קצפת-פינה חדשה

bar jones

New member
../images/Emo23.gif קצפת-פינה חדשה ../images/Emo23.gif

hello everybody!!! אז ככה, יש לי פינה חדשה !!- מגניב לי ברמות..
השיר הנבחר (יותר נכון נשפט) של השבוע שלנו הוא 5colours in her hair-כמו שרובנו זוכרות זה הלהיט שמקפליי פרצו איתו ושינו לנו ת'חיים (חחח קצת נסחפתי...)
טוב, הקישור לא עובד- אז הנה המילים של השיר
Everybody wants to know her name I threw a house party and she came Everyone asked me Who the hell is she? That weirdo with five colors in her hair She's just a loner with a sexy attitude And I'd like to phone her 'cause she puts me in the mood The rumours spreading round That she cooks in the nude But she dont care, she don't care Everybody wants to know her name How does she cope with her new found fame Everyone asked me Who the hell is she? That weirdo with five colors in her hair! She was all I thought about The girl I couldnt live without But then she went insane She couldn't take the fame She said I was to blame She had enough and shaved five colors off And now... Shes just a weirdo with no name Everybody wants to now her name How does she cope with her new found fame Everyone asked me Who the hell is she? That weirdo with 5 colors in her hair! 1234!... Do do do do do do Do do do do do do Do do do do do do Do do do do do do Do ועכשיו...
דרגו את השיר מ1 עד 10:
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?
וסתם בשביל הכיף- קבלו עצה שבועית- אף פעם אל תמנעו ממישהו את התקווה- ייתכן שהיא כל מה שיש לו
- אגב אין סיבה מיוחדת שקראתי לפינה קצפת..אני פשוט נורא אוהבת לאכול את זה:)

bar jones

New member
נ.ב../images/Emo27.gif

תודה לשחר כי האמת שהיא חשבה על הפינה, אני פשוט מעבירה אותה- אבל היא זו שהעלתה את הרעיון השאלות והכל! אז תודה רבה צ'חרי.

vered131

New member
מזל טוב על הפינה ../images/Emo140.gif

איך אני אוהבת את השיר הזה
דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 המשפט המועדף בשיר: ... Shes just a weirdo with no name :) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: רוני סופרסטאר
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: green day נראה לי נחמד. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. מתאים לו ככה. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן! לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת.. מתאים לדיסק הזה. האם יש קטעים מיותרים בשיר? אמ.. לא.. שיר יפה!! אני אוהבת אותו ככה. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): שבמקום אהבלה בקליפ אני יהיה, ואז גם יהיה לי פסים בחמישה צבעים וגם אני אראה את דני
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אמ.. לא מזכיר לי כלום, פשוט אחלה לשיר. תודה

Love Bem

New member
מזל טוב../images/Emo99.gif

בהצלחה
דרגו את השיר מ1 עד 10:אממ...7? המשפט המועדף בשיר:חחח..זה הבית האהוב אלי! She's just a loner with a sexy attitude And I'd like to phone her 'cause she puts me in the mood The rumours spreading round That she cooks in the nude But she dont care, she don't care זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:HIM זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:McR זה נשמע מצחיק! שם השיר מתאים לתוכן שלו?lol חחח... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא זה הכי מתאים! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בערך לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?ל..אף אחד! האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא שידוע לי אני בכללי לא מתה אליו! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)לא חושבת! בהצלחה עם הפינה

bar jones

New member
גמני הכי אוהבת ת'בית הזה !

