עשו לה טובה בזה שהיא בחוץ היא ירדה מהפסים לגמרי ולא יכלה להשאר איזה סיפור הם עושים מזה? מה הם לא ראו שמשהו איתה לא בסדר? היא לא אכלה התעלפה בכתה והיתה כל הזמן בדיכאון. אני בטוחה שההפקה לחצה עליה לעזוב את הבית לטובתה.
אני אל מבינה כלום-כשאני אמרתי שהיא וענבר משעממות-תקפו אותי פה כאילו אין מחר.רק בגלל שהן אל היו עם קרן. K אפילו אמר שהוא נמשך אליה פתאום, ככה בן לילה- הן משעממות! ולא חכמות חחח אני חושבת שהיא אחלה, באמת בן אדם-אבל עדין משעממת
מה שהיא חושבת. הבחורה שלא מכרה את עצמה להיות עם אורן כדי להישאר במשחק. הבחורה שקיבלה את החלטה הנכונה להדיח את אתי למרות שהיא מפחדת מאתי הבחורה שמנתחת את האנשים בבית בצורה מדהימה הבחורה שאומרת כל כך הרבה דברים נכונים גם לענבר וגם אם זה עם קצת ביקורת מדהימה השיחות של עם ענבר והשיחות שלה עם בן מדהימות להכיר אותה וגם האינטרקציות שלהם אם איתן רק היה רואה את הדברים מבחוץ....
איזה שיחה מדהימה של איתן וענת. ענת''אני חושבת שאיילת הייתה צריכה לעזוב אבל לא בצורה של הדחה אלא על ידי בחירה שלה ולכן לא שמתי אותה להדחה'' איתן כל כך צודק,הוא בחור חכם עם ראש טוב והוא איבחן הכל בצורה חדה ונכונה.שאפוו
זאת הייתה שיחה ארוכה איתן אמר לענת שמצד אחד כשאתה מגיע לתוכנית כזאת אתה באמת רוצה לחוות את החוויה וכשיש מישהו שמכביד עלייך זה מקשה עלייך אבל מצד שני ענבר יצאה צבועה כשהעמידה את איילת להדחה ועוד שאלה ''למה היא לא נפרדה ממני'' איתן אמר לענת שלדעתו איילת החזיקה את ענת וענבר במשך חודש שלם שתיהן היו על הגב שלה וברגע שהן התחזקו בזכותה הן פרחו וקצת שמו אותה בצד,שנכון שהן היו לצידה אבל לא באמת דאגו לעזור לה לעלות למעלה ושלשפוט מישהו במצב כמו שאיילת הייתה זה לא נקרא לעזור ולשים אותה להדחה זה גם לא נקרא לעזור. הייתה שיחה ממש טובה וענת די שתקה בסוף כי הבינה שאיתן צודק