Dating טייק 3(+)

Ohad18

New member
אבל אם אתה עושה...

קוד שיכנס לעוגייה ולא סתם שם משתמש אז אין מה לזייף...

Mapisto

New member
איזה פרנויה

שלכל אחד יהיה קוד וסיסמא... וזה ייכתב בקוקי כי מי שלוחץ זוכר אותי מבין שזה נשמר לו איפשהו במחשב אז מה הבעיה?! חוץ מזה ממה שכתוב בספרים גם Session זה עוגיה...

Ohad18

New member
אבל...

עוגיה אתה יכול לכתוב בעצמך, יענו אם שם המשתמש שמור בעוגיה, אז אתה יכול לכתוב עוגיה עם שם המשתמש של מישהו אחר, לגבי Session אתה לא יכול...

כי לא רצינו לסבך את האנשים

עם אבטחה של עוגיות. משתנה סשן אחד לכל יוזר זה בהחלט לא היסטרי, גם כשיש הרבה משתמשים בו זמנית.

קיפוש

New member
כלומר מהחשש

שבמחשב שלי מסומן לא לקבל עוגיות
אגב משתמשים בעוגיות בפורום- אז למה הם לא פוחדים לזיוף עוגיות? 100 משתמשים זה לא הרבה / 1000 יש לזה תעוד אפשהו ?

Admini

New member
--------------->

זיוף עוגיות - אין מה לעשות, תמיד אפשר... אגב, Session גם מבוסס עוגיות

Terminal Frost

New member
איך לבנות את דף הדואר אם אין

VALIDATION עדיין? הייתי בונה כבר משהו לוקאלי בREGEXP לכתובת אימייל תקנית, או משהו.

Terminal Frost

New member
טוב יש valid. השאלה שלי היא

האם אני נותן למשתמש לכתוב שם שהוא ירצה כשם המוסר באימייל, או שאני אקח מהSESSION את הפרטים שלו ואוטומטית אשלח אותם?

Terminal Frost

New member
שאלה לגבי הvalidation

למה הוא לא תומך בעברית? אני משתמש בIsAlphanumeric והוא לא תומך בעברית.

כי הוא לא אמור...

זה אמור להיות רק לשמות משתמש. הואליצדיה היחידה שאתה אמור לבדוק היא תקינות כתובת מייל, ושהשדות לא ריקים.

Terminal Frost

New member
עוד שאלה:

כשאני שולח את האימייל האובייקט צריך שיגדירו לו כתובת הנמען. אבל הוא תמיד אותו הדבר - אנחנו, כביכול. אז מה הכתובת שלנו?

../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

רק שני תיקונים קטנים
- במקום "tapuz-dating" תשתמש בקבוע BASE_NAME - במקום אלרט ורידיירקט, פשוט תציג בדף הודעה שהמייל נשלח

למעלה