קצפת-פינה חדשה

Hip Hop star

New member
כיף לך!

צילמת אותו?! ועכשיו ברצינות..באמת באמת פגשת אותו?לא פגשת,ראית? למשל איילין ראתה בלונדון את ג'יימס וצילמה אותו

D4Ever

New member
יאאא אני רוצה לראות את התמונה!!!

אם יש לכן.. שמעתי שהוא היה עם קארה אז היא לא הלכה להגיד שלום..

TlovesD

New member
אממ

ראיתי אותו עובר את הכביש בשכונה של עשירים...חח אני לא כל כך מעריצה אותו אז לא הלכתי להגיד שלום חוץ מזה נראה לי שגם אם הייתי רואה את מקפליי לא הייתי אומרת שלום אני יותר מידי ביישנית! אולי אם זה היה דאגי הייתי הולכת אבל בטח הייתי מסמיקה כמו לא יודעת מה...חחחחחח ולא צילמתי אותו כי זה לא יפה לצלם אותו באמצע החיים אבל באמת ראיתי אותו חח

D4Ever

New member
איזה מאאאגניב לך!

גם אני רוצה ממש ליידי את "לא יפה לצלם אותו באמצע החיים" חח,אם הוא היה שומע את זה הוא בטח היה מרוצה חח

TlovesD

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

חחח אני לא מסוגלת לקחת מצלמה לבוא למישו ולצלם אותו כשהוא עובר את הכביש זה דפוק חח...ואם הוא היה שואל אותי משו??? חח אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו! חח

DesertRose7

New member
תתחדשי.. אבל..(!!)

לא סתם אמרתי לך לשים לינק למילים
אחד מהחוקים של הפורום שאני מצפה ממך ומכולם להכיר (ובגלל זה אני גם מתפלאה שאף אחד לא אמר מילה) זה שאסור לשים פה מילים של שירים (זכויות יוצרים). בדרךך כלל הייתי מוחקת את ההודעה אבל הפעם ממש חבל לי. שלא יחזור שוב! אם את לא מצליחה לשים לינק אז תגידי שכל אחד יחפש לעצמו.

bar jones

New member
אוי ואבוי לך צ'חרי..

אבל בחיי שלא דיעתי על הקטע של מילות השיר.. ידעתי רק על סריקות :)

cami love benja

New member
עונה../images/Emo13.gif ותתחדשי על הפינה ../images/Emo24.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9.. המשפט המועדף בשיר: דודודודודו דווו זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס או מייקל ג'קסון
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם מושלם.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי..
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לשום דיסק ! האם יש קטעים מיותרים בשיר? הדודודו טיפה ארוך.. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) ?????? כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הקליפ
תתחדשי עוד פעם

שלייי..

המשפט המועדף בשיר: Everyone asked me Who the hell is she? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: יעל בר זוהר.. חחחחח שונאת אותה..(למרות שהיא לא קשורה..) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מקפליי זההלהיט שלהם והם עושים אותו הכי טובבב שם השיר מתאים לתוכן שלו? השם של השיר מזתמורת!? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא לא הייתי רוצה האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא לדעתי הוא ממש לא קשור לדיסק.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?מאיפה ליי האם יש קטעים מיותרים בשיר?חחחחחח ברור... הקטע של הבנות שם שרוקודות מילאא שיכחו אותי ועוד איזה 3 בנות אבל כל המעפנותה האלו?! נו באמתת אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אממ אין לי ממשש עצביםםם חח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? חחחחחחחח כלום...

danirit1

New member
עונה!!

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 המשפט המועדף בשיר: she's just a weirdo with no name זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: u2 חח בעע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ..מיי קמיקל רומאנס יכול להיות מגנוב... שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ...כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? just a weirdo האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ברור לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא דעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא...שיר נהדר אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אויי שאני יהיה במקום הווירידית הזאת חח והם עושים את הקליפ לפי הליריקס כמו בערך באל בי אוקיי...כן, לא אכפת להיות גם בקטע של: she cooks in the nude חעחע כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את מקפליי המתוקים של פעם...התמימות והיופי והטופי...איי

עונה../images/Emo9.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 8 נראלי... המשפט המועדף בשיר:Everyone asked me Who the hell is she זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא יודעת
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גם כן לא יודעת
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ...למה לא?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת. האם יש קטעים מיותרים בשיר? ה do do הזה בסוף....
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): רואים אחת מוזרה עם חמישה צבעים בשיער שלה ואממ...זהו? כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? קוטג'. לא סתם, אני פשוט רעבה
אמממ....מספרה. כי אנשים עם יותר מידי צבעים בשיער שלהם מן הסתם צבעו אותו אז הם ישר מזכירים לי מספרה. פינה חמודה

sap sapir

New member
עונהה

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9.5 המשפט המועדף בשיר: That weirdo with five colors in her hair! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מריה קארי חחח סתם כי אני שונאת אותה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: את דאגי לבד שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ככה ככה לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אני הילדה עם ה5 צבעים בראש וכולם לא אוהבים אותי
רק מקפליי
ואז הם עושים חרם על כולם חחחח סתם אין לי מה לרשום כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? ילדה אחת מוזרה שיש לי בשכבה

למעלה