שרשור עדכוני בוקר 15/8/2011 יום האהבה

דידי 9

New member
סוזי,קרן לא שלי,היא סתם אדם מדהים:) וגם

ענת מותק. אחלה בן אדם. כנראה שאת ואני לא רואות באותה עין, לשמחתי:) ולא רואה מי באמת אדם נאמן לעצמו, ומי לא. אבל לא חשוב סוזי-את בשלך, אני דינאמית! כל הזמן חחח לכל אורך התכנית. החיים הם דינמיים, מתפתחים, משתנים-ואת שם-מהתחלה! תבדקי מה קורה:) הכל משתנה מול עינייך-ואת לא רואה דבר... שייערב לך

דידי 9

New member
ודבר מאוד חשוב סוזי-נוסף

בואי נראה מה יקרה- בשניה שאורטל תהיה עם איתן-אפילו פעם אחת! תקשיבי טוב- כרגע הטקטיקה הנוכלת של דניאל, היא להתחבר לאורטל,כדי שאורטל תתבייש לבגוד ב"חברה" ולא תלך עם איתן יותר.אבל בשניה שאורטל תלך עם איתן-דניאל תשלוף צפורניים ולא תזכור כלום! כי היא חושבת שהכל מגיע לה מהתחלה, וכל הזמן דואגת להגיד לבנות שיש שם אהבה גדולה-כאילו תתרחקו מאיתן. אני-לא מאמינה ל"אהבה" הגדולה הזו. בואי נראה מה יקרה בהמשך.:)

קודם כל, זה יהיה טבעי שדניאל תתהפך עליה

במידה והיא תהיה עם איתן. במיוחד לאור העובדה שהיא אמרה לדניאל שאין לה שום עניין באיתן, שהוא לא מתאים לה ושהוא הכי מתאים לדניאל. אם אורטל עשתה את כל זה כאסטרטגיה, אז שאפו, שיחקה אותה ויצאה מגעילה, כי אף אחד לא יצביע לה. אני מאמינה שאורטל לא בענין של איתן כרגע או בכלל, שהיא כן רוצה להיות חברה לדניאל ובמידה וזה ישתנה תהיה לדניאל כל הזכות לשלוף צפורניים, זו בגידה באמון הכי בסיסי בין בני אדם, בפרט שדניאל משתפת אותה בכל מה שקורה ביניהם.

דידי 9

New member
צליל תתכוונני לדברי:)הטקטיקה שלה-

שתהיה חברה של אורטל, ואז אורטל נעולה! היא לא נותנת חופש לאף אחד/ת דניאל חושבת שמגיע לה הכל, ככה גם בחייה,והיא יצור נאלח אינטרסנטי רומס ודוחה

באמת? את מכירה אותה?

אני חושבת שלא. במקרה אחותי כן מכירה אותה והיא מספרת על בחורה מקסימה ולבבית וזה עוד לפני שידעה שאני בעדה בתוכנית.

to be1

New member
אתי מספרת דברים על קרן חברות גם שברוגז

לא מספרות על דברים שנאמרו בחדרי חדרים. ואתי רק ברוגז עם קרן שופכת דברים לאורטל ודניאל. קרן אולי אומרת על מה נפגעה אבל לא מספרת דברים של אתי

meytula

New member
ענבר תפסה תחת ועכשיו היא משלמת על זה

היו לה 15 דקות תהילה והיא לקחה אותם למקום מממש לא חיובי.ולדעתי צריך להראות לה שהיא לא הייתה בסדר ובכך להדיח אותה מחר

meytula

New member
דניאל ואורטל מספרות אחת לשניה את מי הדיחו

אורטל את איילת וענת ודיניאל את ענת וענבר

easternstar

New member
היא משתפת בדבר מעניין. איתן מתלונן על החוזה

איתן מספר לה על חלום נורא שלו שמחתימים אותו כשחקן כדורסל והוא "תקוע" בחוזה. הוא אומר שהוא לא יודע לשחק כדורסל והם עונים לו שהוא חתום על חוזה. הוא מבקש לבטל את החוזה והם לא מסכימים. נשמע מוכר?
מסביר איך כנראה גב פשטי מגיע לשליש האחרון של המשחק כרווק חדש?

meytula

New member
../images/Emo6.gif את זה לא שמעתי

עכשיו כשפירטת אני מבינה את ההקשר של ההודעה של דניאל לאיתן ששלחה לו היום ''נו על איזה חוזה חתמת היום?''בהומור

andy181

New member
לגב אין חברה? לא נראה לי שהוא יכנס

למרות שאם זה הוא אז יהיה מעניין...

easternstar

New member
זהו שאני נזכר שגב בעצמו אמר שיש לו חברה

כנראה שהוא חילטר בתפקיד הכומר למרות שאני לא זיהיתי אותו..

easternstar

New member
הבטתי שוב בקטע ואני לא בטוח..

היו כאלה שאמרו שראו את העיניים שלו אבל אני באמת לא בטוח..
יהיה מעניין..

meytula

New member
ציר הרשע והפשע

פעם ראשונה שהן מדברות ולא על אנשי הבית.מפתיע שהן לא מרכלות בטח תכף יתחילו. מדברות על הסיגריות,שיחה משעממת ביותר אם זה לא קשור לריכולים אין להן נושאי שיחה.תשימו לב

easternstar

New member
חבר'ה גילוי: איתן כנראה רוצה לצאת מהחוזה

דניאל מספרת על החלום של איתן ובו הוא "תקוע" בחוזה שלא מתאים לו והוא מתחנן שיבטלו אותו והם לא מסכימים. חלום או סיוטים בגלל המציאות שלו בווילה?

ela501

New member
לגב יש חברה והוא לא החדש אבל אני חושבת שאני

יודעת מי נכנס.. פרטים בהמשך..

סתיו7337

New member
Please עכשיו. אני לא אעמוד בזה....חוץ מזה

שאני יוצאת לעבודה עוד מעט ואני לא אחזיק מעמד. בבקשה

למעלה