נכון שנעלמתי, אבל עכשיו חזרתי עם...

I AM7

New member
על מה אתן מדברות?

אני באקסטזה. זה מדהים! אולי זה לא דומה להם , אבל את זה כבר ממזמן הבנו , לא?..... אני בכלל לא הבנתי מה קשור אופניים , ולהתפשט על הרחובות. מה זה יום כיפור?... אבל כרגע זה לא משנה , הקליפ יצא , והוא מדליק.

אמאאאאאאאאא עודד לאא התחלתיי לראות

וכוליי כוססתתת ציפורניים !! גודדד לאקקק לאהוביי 3>3>

I AM7

New member
../images/Emo6.gif

BTW התספורת שלו...ממש מכוערת.. אין לי בעיה עם התספורת עצמה , אבל השיער שלו ארוך בשביל התספורת הזו. הוא דומה לסוניק.

The Fantasy

New member
חחחחח לא זכרתי את מי הוא מזכיר לי ואת קלעת

בול!!
הוא כ"כ דומה לו חחח! הוא נראה כמו ילד בן 5

גאדדדדדדד זההה מושלםם

זהההההה הכייי לאא הלהקהההההההההה ובתת מודעע זה הכיי מתקשררררר רגשיתתת התחברתיי בטירוףףףףף והואא התגלחחחחח בשבילייייייי 3> איןןןןןןן גבוללל לכישרון ולגאונותת... אניי עודד עם דמעותת

הקליפ מדהיייםםם!!!!!!

אני.. וואו. הוא פשוט מדהים. כל כך התגעגעתי לזה. עכשיו אני מבינה למה הם אמרו לאנשים להגיע כזה בתלבושות מיוחדות וכאלה. כל אחד הוא מיוחד. וכמה מעריצים. אני ממש אוהבת את הקליפ. הוא פשוט גרם לי לאהוב יותר את השיר. הוא נתן לי לראות עוד פן שלו. יואווו מדהים@! אני פשוט בהתרגשות עצומה

liron138

New member
את האמת אכן קליפ מדהים!!..

שאלה..זה שוחרר לערוצי המוזיקה למינהם..כלומר MTV וכאלה? אני מתה לראות את זה כבר בטלוויזיה!!..חחח

The Fantasy

New member
זהו..זה באמת שאלה מעניינת

אבל אני יודעת שכבר רשמו על זה בערך בכל אתר רכילות שאני מכירה אז זה כבר אומר שזה תופס תאוצה

RenanaD

New member
יפה או לא, אותי מעניין לדבר על דברים אחרים...

שמתן לב שג'ארד כתב את אמה כמפיקה? הזכיר לי את הכתבה הקטנה איתה מזמן שהיא סיפרה שתחום ההפקה וכו' מאוד מעניין אותה, ואיך ג'ארד מערב אותה בפרויקטים ועוזר לה להתקדם. ואז פתאום השם שלה בסוף הקליפ. זה היה ממש נחמד. ברת'ולומיו קאבינס שוב מקבל את הקרדיט. ג'ארד כתב על זה בטוויטר לא מזמן (משהו על "Bart C.", לא זוכרת את הציטוט המדויק... העתקתי לפה אז) אבל קיוויתי שהוא יוותר על זה בסוף
אבוי למחזור. ג'ארד אחרון ודי: בשורה "Into your eyes" הוא שם שוט של עצמו בקלוז-אפ, פותח את העיניים בדרמטיות. מאוד שעשע אותי
(ואם כבר מדברים על זה - לפעמים הוא אובר-מודע לעצמו וזה קצת מעצבן אותי) במצטבר, כמה זמן מסך יש לתומו בקליפ? 4.7 שניות? כמעט לא רואים אותו, מה זה. המנגינה בסוף השיר, ברקע של הכתוביות - סתם מנגינה לא קשורה או שהיא לקוחה מאחד השירים באלבום?

I AM7

New member
את כל כך צודקת..

כל כך מתאים לו הקלוז אפ הזה!...הרגשתי שהוא יעשה קטע כזה! כמו בABL עם הזאבים חחח.. מראים זאב עם עיניים הורסות ואז קלוז אפ עצבני על ג'ארד. "תסתכלו עליי , אאאני חתיך ".......... ותומו - כפרות עליו.איך הוא רוקד שם... , את שאנון לא ראיתי כל כך
....לצערי.. הסוס הכי לא קשור (אומרת המטורפת על סוסים , כן)אבל הוא באמת לא קשור..

RenanaD

New member
הוא בחור יפה, אין מה לומר

אבל הוא גם בהחלט מודע לזה ולפעמים יש קטעים שנראה שהוא מתגאה בזה. אני לא רואה סיבה למה. מילא האלבומים והסרטים וכל הפרויקטים שהוא מעורב בהם - הוא עובד קשה, יוצר אותם, זאת האמנות שלו. אבל מראה? נטו עבודה משותפת של ההורים שלו ואלוהים. הוא רק נולד בר מזל. אז שיגיד תודה, יהיה יפה וישתוק
את שאנון ראו יותר מתומו, לא? ראו אותו מתופף הרבה יחסית. חבל שאת תומו פחות... איך הוא מקפץ לו עם הגיטרה! חמוד.

אין ויכוח על זה...

שג'ארד הוא הבנאדם הכי יפה שנראה עלי אדמותת =.= מבערך גיל 20 הפנים שלו לא השתנו בשיט !! הואא מושלםם ורואים שזו מתנה של אלוהים, הואא בנאדם שיוצר, עורך, מביים, משחק, שר, כותב ומצייר. פשוט משהו מלמעלה חילק וחילק ולא הפסיק לשנייה. והואא משלב את כל הכשרונות ביחד. וזו ההערכה הענקית שצריך ואמור לתת לו. בשביל זה הוא המודל לחיקוי שלי והערכה הכי גדולה שיש לי לבן אדם =.= מה גם שיש לי את ספריית התמונות הבלתי נגמרת שלו XD חחח וכל יום מתווספים עוד ועוד אני אוהבת אותו ואת הפורום הזה 3>

I AM7

New member
אהא

אני אוהבת אותו גם , הוא מנהיג הלהקה ואני מסיכמה עם זה. אבל מושלם?.... את מכירה אותו שאת אומרת שהוא מושלם , יופי זה לא הכל...הוא יכול להיות שונה ממה שאת חושבת. עד שלא תכירי אותו(
)לא תדעי.

BlackHeadAndy

New member
../images/Emo4.gif

עם כל היתרונות האלה יש גם חסרונות, אף אחד לא מושלם ואני בטוח שהמוח שלו והאישיות שלו כל כך מסובכים שבחיים לא נבין אותם. אל תסתכלי רק על החיצוניות והכישרון, יש הרבה יותר מזה ולא הכל נעים ונחמד כמו שאת רוצה לחשוב. תנסי לקרוא את המילים של השירים ותראי כמה שהבנאדם מסובך

למעלה