אבל דווקא רציתי שדני יבצע אותו, לשמוע אותו שר את זה... גררר..

just jenny

New member
תתחדשי../images/Emo152.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 7.5
המשפט המועדף בשיר: That weirdo with five colors in her hair- משפט מצחיק
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ ווסטלייף
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לאיודעת.. אולי הבאקסטריט חח.. זה יכל להשמע חמוד:]
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? That weirdo with five colors in her hair
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ כן בערך.. זה דיסט קליט כזה כמו השיר
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אממ הביטלס אולי
האם יש קטעים מיותרים בשיר? נייט
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): חחחח מאיפהלי.. כמו שהקליפ שככה זה יהיה
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את שנות ה-80 בהצלחה עם הפינה

shircherry

New member
עונה

דרגו את השיר מ1 עד 10: 6... המשפט המועדף בשיר: She was all I thought about The girl I couldnt live without זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בקסטריט בויז... זה יהרוס את השיר! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמממממממ אין לי שמץ... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? מה אכפת לי איך קוראים לשיר... זה עדיין אותו שיר... *מתחילה לצטט את רומיאו ויוליה, אבל יש כאלה שיפחדו מזה אז אני חוסכת את זה מכם* האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כע לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? איזה עוד דיסקים יש? האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי... אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אין לי... הם עשו את הקליפ בצורה טובה מאוד כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? כלום... מזל"ט מור

SPFAN

New member
יש בזה אותן שאלות כמו בפורום סימפל

קצת מוזר :S דרגו את השיר מ1 עד 10: 8.5 המשפט המועדף בשיר: Do do do do do do Do do do do do do Do do do do do do Do do do do do do Do סתם כי זה עמוק
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא יודע
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גם לא יודע
שם השיר מתאים לתוכן שלו? חח כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? הממ לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הממ כן יחסית לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא דע האם יש קטעים מיותרים בשיר? הגזימו עם הדודודודודודו אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אין ממש כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? פריז
שם שמעתי אותו פעם ראשונה

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 המשפט המועדף בשיר:that weirdo with no name זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:דורק! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:טאטו
שם השיר מתאים לתוכן שלו?אהמ......בערך... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לאלאלאלאלאלאלא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בהחלט לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לא יודעת...אהמ.........נראה לי בלינק 182 האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה):מקפליי תלמידי תיכון בלונדון. בחורה יפה,אך בעלת צבעים בשיער שחושבים שהיא מוזרה ביותר. מקפליי הלהקה שבמסיבה של אחד מהתלמידים(נגיד טום)..היא מגיע,כולם המומים,ומתלחששים עליה..אך היא בשלה רוקדת כאילו אין מחר. יום לאחר המסיבה היא מורידה את הצבעים,וחוזרת להיות "רגילה",והכל הופך לשחור לבן וחסר צבע..(הקליפ כאילו..) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?טום צעיר ויפה!
תודה רבה מור!
ומסכימה עם המשפט שכתבת!

bar jones

New member
חחחח טאטו..

אני עד עכשיו לא מבינה את השתיים האלה, מה נסגר איתן.. עכשיו גם התחילו להצטלם לי בעעיורם, נו טוב- העיקר המוזיקה. לאב יו אללל

D4Ever

New member
אני

דרגו את השיר מ1 עד 10:8 וחצי המשפט המועדף בשיר: She's got a lip ring and 5 colours in her hair, Not into fashion but I love the clothes she wears, Her tattoo's always hidden by her underwear. She don't care. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:גרין דיי חחחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:SOD יהיה מאגניב! שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מאוד לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?רק למקפליי..ואולי למשהו של ג'יימס האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אין לי כח חחח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?את ההופעה הראשונה שלהם כשג'ימס מציג אותם..

bar jones

New member
את יודעת מעולם בעצם לא

ראיתי את ההופעה הזאת... פתאום גרמת לי לחשוב על זה.

hadasrulez

New member
תתחדשי ../images/Emo9.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9 המשפט המועדף בשיר: She had enough and shaved five colors off And now Shes just a weirdo with no name זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: או יש המון
אמ נגיד לינדזי לוהאן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: בלינקק שם השיר מתאים לתוכן שלו? חחח כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא לא ככה זה בסדר האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הו כן
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? כל דיסק שמדבר רק על בנות
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): אחת עם שיער מגניב שבאה למסיבה וכולם תוהים מי היא. בסוף היא מגלחת את הראש ואז היא סתם נראת מוזר
עמוק חח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? מסיבת חוף! זה נחמד

למעלה