואני רוצה את חלק 4|ריר| הוא נראה גדול, קרי עם פאה מוזרה

symptoms

New member
סוף סוף ראיתי

והבנתי על מה את מדברת לעזאזל על עצוב. זה באמת היה עצוב
הסוף בסטודיו היה אדיר, היא כזאת חמודה, כשהם מדברים על הקללות וכשהיא אומרת שהיא תיקנה את זה. והחולצה very huggable ^^ נראה לי שמה שיש בחלק 4 זה החלק שאני הכי אוהבת, אבל אני לא משוכנעת.. (נראה שבוע הבא
) רעות

LeAnnDylan

Well-known member
היי הנה התמונה הבאה שאני עומדת להעיף

במשחק טיילור. ואני אראה את הוידאו מחר, לא למחוק אותו!

LeAnnDylan

Well-known member
רעות../images/Emo24.gif

תודה
מלאנתלאפים אופרי |ריר| אחלה חדשות השבוע^^

למעלה