תחרות הסיטואציה העלומה חוזרת
כנסו

lion 7

New member
היו לו 70 מהבנים מנשים רבות

/tapuzforum/images/emo13.gifמפורסם מאד .. מיהו?

lion 7

New member
לא עד כדי כך , כאלף אישה

/tapuzforum/images/emo2.gifכ700 גברות וכ 300 שפחות (סרארי) מלכים א (11 : 3) , מה גם הדמות היא פחות מפורסמת ולפני שלמה בהרבה שנים , להקל עלייך זה נמצא בין הספר השלישי והשביעי בתנ``ך , עוד רמז בהמשך ..

lion 7

New member
/tapuzforum/images/emo106.gif

ברכות לסיוון על התשובה, מראה מקום - שופטים הספר אחרי יהושע (ישוע בן נון) 8 : 30 עד 35 או יהושע ח`: 30 . תודה על התשובה

lion 7

New member
זה לא קל

היה פיסח (נכה) מלידה, נרפא על ידי אחר... מיהו ואיך נרפא?

lion 7

New member
את מעורבת במקום המרפא

/tapuzforum/images/emo13.gifועכשיו נהיה קל לאחרים , ברית חדשה

lion 7

New member
את מעורבת בענין הניק שלך למקום

/tapuzforum/images/emo13.gifשבו היה הנס .. הסבר לרמז

sivan היפה

New member
../images/Emo6.gif ואוו הרמז בילבל אותי יותר

האם אפשר למצוא את זה בספר מרקוס? או האם זה קשור לפטרוס

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבאב אלג'מיל../images/Emo9.gif

הוא אמר לו אין לי זהב או כסף לתת לך אבל מה שיש לי אתן לך, בשם ישוע המשיח אומר לך קום ולך!! והנכה מלידה קם והתחיל לקפץ..נס גדול, שבוצע ע"י פטרוס, שהיה בכניסה לבית המקדש בירושליים יחד עם יוחנן. אחפש ציטוט תכף, שלפתי מהזכרון.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה במעשי השליחים 3

1 وصعد بطرس ويوحنا معا الى الهيكل في ساعة الصلاة التاسعة.2 وكان رجل اعرج من بطن امه يحمل.كانوا يضعونه كل يوم عند باب الهيكل الذي يقال له الجميل ليسأل صدقة من الذين يدخلون الهيكل. 3 فهذا لما رأى بطرس ويوحنا مزمعين ان يدخلا الهيكل سأل ليأخذ صدقة. 4 فتفرس فيه بطرس مع يوحنا وقال انظر الينا. 5 فلاحظهما منتظرا ان يأخذ منهما شيئا. 6 فقال بطرس ليس لي فضة ولا ذهب ولكن الذي لي فاياه اعطيك.باسم يسوع المسيح الناصري قم وامش. 7 وامسكه بيده اليمنى واقامه ففي الحال تشددت رجلاه وكعباه 8 فوثب ووقف وصار يمشي ودخل معهما الى الهيكل وهو يمشي ويطفر ويسبح الله. 9 وابصره جميع الشعب وهو يمشي ويسبح الله. 10 وعرفوه انه هو الذي كان يجلس لاجل الصدقة على باب الهيكل الجميل فامتلأوا دهشة وحيرة مما حدث له כיפא ויוחנן היו בדרכם אל בית המקדש בעת תפלת מנחה, בשעה שלוש אחרי הצהרים. 2 ואיש אחד, פסח מבטן אמו, נשא לשם; מדי יום ביומו היו מניחים אותו ליד שער בית המקדש, השער המכנה "מהדר", לבקש נדבות מן הבאים אל בית המקדש. 3 כראותו את כיפא ואת יוחנן עומדים להכנס לבית המקדש, בקש מהם נדבה. 4 נעץ בו כיפא את עיניו, וכן עשה גם יוחנן, ואמר: "הבט אלינו!" 5 הוא הסתכל אליהם בקוותו לקבל מהם משהו, 6 אלא שכיפא אמר: "כסף וזהב אין לי, אבל את מה שיש לי, את זה אתן לך: בשם ישוע המשיח מנצרת - התהלך!" 7 הוא החזיק בידו הימנית והקים אותו, ופתאום התחזקו רגליו וקרסליו. 8 קפץ האיש ועמד על רגליו. מיד הלך ונכנס אתם לבית המקדש כשהוא מהלך ומקפץ ומהלל את אלהים. 9 ראוהו כל האנשים מתהלך ומשבח את אלהים, 10 והכירו שזה הוא אשר היה יושב לבקש נדבות בשער המהדר של בית המקדש; נתמלאו תמהון ותדהמה על מה שקרה לו

lion 7

New member
השער נקרא מהדר ובערבית /tapuzforum/images/emo106.gif

אלגמיל, וחשבתי לתומי התרגום הוא היפה ולא המהדר , לכן אמרתי ש``סיוון היפה`` מעורבת בחידה

אבל אתם חייבים להודות שצריך גאון בכדי לחבר את

"יפה" ל "יאפא" (יפו)
הרמז שלך מטעה ליון

למעלה