שרשור עדכוני בוקר 15/8/2011 יום האהבה

לדעתי ענת מיותרת.

היא לא מובילה מהלכים, לא מעורבת רגשית עם אף אחד ולא באמת תורמת לדינמיקה. אני אומרת את זה לצערי, כי אני בעד שענבר תשלם את מחיר ההתעללות באיילת ותלך הביתה. לדעתי, ענבר אחראית למצבה הנפשי של איילת, במקום להיות חברה טובה ולחבק אותה ברגעי המשבר, היא רק הטיחה בה עוד ועוד כמה היא לא טובה ובכך הורידה את איילת נמוך יותר ויותר. ענבר פעלה באסטרטגיה מושלמת להביא להוצאתה של איילת מהבית, ביום ההצבעה עשתה חריש עמוק של שיחות עם הבנים כדי לדפוק את המסמר האחרון בארון. אילו הייתה חברה, הייתה מחבקת ואולי אפילו נכנסת איתה לטיפול זוגי אצל איריס, אבל בטח לא מנדה אותה ומטיחה בה דברים קשים.

ענת מיותרת אבל,

זה לא בדיוק הישרדות שצריך להוביל מהליכם פה. היא אכן לא מעורבת רגשית, היא פרווה.. לא תורמת לכלום. לגבי מה שרשמת על ענבר, לענבר יש חלק גדול אם כי לא מאה אחוז. אכן הטיחה בה והורידה אותה יותר נמוך. לא רק היא, גם ענת. לא עושים כזה דבר, 2 על אחת. ענבר פעלה בצורה מושלמת כביכול, רק שהגלגל מסתובב לו והיא חטפה על זה עכשיו. אין יותר צדק פואטי מזה.

אני יודעת שזו לא השרדות...

התכוונתי לכך שענת לא נלחמת על מקומה בוילה בכלל, היא צל של ענבר במקרה הטוב ורוח רפאים במקרה הפחות טוב. כשאני חושבת על התוכנית בלי ענת או עם ענת, זה לא באמת משנה, היא פרווה כמו שכתבת.

ענת לגמרי מיותרת בוילה

ומה שהכי מפריע לי אצלה, שהיא לא מעוררת אמפטיה רגשית. אף פעם לא ראיתי אותה מדברת על רגשות, תמיד היא שומרת על איפוק. מעולם לא הזילה דמעה במהלך כל שהותה בוילה... לא סיפרה על עצמה מעבר לסיפור הידוע לכולם שקשור בהפרעת האכילה המטרידה שלה... וגם כשסיפרה על זה, סיפרה את זה ממקום של להביא את הנארטיב.... אבל ללא שום סיפור על מה היא הרגישה ואיך היא מתמודדת.... קשה לי עם ענת, כי היא דמות נגררת שלא מביעה רגשות.... נכון יש לה תובנות אינטלקטואליות, והיא מתנסחת ברהיטות... אבל זה כשלעצמו ממש לא מספיק לי כדי להתחבר לדמות. ולכן... ענת - ביי ביי.... (גם ענבר ביי ביי אני קונה!)

goodpink

New member
כנראה לא התסכלת טוב מספיק היא הבחורה שהכי

עוררה בי אמפטיה. פשוט לא שידרו את הדברים שלה במשדר המרכזי. השיחה שלה עם גב חשפה את העומק שלה ואת הפגיעות שלה השיחה שלה עם בן שבו היא פתחה על מערכת היחסים שלה ומה היא רוצה ממערכת יחסים היתה מדהימה HEART עומק הכל גם השיחה שהיתה להם אתמול היתה מאוד טובה והרבה אינטרקציה אמיתית בין אנשים...עם מתח כלשהו...בינהם בנוגע לחשיפה של האנורקסיה שלה זה מה שבחרו להראות במשדר המרכזי כי זה פוגע להם בפייבורטיות שלהם החשיפה עצמה אחרי מה שענבר אמרה אצל הפסיכולוגית היתה הקטע הכי מרגש ואמפטי בתוכנית הבעיה שהוא היה ממש קצר מסיבות של ההפקה ולא מהסיבות שענת לא חשפה. מה שהיא אמרה היה כל כך עמוק וכל כך אמיתי מראה על העומק שלה ובהחלט הראו מה היא מרגישה ומה זה עושה לה ... היא לא צריכה לבכות כדי להראות את הפגיעות שלה דעות לא עושות בן אדם לפגיע או אמיתי פגיעות ואמתיות ראו עליה שאתי אמרה לה מה שאמרה לה על האנורקסיות היא היא נפגעה היא לא צריכה לבכות בשביל זה ראו את זה בשיחה שלה עם ענבר אחר זה שמעו את זה בקול שלה פגיעות היתה במה שענבר אמרה לה אתמול שהבנים מעמידים אותה להדחה וכו' ענת ממש נפגעה ונכנסה לדאון היא לא צריכה לבכות בשביל זה ראו את זה עליה .... הבעיה היא של ההפקה של הכניסה ולא נתנה הזדמנות לקהל במשדר המרכזי להכיר אותה.

