מפרץ האהבה-שירשור פרק ראשון

../images/Emo23.gif מפרץ האהבה-שירשור פרק ראשון ../images/Emo23.gif

תוכנית הריאליטי הכי רומנטית, מפרץ האהבה, מתחילה! כל מה שקשור לפרק, לכאן
כל השאר, ישורשר לשירשורים אחרים
זיכרו! אומנם אין לנו מנהל זמני, אך זה לא מונע לעבור על החוקים, חוקי תפוז חלים גם כאן
אנא שימרו על החוקים, ושיהיה לנו צפייה הכי רומנטית שאפשר

malvi

New member
ותסבירו לי מה הקטע של הפוסטמה עם הגבות

2 מטר שחושבת שהיא כוסית עולם?? טוב שהיא לא דיברה יותר בפוזה ועוד על הפרק הראשון בעע

איכס מה זה המנחה עם הפלולה הזאת

פאק איזה מגעילה... בכלל הבנות בתוכנית נראות כמו משהו שעלה מתוך הביוב

אני מניחה שזה הולך להיות זבל

בדיוק כמו פרדייז הוטל. על כל פנים.. אני בכלל שמעתי שכנראה עוצרים את התוכנית הזו, כי אתר התוכנית( הבתים/בקתות- לא יודעת מה יש שם) נבנה באופן בלתי חוקי, או משהו כזה.

djlove100

New member
תכנית זבל בנות 20 חרמניות וגברים שבאו למצוא

סקס. בקקיצור תת רמה. אחכ מתפלאים על כל מה שקורה בחברה שלנו. איפה כל אלה שטוענים שלא נכנסים למיטה בדייט הראשון.

just adiki

New member
שאלה לצופי פרדייז הוטל:

תמיד שצירפו מישהו אז לא עשו את זה אחרי ההדחה?
למחשבה- הרי זה על אותו עיניין. מה שאומר שראו גם את גל וגם את השניה, הבת זוג של מתן שואלות שאלות, זה אומר ששתיהן נשארו? ההדחה הרי בלילה ובלייב [בניגוד להדחה כי צריך לערוך]. נראה לי שהבת זוג של מתן [מתנצלת שכחתי את השם!] תחליט לוותר ותבחר מישהו אחר עם פוטנציאל "לבגוד", רן למשל...

shay08

New member
איכס יא חתיכת הומו מגעיל....

תסתכל על הבנות השוות, תהיה גבר, ולא כמו איזה נקבה

shy6

New member
תוכנית מזוויעה. מלאכותית מדי, מבויימת מדי

לא מעניינת. נקסט

blacksnow1

New member
תוכנית מעולה!

אין לי מושג מה אתם מייללים אבל אחרי התוכנית של האח הגדול מפרץ האהבה הוא נשימת רווחה. תוכנית סליזית שלא מבקשת להתחנף לחתכים כאלו או אחרים של האוכלוסייה,אנשים שחושפים את עצמם עד הסוף (קאסט מגניב,לא מהממים אבל חמודים) אני חוזרת ללימודים בחול שבוע הבא ואני בהחלט הולכת להמשיך להסתכל בזה באינטרנט.

Jen74

New member
יש לי רק מילה אחת להגיד:

נועם
זהו, לא מוסיפה יותר מזה כלום

למעלה