היום אני מעניקה לעצמי את התחושה המופלאה שנובעת מחופש עשייה מדברים שגורמים לי הנאה. היום אני חווה בגישמי רק מה שמשמח את גופי מענג את שכלי מרגש את ליבי ומחבר אותי לנשמתי בהרמוניה מלאה. חתום בנשיקה, אשה שאוהבת את עצמה.
קלף שנפל תוך כדי עירבוב... מרפאה יקרה, יש בינינו הסכם עתיק יומין: את מממשת את עצמך בגוף חומרי מופלא, אני נקודת חיבור עבורך לאנרגיות ריפוי ואהבה. עכשיו הזמן,שותפה, לבקש להתחבר אליי במודע. יחדיו נזרים אנרגיה ברוכה לכל אדם, מקום וחיה שזקוקים לעזרה. באהבה וחיבוק גדול, האלה.
אני שוכבת על האדמה וחשה את הרוח הקרירה שמלטפת את גופי בעדנה. ריח הפרחים המשכרים ממלאים אותי בהתרשות גדולה. שירת הציפורים המופלאה מחברת אותי לקלילות רבה. אני מרחפת בתוך העלווה ומתמזגת בהרמוניה מלאה עם הטבע שמפנק אותי בשמחה. אני אוהב אותך יקירה לוחש ליאלוהים דרך הסביבה
מצאי לעצמך פינה שקטה, היכנסי להרפיה מלאה, התבונני על חייך וראי היכן את עדיין תלויה באנשים אחרים לצורך הגשמה. שחררי את הדמויות בבקשה הן רק מפריעות לך להגיע לעצמאות ביצירה. את יכולה להגשים את החלומות והפנטזיות שלך בצבעוניות מרהיבה ביופיה. האושר שלך לא תלוי בסביבה אלא רק בך יקירה. באהבה, פנימיאל.
אני ישות אור יפיפייה שבאה לחיות על פני האדמה כדי לגלות שוב את עצמה דרך מבחר יצירות מקוריות שמתממשות בצורה מופלאה. אני אוהבת את עצמי ומעריכה את מה שיש לי. אלוהים נמצא בתוכי ומנחה את דרכי בהגשמת הפנטזיות שלי. הכול נמצא בהישג ידי ואני מאושרת בחלקי.