ענבר שלי בת שלוש

אפרסקה

New member
../images/Emo23.gif ענבר שלי בת שלוש ../images/Emo23.gif

ענברי שלי, אהובתי, חיים שלי, ענברון מתוקון שלי, ענברילושלוש מתוקה, עוד ועוד כינויי חיבה ואהבה ותקצר היריעה מלפרט את כולם. כבר שלוש שנים שבכל יום נולד כינוי חדש, ומתחלף ישן, וכמה קבועים נשארים להם כי הלב כל כך מלא וגדוש אהבה שפשוט צריך בכל פעם להמציא דרך חדשה לבטא את הרגש. הבוקר בשעה 06:40 נימנמת לך על הספה, גונבת עוד כמה רגעי שינה מתוקה, ואני נזכרתי בהתרגשות בבוקר 14/11/04 בשעה 06:40, בפלא הזה שנוצר והפך את עולמי, בכאב הזה שאחריו מיד הפליאה והתדהמה והאושר הגדול. תינוקת גדולה שלי! את כבר בת שלוש, תינוקת-פעוטה-ילדה, שלוש שנים של אהבה והתרגשות ושמחה ועייפות ופליאה וקושי ורוגע והרבה הרבה צחוק, בעיקר הרבה צחוק וחיוכים. ילדה שלי, את כל כך נבונה ומצחיקה! השנה עשית קפיצה גדולה בתחום הדיבור, מתינוקת-פעוטה שממלמלת ומקשקשת קיבלתי בבת אחת אדם שמדבר, שחושב, שמבטא את רצונותיו. ומהרגע שאת מדברת, אין רגע דל. את כזו קשקשנית קטנה וחמודה, את כל כך מצחיקה אותי - בצורה שאף אחד אחר לא מצליח. את מלאת תהיות קיומיות - "אמא, איפה השמש ישנה בלילה?" ומחשבות מצחיקות - "אמא, יש לי תינוק בבטן וכשהוא יצא הוא יהיה אח שלי" "אמא, יש לך בבטן תינוק?" (לא...יש לי בבטן שוקולד) הצהרות חברות: "אמא, יובל חברה שלי ואני מרשה לה לנסוע באוטו החדש שלי" והצהרות אהבה מרגשות: "אמא, אני אוהבת אותך הרבה ענק גדול ככככלללל היום" ואפילו כעסים ועלבונות: "אמא, אני לא חברה שלך ולא יהיה לך יומולדת!!!" בקיצור - עולם חדש ומלא נפתח בפני. ואני נהנית מכל רגע!! ילדה יפה שלי, ילדה טובה ומקסימה, שממלאה אותנו אושר אני מאחלת לך להיות תמיד בריאה, שמחה ומאושרת כמו שאת היום! אוהבת אותך המון המון מיליון כככלללל היום, אמא.

מקסימה אמיתית

כ"כ מרגש. שתמשיכי לגדול איתה, גיל 3 זה ציון דרך מאוד משמעותי בהתפתחות שלהם הרבה אושר ואהבה

מעין26

New member
כל כך התרגשתי

אני זוכרת את הטלפון של בעלך בשעה 7 בבוקר עם השאלה "אז מה אמרת צריך לקחת לחדר לידה? כי אנחנו כבר אחרי....." יפתי, המון מזל טוב לענברי שכבר ממש ילדה גדולה. מאחלת לכם שנים של אושר בריאות והמון המון צחוק ואהבה. נשיקות

גיליה

New member
מזל טוב לענברית

המקסימה שלך. שתמשיכי להנות ממנה ומכל הפנינים שלה. מפעם לפעם היא נעשית יותר דומה לאבא שלה והחיוך השובבי הזה פשוט
שיהיה לכם יומולדת שמח

מזל טוב לילדה מקסימה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

כל כך מקסים לשמוע את כל ה"קשקושים" וההגיגים שלה, אכן קפיצה משמעותית בין גיל שנתיים לשלוש בדיבור ובהבנה! אני הבנתי שהיא רוצה אח..... ולא הבנתי את השעה שנולדה, אבל העיקר שהיא הגיעה אליך! המון מזל טוב

אפרסקה

New member
נולדה בשעה שש וארבעים בבוקר 06:40

בלידה זריזה מאוד ומפתיעה מאוד (וכואבת מאוד
כיוון שלא הספקתי לקבל אפידורל)

אפרסקה

New member
והיא אכן מדברת הרבה על אח/אחות

אתמול היא הציעה שילד מהגן יוולד ויהיה אח שלה... אנחנו עובדים על זה, בינתיים ללא הצלחה

מאחלת לך שזה יקרה השנה../images/Emo57.gif

ושליומולדת הבא יהיה לה אח/אחות.... ושאלתי על השעה כי כשפתחתי את ההודעה זה הופיע לי 40:06, כשפתחתי פעם שניה זה הופיע נכון כמו שכתבת

אפרסקה

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מהפה שלך לאוזניים של מי שצריך לשמוע...

יופיופ6

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאפרסקה יקרה ../images/Emo24.gif

|רגשת אותי מאוד עם הברכה שלך. מזל טוב לענבר. נשמעת לי ילדה מדהימה, שמביאה לכם הרבה אושר וכייף. יום הולדת שמח!

ellieg

New member
מזל טוב לענבר

אפרסקה: עדיין קשה לקלוט שענבר בת שלוש. מזל טוב!

פינקי33

New member
מזל טוב לענבר ../images/Emo65.gif

מדהים איך עברו להן 3 שנים... הרבה מזל טוב, אושר בריאות ושמחה. אפרסקה-כתבת נורא נורא יפה. מאחלת לענבר אח בשנה הקרובה שיבוא בספונטני.... אמן...

s h r o n i t

New member
מזל טוב ענבר ../images/Emo65.gif

איזו ילדה מתוקה וחכמה. מאחלתל לך המון אושר,שמחה ואהבה ושהשנה תקבלי אח או אחות

לבנה123

New member
את יודעת במה נזכרתי לי פתאום?

דווקא בהודעות שלך בפורופ פוריות. כן כן, אי שם, אי אז... חשבתי לעצמי שאם רק הייתי יכולה להראות לך את הפלא הזה שרואים בתמונות המתוקות ששמת - כמה היה יכול להיות מעודד, ומחייה אז. הרבה הרבה מזל טוב לכם. היא בובה אמיתית.

למעלה