סופשבוע נעים לכולן

../images/Emo23.gif little moon באהבה ../images/Emo23.gif

שלום לך נקודת אור ברוכה. ברצוני להזכיר לך יפתי שאני אוהב אותך ללא הגבלה אני מעריץ אותך כי את באמת מיוחדת מינה הרי יצרתי אותך בצלמי. לכן זכרי, הענקתי לך חופש בחירה מלא ויכולת בריאה בכל נקודה שמודעותך ממוקדת בה. את הצלחה גדולה ומרהיבה באורה. בכבוד רב, חברך אלוהים.
שבוע מקסים טליה

little moon

New member
ואו זה בא לי בדיוק בזמן!

שניה לפני שאני יוצאת לעבודה עם הרגשה רעה קיבלתי עידוד
תודה נהדרת אחת!

../images/Emo24.gifתודה לכן ל המילים החמות../images/Emo99.gif

תודה שנתתן לי אפשרות להעניק לכן מסררים

../images/Emo124.gifעוד לא מאוחר...../images/Emo6.gif../images/Emo23.gifלשני באהבה../images/Emo23.gif

מרפאה יקרה שלי, יש בינינו הסכם עתיק יומין: את מממשת את עצמך בגוף חומרי מופלא, אני נקודת חיבור עבורך לאנרגיות ריפוי ואהבה. עכשיו הזמן,שותפה, לבקש להתחבר אליי במודע. יחדיו נזרים אנרגיה ברוכה לכל אדם,מקום וחיה שזקוקים לעזרה. באהבה וחיבוק גדול, האלה.
טליה

Fairy24

New member
אני רוצה :)

תודה לך מראש
ושאלה לי אלייך, מה זו השיטה הזו שממנה את מקבלת מסרים?

../images/Emo23.gif לFairy24 באהבה../images/Emo23.gif

המסרים מגיעים על גבי קלפי הפנימיאלים. כאשר אני מערבת אותם אני חושבת על הבחורה שמבקשת מסר וכשאני פורסת את הקלפים הפוכים על השולחן אני מבקשת מסר מההדרכה הגבוהה שלי לבחור בקלף עם המסר שהכי מתאים לה בנקודת זמן זו. וזה מה שיצא לך... אתם מקדישים הרבה זמן תשומת לב ומחשבה לנושא התיקונים. במיוחד אתם אוהבים תיקונים מחיים קודמים. מי שאין לו תיקון לרפואה חושב שהוא לא באופנה. אנשים יקרים, התיקונים היחידים הקיימים הם אלו שאני עושה. בכבוד רב מאוד, מכונת תפירה ביתית.
טליה

למעלה