סופשבוע נעים לכולן

../images/Emo23.gifסופשבוע נעים לכולן../images/Emo24.gif

מאחלת לכן רוגע ושלווה והמווווןןןן אהבה
מי רוצה מסרים מפנימיאלים? אשמח להעניק לכן במהלך סופהשבוע

../images/Emo23.gifלפנינה באהבה../images/Emo23.gif

היום אני מעניקה לעצמי את התחושה המופלאה שנובעת מחופש עשייה מדברים שגורמים לי הנאה. היום אני חווה בגישמי רק מה שמשמח את גופי מענג את שכלי מרגש את ליבי ומחבר אותי לנשמתי בהרמוניה מלאה. חתום בנשיקה, אשה שאוהבת את עצמה.
שבת ענוגה

פנינה101

New member
תודה טליושה../images/Emo23.gif

מאמצת בחום ושולחת לך חיבוקילייי גדול
שבת ענוגה , אהבתי

../images/Emo23.gifלאורלי באהבה../images/Emo23.gif

קלף שנפל תוך כדי עירבוב... מרפאה יקרה, יש בינינו הסכם עתיק יומין: את מממשת את עצמך בגוף חומרי מופלא, אני נקודת חיבור עבורך לאנרגיות ריפוי ואהבה. עכשיו הזמן,שותפה, לבקש להתחבר אליי במודע. יחדיו נזרים אנרגיה ברוכה לכל אדם, מקום וחיה שזקוקים לעזרה. באהבה וחיבוק גדול, האלה.
שבת ענוגה

paloma blanca

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אשמח
אגב, סליחה על הבורות מה זה פנימיאלים ?

../images/Emo23.gif לpaloma blanca באהבה../images/Emo23.gif

אני שוכבת על האדמה וחשה את הרוח הקרירה שמלטפת את גופי בעדנה. ריח הפרחים המשכרים ממלאים אותי בהתרשות גדולה. שירת הציפורים המופלאה מחברת אותי לקלילות רבה. אני מרחפת בתוך העלווה ומתמזגת בהרמוניה מלאה עם הטבע שמפנק אותי בשמחה. אני אוהב אותך יקירה לוחש ליאלוהים דרך הסביבה
שבת ענוגה
טליה

angelitush1

New member
פנימיאלים...

סדרת קלפים מקסימה.. עם מסרים בנושאים שונים. פנימיאלים= אל הפנימי שלנו.... מקווה שתהנו..

../images/Emo23.gifלכל שנה בדצמבר באהבה../images/Emo23.gif

תודה לשמש שמחממת אותי. תודה לרוח שמקררת אותי. תודה לעצים שמקשטים את עירי. תודה לים שמרגיע אותי. תודה לאוכל שבא אל פי. תודה לבית שיש לי. תודה להוריי שגידלו אותי. תודה לחברים שאוהבים ותי. תודה לגופי העוזר לי. תודה למלאכים השומרים עליי. תודה להשראה שמרוממת אותי. תודה לשפע יש לי, ותודה לאלוהים שבתוכי.
שבת ענוגה |חיבו| טליה

יוווו- השבוע באמת הודתי

לחלק מהדברים שהוזכו במסרים. לרוח, לבית, לגוף,לחברים,גם למשפחתי (אבל לאו דוקא ההורים שלי). שבת ברוכה וטובה. תודה.

../images/Emo23.gifלמלאכיתוש באהבה../images/Emo23.gif

מצאי לעצמך פינה שקטה, היכנסי להרפיה מלאה, התבונני על חייך וראי היכן את עדיין תלויה באנשים אחרים לצורך הגשמה. שחררי את הדמויות בבקשה הן רק מפריעות לך להגיע לעצמאות ביצירה. את יכולה להגשים את החלומות והפנטזיות שלך בצבעוניות מרהיבה ביופיה. האושר שלך לא תלוי בסביבה אלא רק בך יקירה. באהבה, פנימיאל.
שבת ענוגה
טליה

../images/Emo23.gifלמגי באהבה ../images/Emo23.gif

אני ישות אור יפיפייה שבאה לחיות על פני האדמה כדי לגלות שוב את עצמה דרך מבחר יצירות מקוריות שמתממשות בצורה מופלאה. אני אוהבת את עצמי ומעריכה את מה שיש לי. אלוהים נמצא בתוכי ומנחה את דרכי בהגשמת הפנטזיות שלי. הכול נמצא בהישג ידי ואני מאושרת בחלקי.
שבת ענוגה
טליה

מגי 336

New member
טליוש איזה מסר יפה ../images/Emo23.gif

תודה מקסימה שלי.. מתחברת מאד, מענין שהמסר הזה מגיע יחד ובהתאמה מושלמת עם התובנות שאני מקבלת מהספר "מבשרי השחר".. המון תודה לך

למעלה