שרשור עדכוני בוקר 15/8/2011 יום האהבה

שרון-ב-

New member
חתולות התכוונת ../images/Emo8.gif

לא לביאות. לביאה מגנה על הגורים שלה ונאמנה. אלה חתולות שורטות שרוצות להוציא אחת לשנייה את העיניים. הייתי שמה אותן בבוץ להאבק, עדיף מאשר לנגב להן את הדמעות

עינת 1

New member
מה עשתה איילת לענבר בפרידה מהתכנית???

אני לא ראיתי. אפשר הסבר?

goodpink

New member
היא ביקשה מדניאל אורטל רק נדחפה מנסה בכל דרך

להראות טובה המבחורה השחקנית התוקפנית הזו

מה יש למטומטמת הזו להפגע?

היא הרחיקה והתרחקה מאיילת, ריכלה עליה נונסטופ.. עוד הביעה רצון לא לדבר איתה בכלל!!!! ועכשיו היא נפגעת כי איילת ביקשה מדני לארוז לה ולא מענבר וענת? לא, לא.. לא.. היא מטומטמת???? שתקח פנדל!

שרון-ב-

New member
ענבר למדה את השיטה מאז חדר הפסיכולוגית

להיות יפת נפש אנדרדוגית. הכי פחות יפה הכי פחות מקובלת הכי בצד... מסכנה

goodpink

New member
אולי התכוונת לאורטל בגלל שענת לא מכרה את עצמה

כדי להישאר בתוכנית ולמרות עצות גרועות מענבר ואיילת ללכת עם אורן למרות שענת אמרה שהיא לא מרגישה כלפיו בצורה רומנטית ענת סירבה להיות עם אורן כדי להישאר בתוכנית זו בחורה אמיתית וישרה עם עצמה ובעלת כבוד עצמי עכשיו נעבור לאורטל ששוב התחילה לפזר מסרים כפולים לאורן אחרי שאיתן דחה אותה כאשר מנסה דרך דניאל גם להתקרב לאיתן. לאורן מגיע את אורטל זה יהיה כל כך טוב לראות את האפס שעשה מה שעשה לענת והפחדן עם אורטל .............זה יהיה כל כך טוב הבן אדם לא קולט אנשים בכלל..........

easternstar

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

אני במזרח וחולם על הים והבריזה במערב עוד משהו עתיק ויפה:

רינתי77

Active member
בוקר טןב לכל האוהבים../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דידי 9

New member
הניתוח הנכון, האולטימטיבי-שיא האמת-שימו לב:)

אורטל היחידה בבית-שקלטה את דניאל. היחידה!אורטל אמרה אתמול לדניאל: "כל מה שקורה בבית איתך ועם האחרים, את אותו דבר נשארת! לא כועסת, לא אומרת-איך זה יתכן?" את בסדר עם כולם, מה שלא הגיוני, ונותנת להם הרגשה שלא משנה מה יעשו-הכל בסדר." מה זה אומר? זה אומר ש: איתן שכב עם קרן-ודניאל לא אמרה כלום! למרות שבאותו לילה איתן ראה אותה בסערת רגשות, עם רגל פצועה-והיא לא הגיבה! כאילו כלום. דניאל מרכלת על קרן ליהי כל הזמן בלי הפסקה ומנסה לשכנע אחרים שהן איומות כמו את בן למשל-אבל היא? מחייכת, מדברת איתן-כאילו כלום! מה זה אומר? שדניאל לא מאוהבת, שדניאל בטקטיקה של ניצחון, היא גם אמרה אתמול שהיא לא רואה אף אחד ממטר- וזה נכון, מההתחלה!!דניאל רוצה ל נ צ ח! היא לא רואה גם אתכם ממטר. היא בתוך טקטיקה, ולא רואה בני אדם בדיוק כמו בחיים-היא מנסה להביא לאביה שעוסק בדברים לא חוקיים-כמה שיותר אנשים. לא חשוב אם הם נופלים לתהום. אני מתביישת בשבילה.ובזה לה. אורטל נחש, שזורע הרס וחורבן, סכסכנית, רעה, איומה! אם אין תוצאות לסכסכנות שלה- היא תוקפת! ענבר זוועתית עם מה שעשתה לאיילת. ענת-בן אדם מדהים שבאמת נאמן לעצמו אתי-יצור מהחלל החיצון, שלא ראוי לו לחיות בין בני אדם. קראו בעיון, ותשפטו על פי מי באמת שוחרת רע וזורעת הרס ולא רואה אף אחד ממטר-גם בחיים שלה! כי יש גבול למשפט"המטרה מקדשת את האמצעים".

