נכון שנעלמתי, אבל עכשיו חזרתי עם...

הוא בהחלט מוכשר

ונראה טוב. לפני שהלכתי להופעה הראשונה שלי שלהם כל החברות שלי אמרו לי שכשאני אראה אותו אז אני ממש אצחק. ובאמת צחקתי, וכי אם כל היופי שלו וזה.. ש לו גוף פיצקי וראש ג ד ו ל. ויש לו נטייה יותר מידיי לבלבל את השכל. וגם להתעצבן יחסית מהר. כמו מה שקרה שהוא הרביץ לבנות עם המקרופון בהופעה ב....ברמינגהם זה היה? לא.. לונדון.. או בשתיהן. אני מבינה שמתבקש להרחיק אותם. אבל הוא היה צריך לקחת בחשבון שאם הוא קופץ לקהל אז אני ינסו "לקחת ממנו" כמה שיותר. וזה אומר ,כן, גם למשש את החבילה ולקרוע את החולצה. אז לדעתי הוא היה יכול לנהוג בהן בקצת יותר סטייל מאשר לחבוט בהם מאוד חזק עם המקרופון. בקיצור.. לבנאדם יש גם חסרונות לצערי לא יצא לי לדבר איתו כמו שאר החברות שלי כי הוא מוקףףףףףף מעריצות כל פעם שהם יוצאים. אז אני הולכת לתומו בחיר ליבי.

חחחחחח בנוגע למיקרופון

לא נראה לי שהוא ניסה לגרום נזק.. אני בכל מקרה צחקתי שראיתי את הקטע ביוטיוב XD צריך לקחת הכל ברוח טובה 3> ואני מודעת לזה שהוא יותר מידי מודע לעצמו... חחחח ובואו נגיד שזה היה מוזר אם הוא לא היה מודע XD יופי כזה לא רואים כל יום אתן יודעים חחחחחחח אותי הוא כבש 3> לא יודעת מה איתכן ולכל בנאדם יש חסרונות, אבל תמיד יותר טוב לראות את היתרונות ^.^ וגאדד שניי ממש דיברת עם תומו ?! so jealous..... אני מחכה לדיבור שלי עם ג'ארד D:

חחח.. תקשיבי

הייתי בהופעות האלה,בשתיהן. תאמיני לי, הוא ניסה לגרום נזק, אם המעריצות שם היו מושכות יותר חזק כניראה שכבר לא הייתה לו את האופציה להביא ילדים לעולם. בכל מקרה, הוא היה צריך לטפל בזה אחרת. זה כמו שהייתה ת'מסכנה הזאת בפריז שדיברה בטלפון ואז ג'ארד עצר ת'הופעה ושאל את הקהל אם הם רוצים להעיף את החצופה הזאת החוצה כי היא מדברת בטלפון. איזה מ ב י ך. גם עם שאנון דיברתי... ונכנסתי למאחורי הקלעים וגם שם דיברתי איתם, גם מורן שהייתה פה לא מזמן ואני חושבת שגם אנני פגשה אותם. כן. אנני פגשה אותם בהופעה ברוסיה ו..בעוד מקום. היא לא הרבה פה אבל כשהיא תכתוב כאן הודעה את יכולה לשאול אותה. כשהיינו בהופעות הקטנות יותר הם יצאו החוצה ולי ולמורן הייתה אחלה הזדמנות לדבר איתם, הם ממש חמודים, וגם היינו חבורה דיי מגניבה של בנות מכל העולם אז הם ממש אהבו אותנו. מרי- חברה שלנו מארה"ב קיבלה את המקלות של שאנון. אני קיבלתי מפרט ובאו לראיין אותנו בלונדון וגם קיבלנו VIP פנימה עם עוד 29 אנשים בערך. זה היה ממש מגניב. הם חבר'ה ממש ממש ממש נחמדים. תומו ישב ודיבר איתנו איזה 20 דקות בחוץ.. זה היה בהופעה בנוריץ'. והיינו כבר הקבוצה האחרונה בחנייה כי חיכינו למונית שהתעקבה שעות ואז הוא וטים יצאו לעשן והם ראו שעוד יש שם אנשים אז הם ברחו חזרה פנימה כזה.. צחקנו עליהם ממש. ושאנון הוא מותק ברמות. הוא לא הרגיש טוב והבאנו לו מתנה מהפורום ואז הוא שאל אם אני רוצה תמונה.. זה היה ממש נחמד מצידו. ולמרות שהוא לא חלק מהלהקה באופן רשמי אז גם את טימי פגשתי פעמיים. פעם אחת בהופעה בבריקסטון, הוא הצטלם איתי ועם חברה שלי סוראיה מספרד.. ואז מאחורי הקלעים. הוא עשה לי שלום כזה כי הוא ראה שאני מה זה לא מוצאת את עצמי.. קיצור. אני חופרת לך פה ברמות וזה נראה כאילו אני משוויצה.. את פשוט מחזירה אותי אחורהההההה.. אני מחכה כבר לטור הבא

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לגבי המיקרופון..

