לא לאט אנחנו מקבלים עוד תמונות עם יותר

mayarel

New member
יש עוד חודש עד שייצא לו הדיסק.

הוא עוד יהיה מקום ראשון. בכל הטבלאות האפשריות.

R o c k s e n

New member
מה הם יכולים לעשות? אי אפשר לקדם דיסק

שעוד לא יצא. אפשר אבל אם יש סינגל אבל גם את זה אין. וכמו שמאיה אמרה שהדיסק ייצא בלי ספק יתנחל במקום הראשון לתקופה לא קצרה

heart1soul

New member
אז זה הקטע.. סינגל!!

הם לוקחים יותר מידי את הזמן שלהם מבחינת הסינגל לדעתי.. ובסוף נקבל בבומרנד גם את הסינגל וגם את הTFM דווקא עדיף היה לחלק את זה עכשיו את הסינגל ובנובמבר באמת את הTFM וזה היה ממש שומר על האלבום במקום הראשון להרבה זמן

R o c k s e n

New member
נכון אני גם לא מבינה למה

הם לא משחררים את הסינגל הראשון. הרי האלבום יוצא עוד חודש! יש אלבומים שהסינגלים הראשונים שלהם יוצאים חודשיים ואפילו הרבה יותר לפני האלבום

mayarel

New member
כן גם אני לא מבינה

אבל נראה לי שזה עניין של הפקות שהגיעו באותו זמן למיצוי.. כלומר רוצים ש TFM ייצא יחד עם הקליפ שרק צולם, והסינגל השני לא בטוח הושלם בכלל. ייתר עיבוד של שיר האמת שזה דבר שגם יכול להיות מלחיץ. המחשבה תמיד מזכירה לי שירים של שלמה ארצי שמרוב עיבוד וכלים ורעש אין שיר. אני ממש מקווה שלא יהרגו את השירים יותר מידי. לפעמים דווקא שמפשיטים שיר הוא כל כך יפה. שלא יתחרפנו יותר מידי.. ואם כן אז שייעשו את זה עם אנשים טובים מוסיקלית.

../images/Emo10.gif טוב בטח שיצא הסינגל המכירות שוב יעלו

כי הוא הגיע למקום הזה בלי כלום ממש אבל.. מקום שלישי זה עדיין מדהים!

mayarel

New member
איך זה לא עושה לי כלום ../images/Emo10.gif

אפילו לא הג'ינס הצמוד באופן מגוכח של אדם.. אוי השפם הזה התנגש לי בהאג פאגיות.

t r e c o o l

New member
לי זה דוקא עושה יותר מדי דברים..

אגב איזה מוזר לראות אותו בג'ינס נכון.. לא של dsb.. אוי אני כ"כ מאושרת שיש תמונו חדשות..

mayarel

New member
הוא היה עם הג'נס הזה גם בתמונה

עם החשפנים \ חברים של אח של קריס.

t r e c o o l

New member
כנראה שהסיחו אותי דברים אחרים אז..

ואני מתכוונת כמובן למבט שהיה לאדם באותה תמונה.

nini18

New member
הגינס הזה לא כזה צמוד, הוא צמוד סבבה.

ואם זה הגינס שהוא לבש אחרי ההופעה עם הבחורים אז אחלה גינס. קניתי גם לגיא כזה חחח ודי להגיד דברים כאלה על אדם חח קשה לי לקרוא
.. מה זה ה BB שלנו. הוא עושה לי את זה בכל מצב. גם עם דשא על הפנים. החיוך ששוה מיליון דולר אפילו הדשא לא יכול להרוס. מה שכן הורס זה החבר המעצבן עם המשפחה והחברים הנדחפים. אני לא יודעת איך הוא סובל את זה אם הוא היה בחורה, הוא ממזמן היה שולח את המשפחה של החבר את יודעת לאן....

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif אדם מדהים בכל מצב ..

וכמה שאהבתי את המשפחה החמימה של דרייק, זה מתחיל להרגיש דביק כבר.. מספיק. דיי. מצד שני דרייק ואדם כלכך קר שעוד שנייה זה עוצר את ההתחממות הגלובלית. תבינו לאן המצב הדרדר, שצחוק ביניהם עושה לנו טוב. הכי רחוק שראיתי אצלם זה החזקת ידייים קצרה במסעדה, שגם אותה אדם יזם ! דרייק אני אוהבת אותך, אבל ככה אי אפשר יותר .

למעלה