מי שמתחתי

../images/Emo23.gifמי שמתחתי../images/Emo23.gif

אוקקי אז עכשיו כבר יוום שישי אז שיהיה לכם שבת שלוום [[: והמשחק הזה הוא חדש פה והוא הולך ככה : למשל אני כותבת מי שמתחתי בת כמה היא ? אז מי שמתחתי משרשרת הודעה כותבת את גילה בנושא ההודעה ובתוכן כותבת למשל מי שמתחתי מה היא עושה מחר ? וככה הלאה
אזז אני מתחילה : מי שמתחתי איך היה החופש ?

nitzangro2

New member
הכול כייף וחבל שהוא ניגמר

מי שמתחתיי מה עשית מעניין בחופש הזה?

שום דבר מיוחד, רק שיעורים :[

מי שמתחתיי. מבין כל השירים של מאיה, מה הוא השיר הכי אהוב עליך?

nitzangro2

New member
חום,ורוד,צהוב,כחול,ירוק..חחח

מי שמתחתיי: אמממ מה את\ה חושב\ת על התמונות הפרובוקטיביות(?) שהיו למאיה..? חהחהחה

אממ חיים שלה למרות שזה רוברט

אשם בכל זה נראה לי...וגם אם היה לה טוב עם זה אז שיהיה...עדיין זה החיים שלה:) אבל בכלליות אני אוהבת אותה עדינה וטבעית:) מי שמתחתיי מה אתה חושב על הסרט "ימים של אהבה"?

sapiroooosh

New member
אממ הסרט בעיקרון

גרוע!!! אבל מאיה משחקת ממש ממש ממש ממש טוב והיא יכולה להצליח גם בתחום הזה... :) מי שמתחתיי כמה סופגניות אכלת בחנוכה?

sapiroooosh

New member
אממ

ראיתי אותה בהופעות הרבה פעמים אבל ממש ממש ממש פגישה שהיא ישבה איתנו ודיברה איתנו פעם אחת והפעם הזאת תישאר לי בלב כל החיים:) מי שמתחתיי מה הדבר הכי מטורף שתעשי בשביל מאיה?

sonioosh

New member
הכלללללללל

מי שמתחתיי: מה התמונה האהובה עלייך של מאיה? (שימו את התמונה)

להיפגש איתך ועם ניצי../images/Emo13.gifמאוד בא לייי

מי שמתחתי: את/ה מתגייסת? אם כן לאן ולמה?

אממ אני לא יודעת עדיין

אבל נראה לי שבסופו של דבר אני יתגייס כי כולם אומרים לי שכדאי לי כי אם לא אני יפספס תקופה בחיים חחחחחחחחחחחח מי שמתחתיי:באיזה גיל תתחתן??

nitzangro2

New member
לא יודעת עם אני יתחתן

מי שמתחתיי: כמה ילדים אתה רוצה ובאיזה שמות תקרא להם?

אממממממ

לא יודעת. מתכננת אחרי שאגמור ללמוד ואתחיל לעבוד. בסביבות ה- 25 - 28. מי שמתחתי: במה תרצה לעסוק בעתיד?

למעלה