עם נאותושש מי שמתחתיי: עם איזה מפורסם הייתה רוצה לצאת?
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #43 רן דנקררררררררר כפרה עליו!!!! למי שמתחתיי:אתה לבד בבית?
N nitzangro2 New member 23/12/06 #47 לא ראיתי סרטים מצויירים..\-: ילדות קשה.. והדמות של נאות היא דייזי... היא רצתה להגיד חחח..ועכשיו יש לה שאלה.. מי שמתחתי ניצן: איביזה או איה נאפה?
לא ראיתי סרטים מצויירים..\-: ילדות קשה.. והדמות של נאות היא דייזי... היא רצתה להגיד חחח..ועכשיו יש לה שאלה.. מי שמתחתי ניצן: איביזה או איה נאפה?
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #49 שניהם למי שמתחתיי:אם קורה מצב שאתה לא מנוכן למבחן ויום למחרת המבחן מה את עושה?
א איזבלושש New member 23/12/06 #52 נכנסת ללחץ ומנסה למצוא פתרון. למי שמתחתיי: כשאתה מאחר לשיעור או לפגישה או לא משנה לאן מה התירוץ שלך?
N nitzangro2 New member 23/12/06 #53 כלום..אפחד לא חרשן כמוך חחחח מי שמתחתיי: אם תראה את דנה אינטרנשיונל ברחוב מה תעשה?
א איזבלושש New member 23/12/06 #57 כלום. למי שמתחתיי: אם תראי את מאיה בוסקילה בחורב. מה תעשי? (חחחחחחחח שאלה מפגרת אבל עדיין בא לי לשאול אותה)
כלום. למי שמתחתיי: אם תראי את מאיה בוסקילה בחורב. מה תעשי? (חחחחחחחח שאלה מפגרת אבל עדיין בא לי לשאול אותה)
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 23/12/06 #59 נראה לי שאני יעקוב אחריה חחחחחח למצי שמתחתיי:מה הייתם משנים בפורום?