נכון שנעלמתי, אבל עכשיו חזרתי עם...

The Fantasy

New member
../images/Emo23.gifנכון שנעלמתי, אבל עכשיו חזרתי עם...../images/Emo23.gif

הקליפ של K&Q!!!!! הוא אדיר ממש! בינתיים הם העלו אותו רק במייספייס אז אני לא יודעת אם כולם יוכלו לראות, אבל אני בדוק אחר כך אם גם העלו ליוטוב. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100601596 שמחה לחזור עם דברים טובים! אוהבת אתכם

The Fantasy

New member
וחוץ מהקליפ, יש לי גם קצת תמונות

בייחוד של ג'ארד, אבל גם שאנון בהייב ביום שישי האחרון..

The Fantasy

New member
הוא נראה כאילו מצלמים אותו לאיזה מגזין אופנה

חחח..וגם מה לעזעזאל עובר לו על השיער?? והבגדים האלו??

38 תדיייקיי !!!

אני לא רוצה שנה אחת יותרר מגילו XD חחחחח והוא נראה כמו בן 20 XD אהוביי 3>

liron138

New member
סורייייי..אני בשוק שטעיתי..חחחח

אבל אני מעגלת..חחח והוא באמת נראה כמו בן 20..כשאמרתי לחברות שלי שהוא בגיל הזה הם לא האמינו...הוא מדהים..:) שבוע טוב!..:)

Why So Serious

New member
הנה הקליפ ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=h3XuTwimx4g כך שכולם יוכלו לראות ולהנות:) קליפ חביב ביותר..

Why So Serious

New member
אוקיי ראיתי עכשיו הכול

ו.. אני דיי מאוכזבת אם להגיד את האמת.. הו וול

מה? למה?

סתיו.. מה הולך איתך לאחרונה. אני רוצה שתספרי לי למה ציפית ולמה את מאוכזבת מהקליפ הכל כך טיפוסי הזה שלהם..

Why So Serious

New member
מאוכזבת עד מאוד

כי לראות אנשים רוכבים על אופניים 8 דק' זה לא מה שחשבתי שאני הולכת לראות חח.. סתם אכזבה גדולה.. קודם טיס איז וור ועכשיו זה.. שבוע חלש היה לי חח

A Modern Myth

New member
האמת?

נחמד. לא יותר מזה בהתחלה ממש ממש התלהבתי אבל כשהמשכתי לצפות בו.. לא יודעת... זה לא נראה כזה 30י ומה הקטע עם זה שנדרס ואז קם וממשיך לפדל? בקיצור, קליפ נחמד וברור שדעתי משוחדת ואני אראה אותו עוד 20 פעמים כי אלה 30 וזה K&Q והאלבום והחדש וכל זה, אבל לא יודעת. יש להם קליפים הרבה יותר טובים מזה אולי בעוד כמה צפיות אני אשנה את דעתי (כמו תמיד). לדעתי היה צריך להוסיף עוד כמה קטעים של הperformance כשהם שרו וניגנו

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif האיש שנדרס ../images/Emo6.gif

זה הגיע ממש בהפתעה
וגם הסוס, מה הוא קשור למציאות?

בנוגע לסוס...

אם שמתם לב לקליפ קוראים "the ride"... יש לו כמה משמעויות... רכיבה על אופניים.. ודהירה על סוס גם כן D: הואא ניסה להראות את השם בכמה משמעויות וזה מראה על הגאונות בבימויי D: אחח אחח ג'ארד תאמת שגמלי לקח איזה 5 פעמים עד שקלטתיי 0.0 חחחח המוח שלי לא עובד כזה מהר כמו שלו S:

למעלה