תחרות הסיטואציה העלומה חוזרת
כנסו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתחרות הסיטואציה העלומה חוזרת../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo9.gif

מי שמנחש על איזה סיטואציה מדובר נא להביא ציטוט למקרה איפה שמוזכר בספר הקדוש
נתחיל במקרה יחסית קל
"היתה אמורה להיהרג עם בני עירה, אך עזרתה לשני זרים הצילה את חייה וחיי משפחתה!"

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזו סיבה שמחזקת רת התחרות הזו אם ככה

כי הברית הישנה היא חלק בלתי נפרד מהספר שלנו נכון?
אני אתן רמז עוד מעט אם לא יהיו שום תשובות....

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכל הכבוד שאת לא מוותרת../images/Emo9.gif

הנה רמז.. אותה בחורה עסקה בעיסוק הכי ותיק בעולם לנשים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifדאנתי עלא נייאתיק יאכתי../images/Emo9.gif

תופרת זה לא העיסוק הכי ותיק.. יעני נאמר תמיד שהמקצוע הכי ותיק לנשים הוא.. לצערנו.. זנות...! וככה הרמז ברור כעת
יאללה חפשי את המילה..

lion 7

New member
עוד רמז

|האות הראשונה מתחילה ב-ר- הסיפור שלה מוזכר במסע כיבוש כנען, בסיפור יש מרגלים שנשלחו על ידי יהושע בן נון או בערבית ישוע בן נון ..

הדמות המבוקשת היא רחב מיריחו.

החביאה בביתה ביריחו את המרגלים ששלח יהושע בן נון. כאשר מלך יריחו חשד בכוונותיהם ודרש ממנה להזגירם, היא מילטה אותם מביתה בעזרת חבל שהורידה מהחלון. ביתה היה צמוד לחומה. בכך הצילה את חיי המרגלים. והינה השבועה שרחב השביעה את המרגלים: יהושע, פרק ב' יב ועתה, השבעו-נא לי ביהוה, כי-עשיתי עמכם, חסד; ועשיתם גם-אתם עם-בית אבי, חסד, ונתתם לי, אות אמת. יג והחיתם את-אבי ואת-אמי, ואת-אחי ואת-אחותי (אחיותי), ואת, כל-אשר להם; והצלתם את-נפשתינו, ממות. יד ויאמרו לה האנשים, נפשנו תחתיכם למות, אם לא תגידו, את-דברנו זה; והיה, בתת-יהוה לנו את-הארץ, ועשינו עמך, חסד ואמת. טו ותורדם בחבל, בעד החלון: כי ביתה בקיר החומה, ובחומה היא יושבת. המרגלים הורו לרחב לסמן את ביתה בפתיל אדום כדי שיוכלו לזהות אותו במהלך הקרב ולא לפגוע מה ובמשפחתה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנכון מאוד ליון וסבל"ה היקרים../images/Emo9.gif

זה היה רמז עבה מאוד ליון
חחח רק היה חסר מראה מקום
טוב רוצים עוד אחת או למישהו מכם יש חידה משלו?

lion 7

New member
יעטיקו אלעאפיה גמיען

כרגיל אני בנייד ‏,והמחשב עסוק , וביננו אני כנראה התרגלתי לזה, ומי שרוצה לשאול אז יאללה שוט , הפרס הוא סוף שבוע באילת הרחק מהגשם השוטף כאן את הצפון ונצרת היקרה ..

אהלן ליון ידידי הטוב,

גם המחשב הנייד שלי התעייף ולא שווה לתקן אותו. ראיתי לפני שבוע מודעה של 012 על מכירת מחשב נייד של HP עם קונפיגורציה מעולה, שעל פי האמור באתר השוואת מחירים ZAP עולה בחנויות 7000 ש"ח, תמורת התחברות אינטרנט דרך 012 והתחייבות לשנתיים, הם מסבסדים את המחשב ומוכרים אותו ב-5364 ב-36 תשלומים של 149 ש"ח. מאחר ולא הייתי קשור בהסכם עם אף חברה. עשיתי איתם את ההסכם והזמנתי מחשב.

lion 7

New member
תודה רבה על המידע

/tapuzforum/images/emo13.gifחשבתי על זה פעם ,אבל אני מפחד שיהיה לו גורל מר בידי הקטנים בבית .

למעלה