יהיה בחו"ל בעזרת השם! מי שמתחתיי: מה הפנטזיה הכי גדולה שלך?
N nitzangro2 New member 23/12/06 #21 אני רוצה להיות כבאית..הוא מפיקה מי שמתחתיי: מה האוכל האהוב אלייך?
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #26 בכל אופן אני הכי אוהבת לאכול ספגטי עם שניצל ולקינוח גרבר יאמייייייייייי למי שמתחתיי:מה היא המילה האחרונה שהוצאת מהפה שלך?
בכל אופן אני הכי אוהבת לאכול ספגטי עם שניצל ולקינוח גרבר יאמייייייייייי למי שמתחתיי:מה היא המילה האחרונה שהוצאת מהפה שלך?
א איזבלושש New member 23/12/06 #30 לא שומעת, מתכתבת עם אחיות שלי../images/Emo8.gif מי שמתחתי: אם היית יכול לשנות משו בגוף שלך מה היית משנה?
לא שומעת, מתכתבת עם אחיות שלי../images/Emo8.gif מי שמתחתי: אם היית יכול לשנות משו בגוף שלך מה היית משנה?
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #32 אממממממ את הבטן נראה לי הייתי רוצה שיראו לי את כל העצמות חחחחחחחחחח למי שמתחתיי:מה אתה חושב על ניצן?
א איזבלושש New member 23/12/06 #34 אני חושבת שהיאא.... אחת משתי הבנות הכי מדהימותתתתתתתתתתתת שאני מכירה והכי מצחיקות ויפות ואני לא מוותרת עליה בעד שום דבר שבעולם... מי שמתחתיי:עדיף מאופרת או לא מאופרת?
אני חושבת שהיאא.... אחת משתי הבנות הכי מדהימותתתתתתתתתתתת שאני מכירה והכי מצחיקות ויפות ואני לא מוותרת עליה בעד שום דבר שבעולם... מי שמתחתיי:עדיף מאופרת או לא מאופרת?
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #36 אממ תלוי מי חחחח למי שמתחתיי:מה היית עושה בשביל לעשות בבית של מאיה מסיבת פ'יגמות??חחחחחחחחחח
N nitzangro2 New member 23/12/06 #31 אני לא שומעת..אבל השיר ששמעתי כל היום היה אביתר.. של קרן פלס.. שיר מזה עצוב.. מי שמתחתיי: לגברים: שיער ארוך או קצר..?
אני לא שומעת..אבל השיר ששמעתי כל היום היה אביתר.. של קרן פלס.. שיר מזה עצוב.. מי שמתחתיי: לגברים: שיער ארוך או קצר..?
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #33 קצרררררר למי שמתחתיי:אל מה אתם חושבים ממש אבל ממש עכשיו?
S sapiroooosh New member 23/12/06 #37 שבא לי לראות אותךךךךךךךךך מי שמתחתיי עם מי דיברת בפון בפעם האחרונה?