סופשבוע נעים לכולן

../images/Emo23.gifלדפנוש באהבה ../images/Emo23.gif

כאשר את במצוקה העתיד מאיים משום מה. כאר הדברים לא זורמים כפי היית רוצה, כאשר האני לא מסופק מהתוצה שהתקבלה, היזכרי ברגע של אהבה, וחלקיקי אור יציפו את התודעה, הגוף והנפש יתמלאו באנרגיה מבריאה, ופתאום הכול ייראה נפלא. חתום בנשיקה, האלה
שבת ענוגה
טליה

תודה יקירה כל כך מתאים ומדוייק ../images/Emo99.gif

מדהים עד כמה המסר שלך משקף את ההוויה העכשוית של מה שאני עוברת בתקופה האחרונה. תודה יקירה על התזכורת החשובה
אוהבת אותך נהדרת שכמותך

../images/Emo41.gifקלפי מסרים מהאני הפנימי../images/Emo41.gif

"הקלפים מאפשרים לגלות דבים חדשים על עצמכם והעולם שסביבכם הם מגלים משהו שאתםיודעים עמוק בפנים- כיוון,חיזוק או הבנה חדשה לדרך שאתם הולכים בה" |חיבוק\

../images/Emo23.gifלריקי שיר באהבה../images/Emo23.gif

גברת נכבדה, הזמנת אותי בתפילה כדי לעזור לך לפתור בעיה. אלוהים שהוא אהבה החליט למלא את הבקשה וכך ירדתי על פני האדמה כדי להביא לך תשורה. אני עומד מולך,יקירה, ומזרים לך אהבה מרפאה. חייך ישתנו לטובה במהרה ואת תזכי להגשמה מרהיבה. אני הנס שבקשת
שבוע טוב
טליה

וואוו המון תודה

הידיים מושטות קדימה לקבל את השפע האלוקי והלב מלא בהודייה שבוע טוב ומקסים לכולן ולך קסמי אהבה שיהיו לך קסמי אהבה מכל האהבה שאת שולחת לכולן

../images/Emo23.gif ל daimond1 באהבה../images/Emo23.gif

היום אני בורחת בהנאה ממחלקת הביקורת המציקה שצובעת את האגדות הקסומות בהיגיון וחוסר אמונה. היום, אחרי כל מחשבה מציקה אני יוצרת מחשבה בהירה שמרימה אותי למקום מופלא. שם אני אוהבת את עצמי ללא שום הגבלה. עכשיו אני בבית, תודה. חתום באהבה, אשה מרוצה.
שבת ענוגה
טליה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלוקחת קצת הפסקה....

צריכה להאכיל ולהרדים את הקטנה

../images/Emo23.gifלדגנית באהבה../images/Emo23.gif

את מסתכלת ולא רואה מאזינה ולא שומעת חושבת אך לא תופסת שאת אשה יפיפיה נשית אוהבת ורכה שמחוברת להשראה. הסתכלי פנימה יקירה ותגלי את המלכה-מי שאת באמת ולא הדמות הנשקפת לך במראה החיצונית. באהבה וחיבוק גדול, האלה.
שבת קסומה
טליה

../images/Emo23.gifללנושנוש באהבה../images/Emo23.gif

אם את חשה רע את בתהליך של משיכה של דבר שאינך רוצה. את מסתכלת על החסר ומנסה לגרשו במלחמה. כל מה שממקדים עליו תשומת לב גדל בהתמדה. עכשיו הזמן לעצירה כדי לשאול את עצמך מה אני באמת רוצה? התבונני בחזונך בהתמדה עד שתקבלי את המתנה. באהבה, אלוהים
שבוע טוב ומבורך
טליה

../images/Emo23.gifלנטלי באהבה../images/Emo23.gif

ישות אור רכה ושמחה ומלאה באהבה מחפשת אותך יקירה כדי ליצור בצוותא. שפע של רעיונות חדשים מחכים לך בציפייה גדולה. כל מה שעלייך לעשות עתה הוא להכנס להרפייה ולהיפתח לקליטה רחבה. הזמיני אותי שותפה כל פעם ביחידת זמן חדשה. חתום בנשיקה,אוראל.
שבוע טוב
טליה

למעלה