שרשור עדכוני בוקר 15/8/2011 יום האהבה

רותי167

Well-known member
תבכי ענבר תבכי, על מה שעשית לאיילת את משלמת

את המחיר. עכשיו את במיטה ושקועה למטה,נראה מי יושיט לך יד להתרומם. אני אגיד לך,אף אחד! זה החטא ועונשו.

didush100

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

קרה משהו מעניין היום?

didush100

New member
כמה אפשר לדבר על איילת?

עשו לה טובה בזה שהיא בחוץ היא ירדה מהפסים לגמרי ולא יכלה להשאר איזה סיפור הם עושים מזה? מה הם לא ראו שמשהו איתה לא בסדר? היא לא אכלה התעלפה בכתה והיתה כל הזמן בדיכאון. אני בטוחה שההפקה לחצה עליה לעזוב את הבית לטובתה.

דידי 9

New member
ענת אדם אמיץ וישר. ויודעת המ דידוש?:)

אני אל מבינה כלום-כשאני אמרתי שהיא וענבר משעממות-תקפו אותי פה כאילו אין מחר.רק בגלל שהן אל היו עם קרן. K אפילו אמר שהוא נמשך אליה:) פתאום, ככה בן לילה- הן משעממות! ולא חכמות חחח אני חושבת שהיא אחלה, באמת בן אדם-אבל עדין משעממת:)

meytula

New member
גם לדעתי ענת אחלה בחורה פשוט חסרת ביטחון וקצת

משעממת ,אין בה פלפל ורוח חיים. היא הכי סבבה מכל ה4.

שאפולי

New member
והנה ענת- מחרטטת את איתן.

איתן כשהוא רוצה הוא חד וער ולא נראה שנהוא ממש קונה את הבבלת שלה.

היא מנסה, אבל איתן לא אוכל את הלוקש

דבר אחד ייאמר לזכות איתן, הוא אל נכנס לרכילות שלהם , הוא מצליח להתבונן על הכל מהצד.

goodpink

New member
היא לא מוכרת שום לוקש היא אמיתית וישרה ואומרת

מה שהיא חושבת. הבחורה שלא מכרה את עצמה להיות עם אורן כדי להישאר במשחק. הבחורה שקיבלה את החלטה הנכונה להדיח את אתי למרות שהיא מפחדת מאתי הבחורה שמנתחת את האנשים בבית בצורה מדהימה הבחורה שאומרת כל כך הרבה דברים נכונים גם לענבר וגם אם זה עם קצת ביקורת מדהימה השיחות של עם ענבר והשיחות שלה עם בן מדהימות להכיר אותה וגם האינטרקציות שלהם אם איתן רק היה רואה את הדברים מבחוץ....

meytula

New member
איתן מאוכזב מענבר

איזה שיחה מדהימה של איתן וענת. ענת''אני חושבת שאיילת הייתה צריכה לעזוב אבל לא בצורה של הדחה אלא על ידי בחירה שלה ולכן לא שמתי אותה להדחה'' איתן כל כך צודק,הוא בחור חכם עם ראש טוב והוא איבחן הכל בצורה חדה ונכונה.שאפוו

meytula

New member
אבל הוא צודק במאה אחוז.בכלל לא מתייפיף

זה האופי שלו והסגנון שלו,אל תצפי מאיתן להיות יוני,יוני הוא יותר ''שכונה'' איתן לא לטוב ולרע

meytula

New member
בקצרה ממה שאני זוכרת

זאת הייתה שיחה ארוכה איתן אמר לענת שמצד אחד כשאתה מגיע לתוכנית כזאת אתה באמת רוצה לחוות את החוויה וכשיש מישהו שמכביד עלייך זה מקשה עלייך אבל מצד שני ענבר יצאה צבועה כשהעמידה את איילת להדחה ועוד שאלה ''למה היא לא נפרדה ממני'' איתן אמר לענת שלדעתו איילת החזיקה את ענת וענבר במשך חודש שלם שתיהן היו על הגב שלה וברגע שהן התחזקו בזכותה הן פרחו וקצת שמו אותה בצד,שנכון שהן היו לצידה אבל לא באמת דאגו לעזור לה לעלות למעלה ושלשפוט מישהו במצב כמו שאיילת הייתה זה לא נקרא לעזור ולשים אותה להדחה זה גם לא נקרא לעזור. הייתה שיחה ממש טובה וענת די שתקה בסוף כי הבינה שאיתן צודק

למעלה