מירי בוהדנה מעבר לפינה

SupermanZW

Well-known member
תגובה

ספרי לי למה אני משועבד, למה אני לא שם לב ומה הופך אותי ללא חופשי, כמו כן ספרי לי במה אינך משועבדת, למה את שמה לב שאני לא, ומה הופך אותך לחופשיה.

Zot ani 1

New member
אספר לך....

אני לא אומרת שאני חופשיה כל בן אדם באשר הוא דתי או חילוני או לא יודעת מה משועבד למשהו. ופשוט יש הבדל בין כשאתה מאמין אתה משועבד לרוחניות לאמונה לאלוקים ובין אדם חילוני אשר משועבד להבלי העולם הזה כמו טלויזיה, עבודה,קריירה, בילויים וכו. ולא שאני חלילה אומרת שלא צריך לעבוד או להנות לא, אני אומרת שבתוך כל העבודה והטרחה אתה צריך לא לשכוח להיות עצמך, להיות בן אדם. תראה את כל האנשים האלה שמשועבדים לקריירה ולעבודה ושוכחים שיש להם משפחה לחנך ומי שסובל זה הילדים כי הבן אדם יותר מידי שקוע בעצמו. יש עוד הרבה דברים זה על קצה המזלג אבל הנקודה שלי הובנה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

טלוויזיה - צופים כי רוצים, לא כי חייבים, לכן זה אינו שיעבוד. עבודה - אפשר גם לא לעבוד אבל אז חסר כסף ואיכות החיים נמוכה יותר, לכן מוטב לעבוד, גם כאן העבודה היא בחירה ולא שיעבוד. קריירה - פיתוח קריירה גורם להכנסה גבוהה יותר המאפשרת העלאה ברמת החיים, קריירה מפתחים מתוך בחירה ולא כי חייבים, לכן היא אינה שיעבוד. בילויים - נועדו להנאה, מבלים כי רוצים ולא כי חייבים, זה אינו שיעבוד. אנשים המשועבדים לקריירה הם אנשים שלצערנו איבדו פרופורציות ומשום שהשתעבדו משפחתם סובלת, אנשים המוצאים את האיזונים הנכונים אינם משועבדים לקריירה.

Zot ani 1

New member
לא ביקשתי הגדרה לכל דבר...

ולא אמרתי שאלה דברים שלא נחוצים בחיים כל מה שאמרתי שכל בן אדם בתת מודע או במודע משועבד לזה כי זה החיים זה השגרה שסוחפת אותם לתוכה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הגדרתך לשעבוד אינה נכונה, שיעבוד הוא מצב בו אדם פועל מחוסר ברירה ולא מתוך ברירה, וכלל לא דיברתי על נחיצות.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לא דיברנו על שיעבוד של התת מודע אלא על שיעבוד מעשי.

Zot ani 1

New member
כשכתבתי

שהחילוניים משועבדים לכל זה בלי שהם בכלל שמים לב לזה בתכונתי שזה קורה בתת מודע. ונכון בטח שזהו גם שעבוד מעשי. ומה שהכי הורג אותי אצלך זה שאתה חושב שאתה הכי חכם מכולם שהינה בדור שלנו נולד החכם הגדול אשר יכול בפסוק או שניים להפריך ולהרוס את כל הדת שעברה מדורי דורות מאב לבן מבריאת העולם ועד עכשיו ללא כל שינוי גדול וכל היהודים ותורה אחת בפיהם.... אז בוא נסיים את הדיון על זה פה כי קיריל לא אוהב דיונים שכאלה על גבי הפורום(איו לי מושג למה...) ואם יש לך שאלות תפנה אלי באיסיקיו למרות שנראה לי שהכל נלעס כבר... וואי האיסיקיו מזכיר לי שהוא לא פועל אצלי עכשיו.... וזה מזכיר לי לשאול אומך שאלה: אתהיודע איך מוציאים מחשב מעבודה ב"מצב בטוח"? הוא עיוות לי הכל.....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

את צריכה לעשות Restart כדי להפסיק לעבוד במצב הבטוח, ואם המחשב שלך עולה במצב בטוח מבלי שתלחצי על מקש כלשהו לפני שהוא עולה זה אומר שיש לך תקלה במחשב, אז אם יש לך תקלה כזאת העתיקי אותה והדביקי בהודעה ואני אסייע לך לתקן אותה. הבעיה עם התורה היא שהיא מפריכה את עצמה מספר פעמים ולא קשה לשים לב לכך. גם התורות של דתות אחרות עברו מאב לבן, כל העמים האמינו במיתולוגיות מוזרות, אז העברה מאב לבן לא מוכיחה דבר.

