Dating טייק 3(+)

Terminal Frost

New member
כי צד-שרת זה איכסה.

גם אין בזה צורך: אם הטופס טוב - תכתוב "אימייל נשלח" ותשלח. אם הטופס רע - תכתוב מה לא בסדר, ואל תשלח.

Terminal Frost

New member
זה מה שיצא לי

לדעתי הקוד של קומנדוכאמל פשוט פחות קריא מהקוד הזה, ועושה בדיוק אותו דבר. גם יש בעיה אם לא עושים רידירקט הOK של הVALID בפורם הקודם (זה שנשלח כבר) שוב גורם להופעת ההודעה "האימייל נשלח". אבל תכל'ס ליוזר כבר אין מה לעשות בדף הזה, אז תתנו לו כפתור שיחזור לדפים המרכזיים.

OK, אבל דבר אחד לא ברור לי

למה
response.write("<script>document.getElementById(""outcome1"").innerHTML=""" & request.form("valid") & """</script>") if request.form("valid")="Ok" then response.write("<script>document.getElementById(""outcome"").innerHTML=""האימייל נשלח בהצלחה""</script>") end if​
במקום פשוט
response.write(request.form("valid")) if request.form("valid")="Ok" then response.write("האימייל נשלח בהצלחה") end if​

../images/Emo45.gif אפשר לשפר עוד קצת.

אבל העניין שהכי משנה הוא שתשנה את הולידציה שהיא בודקת את כל השדות ורק בסוף הואלידציה היא מקפיצה את כל השדות שלא מולאו נכון נגיד:
|alert| the next fields were field incorrectly: *e-mail *name​
ואת זה תעשה ע"י בדיקת כולם וכל אחד שיש לו ארור אז להכניס למשתנה עם \n ובסוף אם המשתנה לא ריק אז להעיר.

xyxyxy

New member
הנה.. ככה הבדיקה צריכה להיות

בצד שרת לא לשכוח להחליף < > כדי למנוע xss

../images/Emo45.gif אבל בשביל להיות קטנוניים

(מצטער פשוט אני פריק של קוד יפה):
<script type="text/Javascript"> function ValidateMe() { // xyxyxy - [email protected] var sErrMsg = ''; if (!fValidEmail(document.forms[0][1].value)) sErrMsg += 'כתובת האי מייל אינה חוקית \n'; if (document.forms[0][0].value.length<4) sErrMsg += 'על שם המוסר להיות גדול מ4 אותיות \n'; if (!document.forms[0][2].length || !document.forms[0][3].length) sErrMsg += 'נא להזין נושא ותוכן להודעה'; if(sErrMsg.length){ alert(sErrMsg); return false; } } </script>​
מקוה שזה יצא יפה כמו שרציתי....
xy^3.

למעלה