מפרץ האהבה-שירשור פרק ראשון

shellram1975

New member
זה כ"כ פרימיטיבי לקרוא לבחורה זולה רק כי היא

שכבה בלילה הראשון עם בחור, נו באמת, אנחנו בשנות ה- 2000. אני שכבתי בלילה הראשון עם מי שכיום בעלי, נו אז מה?! מה שזול בתוכנית הזו זו עצם קיומה של תוכנית כזו ועצם קיומם של אנשים לרוץ לתוכניות ריאליטי כדי להיות מפורסמים, זה מה שזול פה אם כבר.

את שחכת עם בעלך מתוך אינטרס להמשיך את הקשר.

האינטרס היחיד שלה זה להמשיך בתוכנית. היא מוכנה לעשות הכל כדי לזכות, שזה כולל לשכב ולספק אותו, זה כאן הזול. היא לא שמה עליו ולא אוהבת אותו ולא כלום, היא רק רוצה להמשיך.

גבוה27

New member
אפשר הסבר קצר?

מי בדיוק שכב עם מי? אתם יכולים לפרט קצת? אני מת לדעת!!!

דעתי על הפרק,

קודם כל, האתר מדהים! כל הכבוד על הבנייה, ממש נראה כמו גן עדן, רק חבל שצריך לפרק אותו. הקאסט של הבנות לדעתי ממש מעפן, אין בת אחת ששבתה את ליבי, אין אחת שממש שווה לראות בשבילה. דנה ממש עלתה לי על העצבים, מי היא בכלל? מה היא חשה את עצמה? היא ממש זולה, תהיה מכוערת ותשתקי. מגלי היא הפייבורטית שלי בנתיים מהבנות. דווקא הקאסט של הבנים נורמאלי, יש כמה סוגים של בנים, כל אחד והאופי שלו. אלברט הוא הפייבוריט שלי בנתיים מהבנים. אילנית לוי מגישה נחמד, אל תשכחו שאין לה מוניטור והיא צריכה לזכור טקסטים בעל פה. חבל שאין כמה משימות בפרק ויש רק משימה אחת. מכאן רואים שהם ממש מפנקים אותם , והושקע המון המון כסף. בסה"כ, ציון 8 על הפרק. לדעתי אמשיך לצפות בסידרה.

תוכנית תת רמה!

ואני לא מאמינה שביזבזתי שעה וחצי מהחיים שלי על הזבל הזה... בנים: רן- חי בסרט רע, חרמן ורודף שמלות- כל מה שמעסיק אותו זה רק בנות, ממה שהוא אמר, אחל'ה בן זוג לחיים, אה? איתי- עושה רושם שהוא הכי נורמלי שם, רק מה זה לעזאזל התספורת הזו?! אלברט- שחיף מעצבן. מי לעזאזל מביא איתו לתוכנית טלויזיה נרות ושמנים למסאג'?? איתי- נראה כמו דמות קומיקס, או כמו התנגשות חזיתית של סטיב מבוורלי הילס במשאית אשפה. נועם- טרזן, וכל מילה מיותרת. בנות: נטלי- מה זו התספורת סמנתה פוקס הזו לעזאזל ולמה להיות כזו מעצבנת? הבן זוג שלך רוצה לישון, תני לו לישון. איזה צומי את רוצה בדיוק מבן אדם שרק הכרת?! דנה- מכוערת, גמדה, ילדותית, גם חיה בסרט רע. טניה- פסדר... מגלי- חמודה עד שהיא מתחילה להתעצבן ואז היא עולה על העצבים גם של הצופים, ואיזה בעל היא בדיוק מצפה למצוא בחבורת הזבל הזו? קארין- עקומה. מזכירה לי את ליה מהישרדות. גל- וולגרית, דוחה, מלאכותית. נראית כאילו יש לה שפתיים של דג, כשהיא משרבבת אותן. בקיצור, לקחו כמה בנות חרמניות בטירוף, כמה בנים שמחפשים סקס ועשו ריאליטי. התוצאה מזעזעת.

Jen74

New member
לגבי נועם - מסכימה איתך שהוא נראה מן טרזן כזה

וזה החלק העיקרי שיפה בו

u r a n i a

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo180.gifהכל נראה מלאכותי וטראשי - אבל...

בכל זאת נהניתי. זה לפחות לא משעמם כמו "האח הגדול" - יש אקשן. דנה היא פקצה כונפית וילדותית, עלתה לי על העצבים ! שתעוף ומהר. נועם הוא חתיך פצץ, לא אכפת לי מה שמו האמיתי ומה הוא עושה בחיים. תענוג לצפות בו
היה עוד אחד שווה, זה שהיה עם קארין במשימה וזכה. מגלי היא חמודה, נראית לי הכי אמיתית שם. רן (זה השם של בן הזוג שלה?) נראה טוב אבל סתם ערס מצוי. אה כן, ואילנית לוי מדקלמת יפה

LOV my SELF

New member
/tapuzforum/images/emo4.gif

סתם בניתי על התוכנית הזאת.. ..חשבתי תיהיה מוצלחת...אפי חוטיני קטנטן אחד לא היה שם....אה וזה סופית עובר לתורכיה הצילומים?

לפי מה שאומרים בכל הרשת כן... הם עוברים...

הם עוברים לטורקיה... הבנתי שלמלון Adam & Eve שבאנטליה... מדהים איך הדברים מתגלגלים ברשת... כי הבוקר אפילו לא ידעו שזה לטורקיה ועכשיו כבר יודעים לאיזה מלון... אולי ההפקה כבר התחילה לחפש לוקיישן חדש לפני השימוע האחרון כי היא ראתה את זה קורה... בכל מקרה Adam & Eve זה מלון מהמם!

LOV my SELF

New member
תודה לך שירן/tapuzforum/images/emo140.gif

בכל אופן מדינה רעה צריכה להרוס תכנית ריאלטי מטורפת בשאיל כמה אישורי בניה..בא נראה מה היה קורה אם הבת של אחד מחשובי המדינה הייתה משתתפת שם...עשר דקות היה אישורים אפילו לסקס בשידור חיי.המשך שבת שלום

NoOop

New member
וואהוואה

על מה כל הרעש? לא אוהבים את התכנית אז אל תראו, למה אתם בוכים על זה שזה ריאלטי מזויף. כפרות, בוקרא טוב! זאת אולי התכנית ה-32543525 שהעלתה לאוויר והיא עלאק ריאלטי, אתם בוכים כאילו פגעו בכם אישית. אל תראו וזהו.

למעלה