Zot ani 1

New member
הוא עולה לי

ישר למצב בטוח ולא כותב אפילו איזה תקלה ככה שאני לא יכולה לכתוב לך מה היא.... אוף הוא מעצבן אותי המצב הזה הכל מעוות ולא הכל פועל... יש לך רעיונות מה אפשר לעשות? והתורות של דתות אחרות עברו אולי מבן לאב הכל כמעט הכל שונה במהלך הזמן תראה את הנצרות ואיסלם למשל מדת תמימה הם הפכו לדת של רוצחים וטרוריסטים המטילים את זממם ההרסני על הדת שלהם. והתורהלאמפריכה את עצמה מסיבה אחת פשוטה שרק את שם לב לזה ואל תגיד שאנשים אחרים פשוט עוצמים עיניים לזה כי זה לא נכון...

SupermanZW

Well-known member
תגובה

מהן התוכנות האחרונות שהתקנת לפני שהמחשב התחיל לעלות במצב בטוח? מה היו ההגדרות האחרונות ששינית לפני שהחל לעלות במצב בטוח? האם בדקת האם המחשב שלך נגוע בוירוס עם אנטיוירוס עדכני? אם כן מה היו התוצאות? את יכולה לנסות להתקין את Windows מחדש ולראות אם זה עוזר (תעשי את זה רק אם את לא זוכרת את פעולותייך האחרונות עליהן שאלתי, כי אם את יודעת, רוב הסיכוי שאוכל לפתור לך את הבעיה מבלי שתתקיני מחדש). הבריאה בבראשית א' שונה לחלוטין מהבריאה בבראשית ב', כולם שמו לב לזה ודתיים מוצאים לכך תירוצים מוזרים מאוד (איש ההוד וההדר מול איש האמונה; עולם החומר מול עולם הרוח; בריאה מקוצרת ובריאה מפורטת, וכו') אשר ניתן להפריכם מתוך הטקסט.

Zot ani 1

New member
יש לי המון בעיות איתו

בזמן האחרון הוא משתולל כמו לא יודעת מה ולפעמים בכלל לא עולה ככה שהעליה שלו במצב בטוח לא היתה בפתעה גדולה בשבילי... ותאמת אני לא זוכרת מה היו הדברים האחרונים שהתקנתי...לא רגע בעצם אני כן זוכרת התקנתיאיסיקיו חדש. והגדרות לא שיניתי בזמן האחרון.... הבעיה הכי גדולה שהטיעונים שמיצאים הדתיים לא מספקים אותך וזהו. מכאן נובעה כל הבלבול....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הסירי את הICQ ואת כל התוכנות בהן אינך משתמשת ואז העלי את המחשב מחדש, אם יעלה היטב הורידי שוב את הICQ והתקיני אותו, ואם לא נסי להתקין את Windows מחדש. מדוע את חושבת שעלי לקבל את טיעוני הדתיים אם התורה עצמה סותרת אותם? התורה אינה מבלבלת אלא פשוט מוסרת פרטים לא נכונים.

Zot ani 1

New member
אני אנסה...

למחוק אותו... אבל לא נראה לי שזה יעזור... ולהעתיק וינדוס תיהיה לי בעיה אצטרך לפנות לעזרה....אוףףףף

SupermanZW

Well-known member
יש לך דיסק של Windows?

אם כן, איזו גירסה, אני חושב שאוכל לעזור לך.

SupermanZW

Well-known member
בעיה...

כשתשיגי דיסק תוכלי לפנות אלי ואדריך אותך כיצד לפתור את הבעיה.

vk3

New member
לא נכון... אני פשוט לא אוהב...

התפלספות יתר כשאין לזה כול מטרה
מצידי תמשיכו עד אור הבוקר... פשוט חבל על הכוח והמאמץ. סוף לדיון לא יהיה, פתרון וודאי שלא, מסקנות גם לא, פשרות... בחלום, אז בשביל מה זה
חידוד מחשבה ? מחשבה על דבר שהוא מופשט ? לא תודה.

Zot ani 1

New member
חחח...

זה בעצם מה שאמרתי..... ומחשבה על דברים מופשטים לא מזיקה...

למעלה