ענבר שלי בת שלוש

Big Mama 1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לענבר../images/Emo65.gif

אכן פלא פלאים ואושר גדול
מאחלת לך בריאות ואושר, ושתהפכי מהר מהר לאחות גדולה!

אפרסקה

New member
תוספת אחרונה לפני שהשירשור נעלם

לא בטוחה שעדיין יקפוץ אבל הייתי חייבת להוסיף תמונה מהמסיבה היום בגן. תודה על הברכות - מאוד מאוד מרגש.

גאיה100

New member
מזל טוב ענברית מתוקה../images/Emo65.gif

או שזאת שירלי טמפל בתמונות? לא ממש מצאתי את ההבדלים...

אמנם באיחור ...אבל

לא יכולתי שלא להתפעל מענבר שהתבגרה ויפתה כל כך, ולהתרגש מהדברים הנהדרים שכתבת לה! יומולדת שמח יקירתי ! הרבה נחת!

chompi1

New member
המון מזל טוב לענבר המתוקית ../images/Emo65.gif

עקב קריסת המחשב בשבוע האחרון, לא יכולנו לאחל קודם, אז עדיף מאוחר מאף פעם לא... מזל טוב לענברית המתוקה, היא נראית כזו וחמודה ובת כזו... אמא שלך איחלה לך כל כך יפה, שאנחנו מצטרפים לכל הברכות ומאחלים המון בריאות, אושר ואהבה
ושיהיו לך תמיד רק אושר ושמחה
הרבה כיף והנאה בגן ועם המשפחה
וכל מה שתעשי - תעשי בהצלחה
ולך, אמא אפרסקה, כמה אושר עולה מהברכה שלך. המון מזל טוב לאמהות בת ה- 3. מאחלת גם לך הרבה אושר והנאה ובקרוב מאד גם הרחבת המשפחה
. מחכים להפגש שוב בקרוב, ולפגוש את המתיקות הזו בלייב...
ות מכולנו.

גילית44

New member
מזל טוב!

זוכרת את סיפור הלידה המרגש של ענבר, מאחלת הרבה בריאות ונחת מהילדה הקסומה.

MAMALY

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

לאמא גיאה ולילדה מדהימה... כל שנה בעת הזו של חודש נובמבר צדמבר, כל ברכה מחזירה אותי לאחור לאותם ימים של אז, להריון הראשון מלא דאגות חרדות והפליאה הזו וההתרגשות בשניה הראושנה שראינו את ילדינו איתנו סוף סוף... זה תמיד מרגש אותי והנה ברכה של גיל 3 בשניות... רק אתמוןל היה שנה ושנתיים... רק אתמול היה המכתב שלך על הUS המצחיק ואגינאלי ובטני יחד (זוכרת את סיטואצית סרט הפורנו של הלגה??) רק אתמול... מזל טוב מלא התרגשות שמחה ובריאות ולעוד ימים יפים וברכות מרגשות כאלו תמיד אוהבתותך רוית

אפרסקה

New member
וואו, הזכרת לי נשכחות עם המכתב של הלגה...

השירשור כבר לא קופץ אבל הצחקת אותי קשות

למעלה