שרשור עדכוני בוקר 15/8/2011 יום האהבה

klapim

New member
האם אין מזרחיים נורמליםבישראל?

אני מבין את רצון מפיקי תוכניות הראיליטי למיניהם לתת הזדמנות שווה לכל קבוצות האכולסיות בארץ זה התחיל עם יוסי בולביל עבר למעיין חודדה זקי מנחם אבי ביטר יניב רוחן ועכשיו אתי אני בטוח שיש מאות אלפי מזרחיים שיכולים ליצג תמזרחיים הרבה יותר טוב מכל השמות הנל אגב אני ספרדי גאה!!!!!!

easternstar

New member
גם אני אז מה. האמא של אורבך מרוקאית

אורבך נראה ונשמע אשכנזי אבל בפועל הוא חצי מרוקאי אז איזה צד שלו נחשב? בן זלץ חצי עירקי. האמא שלו עירקית.. יוני עראמי 100% תימני. מספיק מזרחי בין כל החצאים? המוצא של אורן לא ידוע. שנתחיל מי מהבנות אשכנזיה? אין הרבה שם.

klapim

New member
אולי לא הובנתי כהלכה

אני חלילה לא נגד מזרחיים רק אפשר להביא מזרחיים שיבאו גאווה למגזר ולא להפך

easternstar

New member
הרוב בתכנית הם מזרחיים ואתה לא מרגיש

עד שהם מספרים על המוצא שלהם. עד שאורבך לא סיפר שהאמא שלו מרוקאית והאמא של בן זלץ עירקית הם נראו לך אשכנזים. דניאל טרקאי ספרה שאבא שלה תורכי. ליהי אמרה שהיא לא אשכנזיה וצחקה על בן שאמר שהיא אשכנזיה. איזה מזרחים אתה רוצה שיביאו? אתה חושב שכתוב לנו על המצח שאנחנו מזרחיים? אם אני לא אומר שאני לגמרי ממוצא מרוקאי הרוב לא מנחשים.

שיחת ענבר

עדכון השיחה של ענבר ענבר: "אני רוצה להגיד לאנשים שאין להם מושג מה עברתי" "אני עומדת מול אנשים שאני רוצה להסתכל להם בעיניים ולהגיד להם שזה לא פייר, רק בן אדם אחד יודע מה עברתי, איילת הלכה והאשימה אותי אתמול, היא הדבר הכי ילדותי שעבר פה בבית, היא עשתה לי דווקא" ענבר ממשיכה ללכלך על איילת: "אני לא מעוניינת להכיר אותה מחוץ לווילה" "זה ענין של התנהגות בסיסית בין אנשים, היא התנהגה בצורה מגעילה ובוטה, היא סיפרה לדניאל שהיא עוזבת ולי ולענתי לא" ענת: "אני מחר כבר לא פה" ענבר חושבת שיש להן אותו סיכוי לעזוב מחר את הווילה בייחוד בגלל שהסיפור עם איילת יצא לא טוב בחוץ קישור לשיחה של ענבר http://dor.walla.co.il/?w=//1850573/@vod הלוואי וענבר תודח מחר! אבל זה נראה שענת תודח

שאפולי

New member
איזה מטומטמת היא

היא כ"כ משוכנעת בשקרים של עצמה שזה לא ייאמן. איילת בכלל לא האשימה אותה אתמול- היא לא הזכירה אותה עד ששאלו אותה על ענבר במפורש. שנית- ענבר וענת(שהיא ליהי של ענבר) התחבאה מאחורי איילת מרצונה מחוסר הביטחון האישי שלה היא קינאה באיילת וברגע שהיא מצאה סלע אחר להתחבר אליו (קרן) היא עשתה לאיילת רצח אופי כדי להשקיט נקיפות מצפון. ועכשיו היא מציירת את כל הסיפור הפוך לגמרי- זה לא להאמין. תהיו חכמים- תצביעו אורטל וענת (נכון גם ענת זבל אבל ענבר צריכה לשלם במיידי.)

goodpink

New member
ענת לא התחבאה מאחורי איילת לינוי היתה יותר

קרובה לענת בחבורה שלהם בהתחלה לא איילת איילת היתה בעיקר עם ענבר (איילת ולינוי פחות הסתדרו) כך שבינהם היו חברויות יותר חזקות ופחות חזקות. ענת היתה לצד איילת בכל הדאונים שלה ומה איילת עשתה בשביל ענת? חוץ מלקנא לה בחברות עם ענבר ומה שקרה עם ענבר. ענת בכלל לא הליהי של ענבר ענת עצמאית במעשים שלה כמה שענבר מנסה לשכנע אותה היא בסוף הולכת לפי מה שהיא חושבת ענת יש לה דעות אמתיות ואומרת את דעתה האמיתית לענבר גם אם היא קשה... פשוט ענבר כל הזמן מנסה להשפיע עליה ולהניע אותה ממה שענת חושבת ובאמת נכון...

ענבר חוזרת על הדברים שאמרה בלילה

ממש 1:1 היא מבינה שיש צופים אחרים, שצופי הלילה הלכו לישון וצופי היום כנראה ישנו ולא שמעו אותה אז היא חוזרת על ההצגה בלילה עם כל הבכי שלה, חשבתי שזה אמיתי אבל עכשיו ברור לי שהכל מחושב. מה אתם אומרים? מה ההפקה תכניס למשדר את מה שאמרה בלילה עם הדמעות או מה שאמרה בבוקר? אני חושבת שאת מה שהיה בלילה כי הדמעות יביאו עוד אסאמאסים

שריוקי

New member
אולי אנחנו/הצופים ממהרים לשפוט אותה?את ענבר

אותי היא האכזבה מאז אותה ישיבה על הספה בקטע שהיה עם ליז...אבל,אתמול היא אמרה משהו כזה...אני לא יכולה לדבר כי לא מרשים לי ואף אחד לא יודע שהרבה דברים לא הראו כי לא רצו שאמא של איילת תראה את זה...ומיד השתיקו אותה..אולי באמת היו דברים נעלמים??מי באמת יודע איזו סחטנות נפשית הפעילה איילת על ענבר?אנחנו לא יודעים ורואים באמת הכל...ויש בי טיפת אמונה נאיבית קצת..שאולי היא קצת צודקת והבכי שלה והכעס שלה הוא לא בכדי...עם כל זאת...באמת די ענבר...הבנו,שמענו..די.

רותי167

Well-known member
לא משנה בכלל מה היה,להתייחס לאיילת כאל אויר

בבית,לא לדבר איתה,לחלוף לידה ולהתעלם,לדבר עם כל הדיירים שאיילת צריכה ללכת הביתה ,להטיח בה כמה חסרונות יש בה כשהיא,איילת,בדאון וברצפה אלה מעשים נבזיים! מעשים של רוע ואגואיסטיות. אולי אם היתה זורקת לה כמה מילות עידוד היא היתה עוזרת לה להרגיש נוח יותר ולא דחויה! הדמעות שלה לא עושות לי את זה,רגשי האשם אוכלים אותה וטוב שכך.

למעלה