אני לא צופה רק במשדר המרכזי

מה לעשות.... בי היא לא עוררה שום אמפטיה והיא לחלוטין פרווה מתחילת התוכנית עד עכשיו. כל אחד וראות עיניו.... על טעם וריח....

goodpink

New member
נכון....עניין של טעם ודקויות כמו שאנשים למרות

שענת אמרה בתחילה בין השורות אבל כבר אתמול שלשום בבוקר שהיא תצביע לאתי אנשים התקעשו שהיא מצביע לאיילת ...לא רצו לראות את האמת....אמרו כך וכך........... וזה מה שאני חושבת על יכולת השיפוט של אותם אנשים... מה שעמורר אצלי אמפטיה לא מה שמעורר אחרים זה נכון... איילת בשירותים שהיתה הבחורה שהימרתי למליון כמה שאהבתי את ענת הימרתי על איילת והיתה אחת הפייבורטיות שלי הקטע בשירותים חשף את כל הדברים השליליים בה לא הייתי צריכה שבחורות אחרות יגידו את זה היא הראתה את זה בסאשן ההוא במקום לעורר אמפטיה היא עוררה את ההיפך בו בפורום ריחמו עליה אבל מה קרה מבחינת הצופים? היא היתה מועמדת.... היא לא צריכה לעורר לבכות לעורר בי אמפטיה.. לדוגמא דניאל בכתה המון ולא עוררה בי אמפטיה אף פעם...איתן עורר בי בפרק אתמול והוא לא בכה...קרן אני חושבת שהיא רעה ביותר ועוררה בי אמפטיה ....למרות שרוצה שהיא תעוף ליהי בכתה ולא מעוררת בי כל אמפטיה אחרי הסאשן אצל הפסיכולוגית של ענבר...בשבועיים האחרונים אחרי שקלטתי איך היא עובדת ....היא לא מעוררת בי אמפטיה למרות שאני מבינה הרבה מאיפה היא באה... כנראה עניין של טעם

goodpink

New member
ענת ממש לא מיותרת הכי אמיתית שם וענת לא חייבת

לאיילת שום דבר איילת לא עשתה שום דבר בשביל ענת לעומת ענת שתמכה באיילת בכל הדאונים שלה ואיילת רק החזירה לה בקנאה בחברות עם ענבר ובקנאה בנוגע לבנים. בהתחלה אנת הייתה יותר קרובה ללינוי כך שגם בהתחלה ענת לא היתה בצל של ענבר. ענת ממש לא פרווה היא הבחורה הכי אמיתית וישרה שם הכי עמוקה שהולכת עם האמת שלה עד הסוף לא משנה מה ענבר תגיד לה ותנסה להשפיע עליה בסופו של דבר ענת הולכת עם האמת שלה ובגלל זה היא הכי גדולה שם. ענת לא במשחק הרומנטי בגלל שהיא לא רוצה להיכנס למשחק רומנטי ולמכור את עצמה עם היא לא מרגישה את זה ועם איתן שלא מחפש זוגיות אמיתית היא לא תכנס לאינטמיות בשביל אינטמיות כך שלא ענת לא מיותרת השאר בווילה מיותרים מיותר.

אז אנחנו מסכימים שלענת אין מה לעשות בוילה...

היא לא יוצרת שום עניין, אין לה עניין רומנטי, לא משנה מה הסיבה, עם אף אחד מהבנים ובסך הכל הכללי, לא על פיה יקום או יפול דבר..היא לא גורם משמעותי בשום קבוצה , כך שהיא מיותרת. למרות שיכול מאוד להיות שהיא בן אדם מקסים.

goodpink

New member
היא יוצרת הרבה עניין...במשדר המרכזי לא רוצים

להראות אותה כי אחרת אתי היתה עפה שהיתה מועמדת אני רוצה לראות מי האנשים שמסוגלים להצביע לאתי הרפש אדם אם היו רואים מה אתי אמרה לענת בשבוע שבו היתה מועמדת להדחה. השיחות עומק הכי אמיתיות וכיפיות הם של ענת אם זה עם ענבר עם זה בן עם זה היה עם גב...ובכלל איך שהיא מנתחת דברים מדהים לגבי המשחק הרומנטי חצי מהבנות שם לא במשחק הרומנטי. לגבי איתן זה הבעיה של ההפקה מה שקרה איתו ולגבי הרומנטי מאמינה שהיא יכולה להיות עם בן בנסיבות מסויימות... הקבוצות לא מעניינות אותי זה TRASH במבחינתי אתי רפש בכלל לא מעניין אותי מה היא אומרת או יוני וכו ליהי אוויר ודוחה שמכרה את עצמה כדי להישאר במשחק אורטל שום דבר שם שחקנית אבל בכלל לא במשחק החברתי דניאל שום דבר רק בגלל איתן היא שם ענבר אהבתי אבל יש לה השגות גדולות לגבי אבל היא לא במשחק הרומנטי ולא משמעות בכלל וענת אני רוצה למליון למרות שרוב הסיכויים הם של ענבר ודניאל עדיין לענת לדעתי מגיע בגלל שהיא אמתית מדהימה חכמה מדהים אותי איך היא קוראת אנשים ומצבים פשוט מדהים כל מה שהיא אמרה על האנשים שם ממש ממש נכון. כך שסביר שהיא יוצאת ביום שלישי אבל היא יוצאת עם ראש מורם. חבל שאם גב הוא הרווק שנכנס לווילה שהיא לא תיהי שם בגלל שהם די מבינים אחד את השני.

