קצפת-פינה חדשה

../images/Emo41.gifעונההה../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

מזל טוב על הפינה החדשה!
דרגו את השיר מ1 עד 10: 8
המשפט המועדף בשיר: Everyone asked me Who the hell is she? That weirdo with five colors in her hair
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אמינם והחברים הראפרים שלו, בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה, ג'סטין טימברלייק וכו'....
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממממ מיי כימיכל רומנס
זה מסקרן לדעת איך הביצוע שלהם היה נשמע!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אכןןןן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אמממ לא....
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לויודעת
האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אממממ לויודעת.... חחחחחח
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את מקפליי של פעם! כשהם עוד היו פיצים.... חחחחחח

lollipop1

New member
קודם כל מזל טוב על הפינה! ../images/Emo24.gif

המשפט המועדף בשיר:... Shes just a weirdo with no name
זמר\זמרת\להקה שלאהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: שרית חדד
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם מתאים
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אני מניחה שכן...
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? ?
האם יש קטעים מיותרים בשיר? הטו טו דו דו דו הזה מעצבן קצת :\
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אעע
הכל קורה בקמפוס באוניברסיטה, דאגי דני הארי וטום בבית והם עושים מסיבה...באים הרבה אנשים ואחת מאאאאגניבה כזו עם 5 צבעים בשיער ואפחד לא יודע מי היא אבל כולם רוצים גם להכיר אותה וכל פעם זה חבר אחר של מקפליי שהסיפור סובב סביבו וסביבה.. נממ זהו!
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? מזכיר לי חברה טובה שלי

bar jones

New member
קודם כל.. תודההה

וקרעת אותי, שרית חדד... מאיפה בכלל חשבת עליה?!?!??

lollipop1

New member
חחח זה פשוט,

את פשוט צריכה לחשוב על הדבר המזעזע הראשון שעולה לך בראש!

Rowdy Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: אמממ 8 המשפט המועדף בשיר: אממ המשפט שאני הכי זוכרת זה "every one asked me who the hell is she that weirdo with 5 colours in her hair" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: שון פול
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'יימס בורן
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ... לא נראלי האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמממ איי גס סו..
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לדיסק הראשון של באסטד=] האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אמממממממ
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? כמה שדני שקסי
חיחי ואהבתי את הפינה!

TlovesD

New member
עונה

דרגו את השיר מ1 עד 10: 10 המשפט המועדף בשיר: The rumours spreading round That she cooks in the nude זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספירס ( יאק...סליחה אם מישהו פה מעירץ אותה) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא זה בסדר כמו שזה...אולי WEIRDO האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אממ לא יודעת חח האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) מראים ילדה עם 5 צבעים בשיער בתוך בית שיש בו מסיבה והיא רוקדת עם דאגי..ואז הארי טום ודני שואלים אותו מי זאת....ובקיצור כמה שיותר דאגי חח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? זה עושה אותי שמחה!! מאוד חח וזה מזכיר לי את הטיול ללונדון!!

TlovesD

New member
אממ בחופש

מלונדון התחלתי לאהוב את מקפליי....ולא ראיתי אותם כי גם לא הכרתי אותם! עזבו סיפור ארוך....אבל ראיתי מישו מ"אבודים"

TlovesD

New member
א יודעת איך קוראים לו../images/Emo2.gif

זה ששיחק גם בשר הטבעות

למעלה