מפרץ האהבה-שירשור פרק ראשון

k28

New member
מה את עושה פה???

מפרץ האהבה? באמת? אגב, אם תזכרי במה אני עובדת....

Jen74

New member
מכורה לריאליטתי אנוכי ../images/Emo9.gif

זוכרת במה את עובדת!!! ברור! תסדרי לי משהו?

k28

New member
מה שאת רוצה.....

פרטים? טלפונים? רכילויות? חחחחחחחחח

העובדות עליו הן כאלה

השם האמיתי שלו זה ניסים הוא גר בטיבעון ובניגוד למה שפורסם ( שהוא בעל בית קפה) הוא ממלצר ב"אקליפטוס". מהכרת העובדות למדתי לא להאמין ל"ריאליטי". הם מכופפים נתונים איך שבא להם.

Jen74

New member
לגבי כיפוף העובדות, זה ידוע לי ומוכר...

אבל לגבי מה שרשמת על "נועם" אם זה באמת השם שלו - מאיפה הידע הזה? ולמה עד כדי כך יעוותו את האמת? לא ברור לי...

לגבי השם הוא בחר לשנות

לכבוד התוכנית כי זה מצלצל יותר יפה ... לגבי העיסוק ההפקה מייפה דברים מהטעמים המובנים. ההכרות היא ברמת שכנים.

Jen74

New member
אולי הוא שינה כי נועם מהישרדות היה פייבוריט

מה זה משנה? נועם, ניסים... הבחור נראה טוב!!!

עוד תוכנית שמכשירה דבילים להיות סלבריטים

עוד תוכנית שמכשירה דבילים להיות סלבריטים, כל מיני מפגרים חסרי חיים שמחפשים להיות הסלבריטים הבאים של מדורי הרכילות חלולים חלולים למה נהפכנו להיות? מדינה שמגדלת סלבריטאים עלובים ומנוונים שיכלית מדינת מציצנות ופנאי פלוס נמאס כבר לשבור את הטלווזיות

Jen74

New member
אז למה בעצם את/ה כאן בפורום ורואה את התוכנית?

למה להגיד דבילים? את/ה מכיר/ה מישהו מהמשתתפים באופן אישי? מה שרואים בתוכנית זה בדרך כלל אחרי עריכה. יש תוכניות ריאליטי שהן מאה אחוז בשידור חי ואין עריכה אבל על פניו נראה לי שמפרץ האהבה הוא ערוך ומוציאים דברים מהקשרם חופשי. להגיד על אנשים שהם דבילים ומנוונים אחרי תוכנית אחת זה לא הוגן בכלל. לא כולם הולכים לריאליטי בשביל להתפרסם או לתפוס חוזה דוגמנות או תפקיד ביט בסדרת טלוויזיה. יש כאלה שהולכים בשביל האקשן, בשביל החוויה.

מי רואה?

זה היה בכותרת ענק של שער תפוז כמו שכתבתי תוכניות הריאלטי נעשו מחלת נפש אצל כל מיני אנשים כבר נשבר מיזה , אנשים רק רוצים להתפרסם , להתפרסם להתפרסם כל אחד נעשה טאלנט היום דוגמן או סתם חרטטן נשבר כבר מהזבל הזה טלווזיה רדודה היום כבר הולכים לזה כדי רק לנסות להתרסם תאמיני לי כן כן נשבר מהישראלי הרדוד לכו תלמדו תהיו רופאים משכילים ממציאים דיי לתופעת הסלבריטים בן רגע

Jen74

New member
זאת אומרת, את/ה בקטע של להכליל

עוד ריאליטי - אז יאללה, בוא נכפיש.

טעמית

New member
לא להאמין כמה הבחורה הזאת כ"כ זולה

כבר בלילה הראשון היא שכבה איתו!!!!!

למעלה