הקונספט הוא תוכנית היכרויות ולא שיחות עומק

שאני מסכימה שהן אנטליגנטיות עם ענת, אבל זו לא התוכנית, הרייטינג מגיע מהחלקים הצהובים ולא מהעומק.

goodpink

New member
שטויות. אני מתחברת לפגיעות HEART, חברויות כיף

ולא ל-TRASH הוא לא מעניין אותי בכלל אם זה התפיסה של ערוץ 10 לא פלא שהרייטנג שלהם כל כך נמוך. אחד הדברים שהכי אהבתי באח הגדול היה הפרק בעונה של אלירז ששמו להם את השיר של U2 וכולם רקדו אני חושבת שזה היה אחרי המשימה שסער ואיילה היו חתן וכלה. זה היה ממש מרגש שראו את אלירז אלין והיה עוד מישהו שם ....זה אחד הדברים הכי חשובים שאח הגדול יודעים ובערוץ 10 לא קלטו הדבר המשמעותי ביותר זה HEART לכך אנשים בסופו של דבר מתחברים ולא ל-TRASH... וסליחה חצי מהבנות שם אין להם עניין רומנטי... ולמליון זה לא עניין רומנטי אלא למי הכי מגיע שם לדעתי עדיין יש סיכוי במשחק הרומנטי אם יכרו דברים...רק לא עם אורן או יוני... אבל כן עם איתן אולי בנסיבות מאוד קיצוניות עם בן או עם הרווק החדש במיוחד עם זה גב... הטעות הגדולה של ערוץ 10 זה שהם בחרו את הפייבורטים שלהם וקידמו רק אותם מתחילת העונה במשדר המרכזי זה רק מה שאנשים מכירים...כך שעכשיו מאוחר כמעט להכיר את הבנות האחרות והם לא מכניים במשדר המרכזי את הקטעים הנכונים להכיר את הבנות............ אני יודעת טוב מאוד מה הקטעים שצריך להכניס מה יתן סימפטיה לכל בת מה יתן אפשרות להכיר אותה יותר טוב...אבל ההפקה והעריכה מגמתית להגן על בנות מסויימות ולהעלים בנות אחרות ... בכל מקרה מעדיפה שאורטל תצא הבחורה שקרנית תוקפנית שחקנית הפנים לא קולטים אותה בכלל...והיא לא תורמת כלום למשחק החברתי שם.... למרות שענת תצא לפחות היא תצא עם כבוד עצמי ונאמנה לעצמה...ולמדתי מהשיחות של דברים ואהבתי לראות איך היא מסתכלת על דברים...

דידי 9

New member
ענבר המגעילה-עוד היא מבקשת שאיילת תסלח!זה

לא ייאמן, מקרה קלאסי של הרצחת וגם ירשת? שתתבייש

הנה התחילו החפירות,הבכי, ומחיר הטיפשות.

עד מחר בערב יש להתכונן לחפירות,התמסכנות,בכי,התייפיפות של ענבר,,,, מהיום ענת שוב תדבק לאורן ,עד לאחר ההדחה אם תשאר בוילה. והנה ענבר בשיחה עם קרן,,,ממשיכה לדבר על איילת,שהיא ילדה,המתמודדת הכי ילדותית שהיתה בוילה,, נכון שהיא נהדרת?אין על ענבר כחברה אין אין..עליה. מגיע לה שאיילת לא נפרדה ממנה וביישה אותה,יבשה אותה ובצדק.

שרון-ב-

New member
ההתמסכנות בתוכנית הזאת, יצאה מכל החורים

חבורת יבבניות בכייניות שמוציאות שם רע למין הנשי. לא יאומן

שרון-ב נכון מאוד

אני לא מסוגלת לסבול את ההתמסכנות,, מצד אחד הן לביאות נלחמות בלי סוף שולפות צפרניים וכשזה מגיע אליהן פתאום הלביאות הופכות לעכברות מוכות,,מסכנות. פתאום בכי, הקול משתנה,התבודדות,פנים נפולות,,, הכל נכון מוציאות שם רע לנשים.

למעלה