איזה מסקנות את מסיקה שתהיי בריאה

לא קשורות לכלום. למה את לא מפרטת את ההסבר של דניאל להתנהגות הזו שלה? היא בסדר עם כולם אבל נזהרת מכולם. היא לא מתקרבת לאף אחד יותר מדי, ולא נגררת לכל החרא, משתדלת מאוד. ככה היא רוצה. בשביל מה לסבול כאב ראש של מריבות ותככים? למה להיות במרכז הבלאגנים כשאת יכולה לא להתערב? זה שהשם של דניאל נמצא בפה של הרבה אנשים.. וול זה לא אומר שהיא צריכה להתחיל להשתולל שם על כולם. זו הדרך שהיא בוחרת להתמודד דידי. היא מתקרבת עד גבול מסוים גבול מסוים ביותר. שומרת על עצמה כמה שניתן בקן הצרעות הזה. זכותה.

דידי 9

New member
סוזי, את שוכחת לחשוב על זה שאם את היית

אורטל או אחרת-לא היית מוכנה לזה, שאדםבעצם הוא אינטרסנט שדואג לצרכיו בלבד!! מהתחלה-וכן טורח להרעיל, לדבר להגיד אבל למעשה-לא עושה כלום בנדון, אלא נותן לאחרים התמודד ולריב כי אותו מעניין דבר אחד-לנצח! שימי עצמך במקום האחרות-הן מאמינות לה, למשל אורטל, אבל רואות שהיא רק מרעילה, לכל אחד אומרת משהו אחר, אבל במעשה-כלום! ז"א שכל האחרות יריבו-והיא תקצור את הפירות בצורת מה שאת אומרת:) נפלת לתחמנות שלה, נפלת לנוכלות שלה! הבחורה כזו גם בחיים. נירו וגב קלטו אותה! גם אני:) ועכשיו-גם אורטל, ועל זה מגיע לה קרדיט! עכשיו, תעני לעצמך: האם אם היית יודעת, שהגבר שאת אוהבת-ולא חשוב בכלל שזו תכנית TV כי הלב מדבר, אלא אם את נוכלת תחמנית-ולא היית עושה דבר וחצי דבר אם היית יודעת שבשעה שלך נשברה הרגל והוא ידע, ובשעה שהוא ידע שאת היסטרית בחצר, הוא שכב עם אחרת-יריבתך- האם לא היית אומרת כלום סוזי? תחשבי על להט הלב! אם זה אמיתי. היא-כלום! הכל בסדר! ולמה? כי היא נ ו כ ל ת תככנית ואינטרסנטית, ועבור ה כל האמצעים כשרים כולל דריכה על אנשים ובוז והתנשאות! תחשבי רגע

אה ולגבי השאר

לגבי ענבר, את צודקת. לגבי אורטל,אני לא מסכימה בכלל. היא לא טהורה כמו קרן שלך, אבל בטח לא מה שעשית ממנה. ענת-פרווה משעממת ולא מדהימה בכלל. מגעילה ונהיית מגעילה מיום ליום. אתי-צריכה לעוף אחרי שקרן ,ענבר וליהי יעופו.

למעלה