אני לא חושבת שהייתה לו ברירה אחרת, מה הוא יכל לעשות? הריי אם לבקש הוא לא יכל כי בקושי שמעו אותו כי הוא לא ידבר במיקרופון וגם אם הוא יכל הן לא באמת היו עוזבות.. זה היה בעייתי והוא פעל מאינסטינק מהיר, הוא לא כ"כ חשב הרבה לפני שהוא עשה את זה >< ואכן ג'ארד בן אדם יפה מאודמאודמאודמאוד. ועד עכשיו כל מה שאמרתן עליו לא ידעתי, זה נשמע יומרני להגיד את זה על עצמך.. אבל זה עדין ג'ארד והוא אחד האנשים המוכשרים בעולם לדעתי. ולמרות שאני לא מכירה אותו הוא אחד האנשים האהובים עליי
ושני, אני כ"כ מקנאה בך שאת טסה לטורים, להופעות שלהם ועוד מדברת איתם.. ההורים שלי בטוח לא יסכימו לי לעשות את זה, בטח כשאני אהיה בגילך אני כבר לא כ"כ אשאל אותם P:

הפעם הראשונה שטסתי הייתי בת 17

זה היה לפני שנתיים. האמתי הייתי אמורה לחגוג שנתיים בספטמבר האחרון. יואו, איך שהזמן עובר. תכלס, ואני אומרת לך מנסיון, ואני לא מנסה לארגן כאן מרידות בהורים.. אבל הכל עניין של בגרות. זתומרת, הייתי צריכה לבקש ולהראות שאני אחראית וההורים שלי נתנו לי לטוס לבד, ופעם שנייה שטסתי זה כבר היה לכמה הופעות ואת כל הנסיעה שילמתי בעצמי. אני מאוד מקווה שהפעם הטור לא ייפול לי על דברים בצבא, על קצונה - אם זה יקרה כי אם כן אני אהיה מאוד מדוכדכת. אם זה לא יקרה אז אנחנו מתכננות לטוס קבוצה יחסית גדולה של בנות מהארץ. ולא כולן בנות 19+...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן, את צודקת,

יכול להיות שזה גם נובע ממני, קודם כל אין לי את הכסף, ואני דיי מתביישת לבקש מההורים שלי.. וגם אני לא מרגישה עדיין שאני יכולה להסתדר לבד בענייני הטיסות וההופעות וכל מה שמסביב.. אני ממש מקווה בשבילך שזה לא ייפול על דברים בצבא, וגם אם כן, אל תהיה מדוכדכת מזה, ממה שאמרת הבנתי שתהיה נציגות יישראלית ותמיד יהיו עוד טורים, גם אם זה עוד כמה זמן, זה שווה את זה:]

רגעע שאןן..

טסתת לבד בגיל 17 והסתדרת בעצמך עם כל ההופעות ?! הוו גאדד אני מקנאה אני מתה להצטרף אלייך בטור הבא אם את תסכימי D: ונשמעע שהםם אנשים מדהימים 3> ג'ארד הוא טיפה יותר מידי אומנותי ומוחצן ולא תמיד הדברים שהוא רוצה למסור מגיעים בצורה הכי נקייה כי הוא גם נורא מראה את עצמו לקהל ומנסה לעמוד בראש, אני לא אומרת שהוא מושלם, אבל אני אוהבת את הדרך שבה הוא מציג עצמו ברוב המקרים 3>

חח

כן אסתי לבד, אבל רק להופעה אחת וחברות שלח מחו"ל עזרו לי מאוד וסידרו לי כמעט הכל.. אחר כך למדתי להסתדר לבד (כלומר.. לקבוע דברים איתם.. חח)

