ענבר שלי בת שלוש

אפרסקה

New member
גם לי יצא לחשוב לאחרונה על ההודעות בפוריות

אני מציצה בהן לעיתים רחוקות (כי לא קל להזכר) ומודה לאל שהביאני עד הלום. אין ספק שענבר משנה הכל, נותנת פרופורציה, אני רואה את זה עכשיו ביתר שאת, שאני לוקחת בצורה שונה לגמרי את הקושי להרות. זה שונה לגמרי כשבאים ממקום של ידיים מלאות.

h i l a l

New member
מזל טוב לענברי המתוקה ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח ושתמשיכי להיות כזאת מתוקה וחייכנית
ותמסרי לאמא שלך שהגיע הזמן שנראה אותכם.....מתישהו..........

../images/Emo49.gifלענבר המתוקה../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מרגש לקרוא מה שכתבת לה. בת שלוש??? איך זה קרה??? אני זוכרת אותך מימי "הריון לאחר טיפולים" העליזים... תמשיכו להנות מהמקסימה שלכם. אין עליה.

osi28

New member
מזל טוב לענברי כללל היום!

האושר הממלא אותך יום יום פורץ מכל אות ואות שכתבת. ענבר מקסימה ומתוקה ואני מאחלת לה השנה אח או אחות, וחוץ מזה- רק המוווון אושר ובריאות
מאוסי והקוקולים

אלה 2

New member
מזל טוב לענבר ../images/Emo65.gif

אפרסקה איזו ילדה מרגשת יש לך
שתהנו מכל רגע אתה, ו...שיתגשמו כל הברכות שלך... יומולדת שמח!

מזל טוב אפרסקה ../images/Emo213.gif

מאחלת לך המון אושר והנאה מענבר, שהפכה מתינוקת מקסימה לילדונת מקסימה כהרף עין...

מזל טב לענבר המתוקה ../images/Emo213.gif

שעושה כל כך הרבה טוב ללב של אמא
שתהיי מאושרת, שתמשיכי לגלות ולשתף בגילוייך, ושתדעי רק בריאות וכיופים.

אפרסקה

New member
תודה לכל המברכות והמאחלות

השירשור השנתי הזה תמיד מאוד מרגש אותי.

anguly

New member
מזל טוב לענבר המתוקה../images/Emo65.gif

היא נהדרת וכמה שהיא גדולה ומדברת יפה. התמוגגתי מתמונה לתמונה וצחקתי מהמשפטים מאחלת לך ענבר הרבה אושר ובריאות וגם אח/ות קטן/ה

חגיתלה

New member
ענברי היפה מכולן../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יום הולדת שמח ומאושר. היומולדת שלך תמיד מזכיר לי אתה שיחת טלפון שקיבלתי מאבא שלך ב7:30 בבוקר בדרך לעבודה, כשאמא עוד בהתאוששות ואי בהלם טוטאלי
ענברונת כמה אושר ושמחה הכנסת הלורים שלך הבייתה. כמה ברק ואהבה. כמה שינויים וכולם רק לטובה. מה נאחל לך ילדה מתוקה? שתמיד תמיד תזכי לבריאות ואושר ונחת ושמחה. שתמיד תז\דעי להשכיל וללכת בדרך הנכונה והטובה עבורך. שתזכי לתת להורייך עוד שנים רבות של אושר ואהבה ושהם יזכו לתת לך אותו הדבר בדיוק. ולאמבא מאחלים אצלנו בבית שנזכה להיפגש במהרה - יש לי תוכנית אפילו
שיזכו לחבוק עבורך אח או אחות במהרה. ובדרך הכי קלה וטבעית שיש. אוהבים כולנו. (גם אלה שעדיין לא יצא לכם לפגוש פנים אל פנים
)

מזל טוב ענק לענבר!

תמשיכי להיות אושר גדול להורים שלך ולהקסים את כולם. בריאות, חכמה וכל מה שאת מאחלת לעצמך.

איזו ילדה שמחה וחייכנית!! תותי פרוטי כזו ../images/Emo9.gif

כתבת כל כך יפה ברכה מרגשת לבתך, וגם בעצם מהי אמהות - ההתרגשות מהדברים הקטנים ומכל משפט וכל טיעון של הילדים שלנו. שתדעו אושר ושמחה כל הזמן!!
כמובן הרבה בריאות!!!
וגם חיבוק גדול מהחבר אוהד

neta2

New member
יואו - איך שהזמן עובר

מזלטוב לענבר המקסימה. תמונותיה נהדרות, היא נראית ככ שובבית ונבונה. רק טוב ותמיד. וזה מזכיר לי שבעוד חודש גם לנדב יש יומולדת 3

למעלה