לא לאט אנחנו מקבלים עוד תמונות עם יותר

mayarel

New member
לא. זה רק מראה שדרייק

לא גורם לאדם להרגיש בטוח מספיק איתו.

t r e c o o l

New member
גם וגם שדריק מאוד חשוב לו..

aww
וגם דריק לא מרגיש כ"כ בנוח ליד אדם, הוא כ"כ הזמן מסמיק לידו.. הם דיי זוג חדש, בואי ניתן להם עוד זמן ביחד כדי להכיר אחד את השני יותר טוב..

nini18

New member
ממש לא נראה שדרייק מישהו חשוב בשבילו.

אלטא סתם מישהו שהוא יוצא איתו. אין מצב שאדם מאוהב ולא מקרין את זה לסביבה. הוא אפילו לא נוגע בו. אין מצב שהוא ככה מאופק עם בחור שהוא מאוהב בו. והם ממש לא יוצאים קצת זמן הם יוצאים הרבה זמן. אני אומרת שאם זה לא זה יש לפרק את החבילה. סורי טרקול

nini18

New member
לא, היה עוד אחד שבו דברנו על האלבום של אדם.

אבל כן הוא בהחלט מתקרב לקודמו.

t r e c o o l

New member
אם הם יפרדו אני יודעת שיהיה לי קשה..חח

ועובדה שאדם כן איתו (והסכמנו שהוא לא נוגע בו כי המשפחה שלו שם..) ורגע, אני חושבת שם אדם למרות כל השגעון שקרה לו כל השנה והפרסום והמעריצים נשאר אם דריק, זה אומר משהו, אדם כרגע יכול לקחת כל מי שהוא רוצה, אני מאמינה שמעריצים (ומעריצות, אבל זה לא קשור..) הציעו לו כל מיני הצעות.. וגם העובדה שהוא נשאר בקשר בתקופה כ"כ(!!!!!!) לחוצה שלו, אומרת הרבה, וזה שהוא מבלה עם המשפחה שלו כ"כ הרבה זמן!! (מעצבנת מאודדד) אבל גם מראה שאדם מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד רוצה להיות קרוב אליו, אני יודעת שאתם לא מתים על דריק אבל למה אתם מתעלמים מעובדות..
ומה שאני בעצם באה להגיד (בכל ההודעה המבולגנת הזאת..) שדריק הוא כן חשוב לאדם! awwwwww*1000

nini18

New member
הנגיעות לאוו דווקא חייבות להיות נגיעות בראדם

אלא הנגיעות הקטנות האילו שמראות אהבה. יד על הרגל למשל. אני לא יודעת איך להסביר את זה. אבל לא נראה שיש פה אהבה. ויכול להיות שאדם גם נשאר איתו מנוחות, הוא הרי בנאדם של זוגיות. או שדרייק איים בהתאבדות אם הוא יעזוב אותו חח
זה לא קשור ללאהוב את דרייק או לא, תאמיני לי אם הייתי חשה באהבה מצד אדם לדרייק הייתי מעריצה מס' אחת שלו. אני מטורפת על אדם וכל מה שהוא אוהב או מי שהוא אוהב אני גם יאהב. אבל פה אני לא חשה באהבה.

mokasosex

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo26.gif../images/Emo216.gif../images/Emo64.gif

אבל הוא לא בשביל אדם.

mokasosex

New member
אדם יבין אתזה לבד, הוא לא צריך את בשביל זה..

אלא בשביל דברים אחרים

t r e c o o l

New member
לא הבנתי את ההודעה.. אלה אם כן התחלת

לקרוא לדריק "זה" ואז זה מאוד מכאיס אותי

t r e c o o l

New member
../images/Emo122.gifהבנתי..וחחח..אבל כנראה

שהוא רואה דברים שוליים אחרים שאנחנו לא רואים (כמו האופי של דריק..ועוד דברים שוליים אחרים..) שגורם לו "לא להבין" את "זה" כ"כ הרבה זמן..

../images/Emo45.gifאנחנו בכלל לא מכירות אותו.

אין מצב שהוא איתו כל כך הרבה זמן אם אין ביניהם כלום.

mokasosex

New member
אם חושבים עלזה

בשנה האחרונה לא נראהלי לאדם יצא להיות עם מישהו מהמכרים והקרובים שלו פרה - איידול הרבה .. וכבר ידוע שהוא זקוק באופן נואש ל sex on fire, דרייק כנראה מספק ..

למעלה