המממ.. האמתי העברתי שעות בניתוח הקליפ עם

אופק בטלפון. לא קראתי את הראיון עם אמה אף פעם אז כאן את קצת מחדשת לי.. אבל זה שהם אמרו שבארת קאבינס הפיק את זה. והם בכלל לא קראו לזה קליפ. הם קראו לזה "סרט קצר" , אפילו יש לו שם רשמי, שבארט קאבינס קיבל השראה ליצור אותו מהשיר K&Q.. אוי אני מתה על הדמות הבדיונית הזאת. בכלל כל ההתייחסות אל זה ככה הופכת אצלהם את הקליפים, באופן אוטומטי למשהו הרבה יותר רציני מאשר רק דרך לקדם אלבום. גם מייקל ג'קסון התייחס לקליפים ככה.. הם כל הזמן מנסים לחדש ולהסתכל על כל קליפ כעל סרט קצר ויצירה בפני עצמה שהשיר בעצם מלווה אותה, מתאר אותה ולהפך. דבר שני, כל הקטע הזה עם האופניים היה כל כך טוב.. זה שהם ביקשו ממעריצים לבוא כל אחד לבוש באופן פרוע ובצורה שהוא אוהב.. ככה הם הראו שכל אחד הוא אינדיבידואל, וכל מה שמוזר ובולט באחד הופך אותו לking או /queen כמובן תלוי במינו של יוצא הדופן. ואז ביחד עם קינגס וקווינס, קבוצה של אנשים מיוחדים משמע קבוצה מיוחדת שהולכת וכובשת כזה את לוס אנג'לס. ב א ו פ נ י י ם. אני יכולה לחפור יותר עמוק ולמצוא כאן את כל המחוייבות שלהם לכדור הארץ, אבל נראה לי שכאן אני אחפור. עם כל הכבוד. לא עניין אותי כמה זמן תומו קיבל זמן מסך (שזה מפליא. כן אני יודעת. כי אני חולה לבחור הזה על התחת, והזקן, והעיניים והאף ומה שלא..) או שאנון או ג'ארד. זה לא הקטע. הקליפ כמכלול הוא פשוט מהמם. ומייצג אותם בדרכו דרך כל המסרים שהם מעבירים, הדרך הרעיונית.. הביצוע. דברים שנראים לא קשורים שבסופו של דבר יקבלו משמעות. שומדבר הוא לא סתם איתם. לכל דבר מוזר וסתמי בקליפ יש משמעות מסויימת..

jd30

New member
מילים כדורבנות ^^

הקליפ היה מדהים ולפי דעתי אני לא מייחסת להם שום "קליפ אופייני" כי כל פעם שאני רואה עבודה\ יצירה שלהם זה מרגיש כמו משהו חדש לחלוטין.. נכון יש יצירות שלהם עם קונוטציות דומות כמו לכל להקה וכו', אבל כל דבר שלהם מוסיף טעם מיוחד ושונה :) הקליפ הזה עשה לי את היום וריגש אותי כלכך, ראיתי אותו אתמול בערב, ולא הפסקתי לחייך כל הלילה חחחח ושני, רציתי לשאול אותך איך את מגיעה לכל ההופעות שלהם? איך את מוצאת איפה מתי וכו'.. רציתי לטוס לפני איזה שנתיים פחות או יותר להופעה שלהם באיטליה עם איזו עסקת חבילה טובה. אבל אמא שלי לא הסכימה כלכך. אבל עכשיו אני די עצמאית חחח ואין לי מושג פשוט איך להגיע לזה.. אחד החלומות הגדולים שלי זה להיות בהופעה שלהם, לדבר איתםם חחחח וואוו
חחח

המממ..

הם מודיעים על הופעות וגם הם כותבים איפה אפשר לקנות כרטיסים להופעה. את קונה את הכרטיס ואז את הכרטיס טיסה ואז את המלון. זתומרת.. זה יחסית פשוט אבל אצלנו זה מבצע ענק כי אנחנו עושים את זה יחד עם האשלון מכל העולם ואז כבר נכנסים לרשמי ועושים הזמנות מרוכזות בבתי מלון ודברים מגניבים להופעות כמו שרשראות ובנדנות וכאלה. זה דבר יחסית מסודר וגדול כשעושים את זה אנשים מכל העולם ביחד. פעם אחרונה שהייתי באנגליה טסתי עם מישהי מהארץ, שכרנו רכב בהרץ דרך האינטרנט.. וגם את החדרים, כל דבר הדפסנו כמובן שיהיה לנו קבלות והוכחות אם נזדקק.. הבנות שהשתתפו איתנו החזירו לנו כסף דרך פייפאל ולהיפך. כשיהיה טור לדיסק החדש אני אדבר איתך ואכניס אותך לתכנונים

jd30

New member
^^

יאאאא אלופפההה אני אהיה כלכךךך אסירת תודהה !! חחח תודה :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואו, תודהD:

ממש התרגשתי כשראיתי את זה^^ היה קטע באמצע שזה דיי שעמם אבל אח"כ לקראת הסוף זה חזר לעצמו ואהבתי את הקליפ דווקא:] אפילו שיש להם קליפים טובים יותר זה אחלה קליפ.

30STMrock

New member
אחחח....... אין,עשה לי את כל היוםם ^_____^

יווואאווו אני לא מאמינה זה הפך לי את היום המעפן הזהה ל....ל..... לא יודעת מדהים קליפ מדהים,קצת לא 30 אבל בכל זאת מדהים.....כלכך מושקע,כלכך יפה אני כותבת ועוד רגי אני עומדת לבכות יאיאיאי (זה עדיין לא נכנס לי לראש שאחרי כלכך הרבא זמן הם סופסוף הוציאו קליפ)

למעלה